НАРЪЧНИК ЗА КРАСИВО ТЯЛО И ОТСЛАБВАНЕ

• 715 289
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Здравейте,момичета..аз да ви питам какво мислите за предстоящото постене  newsm78 Някой(освен мен)мисли ли да го спазва  newsm78 smile3502

За постите обикновено се пуска отделна тема. Ето последната такава - за Петровите пости:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=500563.0

В нея има линкове и към предните теми. Ако искаш виж и пусни нова тема. Няма как са се обсъжда тук Simple Smile

# 376
Благодаря много.. Hug малко не знам как се пуска нова тема,но ще с е опитам да го направя  baby_neutral

# 377
Момичета нахлувам с един въпрос. Онзи ден прочетох за диета с чай от мед и канела. Някой пробвал ли е, има ли резултати?

# 378
Аз по себе си съдя ,че като се опитвам да пазя някаква диета повече ми се яде, или гладувам известно време и после се нахвърлям на всичко  Blush .Явно си е на психическа основа.Не мислете само за забранени и позволени храни, калории, разделно хранене и т.н.Яжте си ,но в по-малки количества и се движете повече.Според мен гладната жена е нервна и не се харесва на никого. Joy

# 379
  • Пловдив
А когато е сто килограмова и спокойна ще се хареса на всички  Mr. Green

# 380
 Laughing Е дай пък да мине на зелева супа и чай

# 381
  • Пловдив
Не става дума за това. Но по принцип е много лесно да кажете на някоя дебеланка "харесвай се такава, каквато си". Само че този, който го казва едва ли ще се харесва на тези килограми. Давам бас, че си слабичка Wink

# 382
 Peace Признавам нямам особени проблеми с килограмите и все пак си мисля, че човек трябва да внимава докато ги трупа тези килограми, а не като изведнъж се усети ,че е доста над нормата да започне разни убийствени диети. Аз лично познавам по-заоблени жени, които са страшно чаровни и не страдат от липса на мъжко внимание .Естествено на плажа всеки иска да покаже тяло като излято по калъп, което ни се внушава от всякъде като идеал за женска красота.
Ограничавайте се но постепенно,дори да ви отнеме година ,две  да влезете във форма , не си заслужава да си развалите здравето заради скокове от диета в диета,повечето от които със съмнителен резултат.
Разбира се това е мое мнение и не ангажирам никого с него, но усмивката на едно красиво лице винаги може да скрие някакви си 10 кг  Peace

# 383
  • Пловдив
Бих добавила само, че най-лесно е да се дава акъл за нещо, което не ти е на главата Simple Smile

# 384
  • Пловдив
Какво ще кажете за пиене на Ябълков пектин??Някой да сподели ако има опит  Peace

# 385
Аз мога да ти кажа за ябълков оцет,пия го един месец и свалих 5 кг.Поръчвам си го по интернет,уникален е натурален,мътен,непастьоризиран.

# 386
  • Пловдив
Аз мога да ти кажа за ябълков оцет,пия го един месец и свалих 5 кг.Поръчвам си го по интернет,уникален е натурален,мътен,непастьоризиран.

А...на мен тамън толкова ми трябват!Пиши ми как го поръчваш,колко струва и пазиш ли отделно някаква диета?

мерси

# 387
Не спазвам диета,пия сутрин обед и вечер по две с.л. разредени с вода,преди хранене той ти убива апетита.Поръчвам го от един сайт,незнам дали мога да го публикувам тук или да ти пиша съобщение.

# 388
Пиши, пиши, нали за това е тази тема Wink.

# 389
Ами сайта от който аз поръчвам е http://applevinegar.run-bg.com/bg/index.pl

Общи условия

Активация на акаунт