На море в Турция - тема 49

• 135 990
  • 803
  •   1
Отговори
# 285
Тъй като срещнах доста добри отзиви за Травел сийсън и тук, и във ФБ, ги попитах за оферта и ми дадоха цена с над 200 евро по-висока от офертите на останалите.... Rolling Eyes
А на мен не благоволиха да ми отговорят дори, хем се и обадих и по телефона не давали оферта, пишете e-mail и отговор няма.
За мен е супер непрофесионално.

И мои познати доста време не успяха да се свържат с тях, а след като успяха им дадоха по-високи цени от останалите. Лошо впечатление ми направи техен представител в групата във фб "Почивки в турция". Някой беше попитал дали знаят каква ще е реновацията в Кефалука през сезон 2018г.(нещо,което и мен лично ме интересуваше) и отговора беше: "Да, знам"...Close Animal See No Evil

# 286
  • Пловдив
Здравейте момичета! Имате ли впечатления от Бутиков хотел Dora Beach  в Мармарис? Има доста изгодна оферта в Грабо в момента....та се замислих сериозно Simple Smile

# 287
И стана ли ясно каква ще е реновацията в Кефалука?

# 288
[www.albenaholidays.bg/transport]
Ние пътувахме с този автобус на Албена Холидейз - много луксозен с монитори на всяка седалка, почти не усетихме пътя до Кушадасъ, тази година май ще сме с по нов автобус, били купили нов автобус, но още не са го публикували на сайта. Важно е и че шофьорите си знаят маршрута и много бързо ни доставиха в хотела.

[/img]
Привет на всички в темата!
Взехме бързо решение тази година, след почти десет годишно прекъсване, да организираме годишната си почивка отново в Турция.
Насочили сме се към Sueno Beach в Сиде. Със самолет няма да летим, почти сме се отказали и от варианта със собствен транспорт, но пък не знаем на коя фирма да се доверим за автобусен превоз. Проблема е, че не сме сами, а с приятели, които имаха скорошно кошмарно пътуване с някакъв счупен автобус и са доста наплашени.
Гледам Албена Холидейз, Турс клуб, Ориент 99 и Емералд, но не знам на кого да се доверя.
Ще съм благодарна ако може да ме насочите към фирми, с които сте пътували и автопарка им е наред.
Албена Холидейз имат собствени автобуси /някои доста стари/. Има ги снимани на сайта им и може да ги разгледате там. Наскоро даже бях пускал и линк.
Турс клуб ползват фирма Цветина - също си имат сайт и може да се разгледа автопарка - малко по-нови са автобусите и шофьорите са им доста по свестни.
До тук тази информация е от личен опит.
Предстои тази година да ползвам услугите на Ориент 99. Във фейсбук страницата има сниман един нов автобус доста модерен. Казаха ми че също имат собствени автобуси, а също така ползват и услугите на Хеброс бус и още няколко големи фирми като твърдят, че използват само хубави автобуси. Предстои да проверим Simple Smile

# 289
Здравейте, моля за мнения - ATLANTIQUE HOLIDAY CLUB също така и за PALM WINGS BEACH RESORT Кушадасъ .  Благодаря Ви предварително!

# 290
Здравейте, моля за мнения - ATLANTIQUE HOLIDAY CLUB също така и за PALM WINGS BEACH RESORT Кушадасъ .  Благодаря Ви предварително!
Не че нещо, ама защо не погледнеш на първа страница?

# 291
  • София
Не че нещо, ама защо не погледнеш на първа страница?

По-добре от предната тема някъде около 31, 32, 33 стр.има пресни отзиви. Тия са дърти.

# 292
Благодаря, valerko ще потърся там.

# 293

За съжаление не стана ясно....Дамата от Тravel Season така и не благоволи да  отговори друго освем да, знам.
Много хора искаме да знаем ,но уви никой не иска да сподели Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 11:01 от Blueberry_80

# 294

За съжаление не стана ясно....Дамата от Тravel Season така и не благоволи да  отговори друго освем да, знам.
Много хора искаме да знаем ,но уви никой не иска да сподели Simple Smile

Не сте коректни в този коментар. Отговорът "да знам"  е даден на коментар, че с нетърпение се очакват снимките за реновацията на хотела, а не на въпрос  "знаете ли каква ще е реновацията".

# 295
само записче, че имам много да наваксвам, и ще гледам събота/неделя да ви изчета  Hug

# 296

Много хора искаме да знаем ,но уви никой не иска да сподели.

Не сте коректни в този коментар. Отговорът "да знам"  е даден на коментар, че с нетърпение се очакват снимките за реновацията на хотела, а не на въпрос  "знаете ли каква ще е реновацията".

Не го приемайте като заяждане, но много съм си коректна даже.
За съжаление въпросът "знаете ли каква ще е реновацията" е изтрит!
Следя всички групи за Почивки в Турция и това, определено ми направи впечатлние.

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 11:01 от Blueberry_80

# 297
Има ли почивали от Вас във    RAMADA RESORT KUSADASI 5*   ?
- изчетох и изгледах де що има просто търся личен съвет ако може .        От 10ти   Юни с дете на 10г.            
 За сефте в Турция!
Двойна супериорна стая (каквото и да значи)

# 298
  • Пловдив
Като гледам цената на хотела и плажа на 2км от хотела  по добре се насочи към нещо друго.Още повече ,че за първи път ще ходите в Турция дано не се разочаровате.От агенцията не ви ли казаха какво значи стаята?

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 17:29 от slavei4e

# 299
Като гледам цената на хотела и плажа на 2км от хотела  по добре се насочи към нещо друго.Още повече ,че за първи път ще ходите в Турция дано не се разочаровате.От агенцията не ви ли казаха какво значи стаята?
В описанието пише, че е на 2 км от пристанището  на Кушадасъ,  а не от плажа. На снимките се вижда, че е на първа линия,  а и е нов хотел, 2015, цената  му е супер.

Общи условия

Активация на акаунт