НАРЪЧНИК ЗА КРАСИВО ТЯЛО И ОТСЛАБВАНЕ

• 709 567
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 690
Magy73 напълно те разбирам  Rolling Eyes аз искам да преборя 4-5 кг и лятото чука на вратата ....оХх ...
Мисля да направя монодиета аз да ми се свие малко стомаха и сега слагам екипа да си изиграя тае бото
Успех ти желая  Hug

О, даааа, лятото чука на вратата наистина и трябва да сме красиви най-вече за наше си самочувствие 4470
Както си разбрала от моя пост, какви ли не диети опитах, но постигнах само разочарования и дано не съм си докарала някоя неприятност! Та, действай с умерено хранене и гимнастика в домашни условия. Помага МНОГО!
Не вярвах вече, че ще имам реузултат, но с книжката на Тимъти Ферис и домашните ми упражнения, за които момичетата тук ме окуражиха да правя, усилията започнаха да ми се отразяват благотворно. Честно казано не знам защо си бях втълпила, че ако ходя на фитнес в салон...ще има по-голям ефект. Факт  е, че ефекта ме спохожда бавно, но убедително у дома.  newsm44 Сутрин и вечер гимнастика, а през деня все пак не прекалявам с храната, но и не оставам гладна Wink

# 691
Момичета,на мен ми действа храненето предимно с белтъци.Отвреме-навреме смачквам и нещо сладичко или тестено,но е рядко.
Доволна съм и в съчетание с хранене до 18 -има ефект.След 18,ако прегладнея-плод ,зеленчук,айрян...
Имам да боря още 4-5 кг...

# 692
  • Buffyworld
Magy73 напълно те разбирам  Rolling Eyes аз искам да преборя 4-5 кг и лятото чука на вратата ....оХх ...
Мисля да направя монодиета аз да ми се свие малко стомаха и сега слагам екипа да си изиграя тае бото
Успех ти желая  Hug

О, даааа, лятото чука на вратата наистина и трябва да сме красиви най-вече за наше си самочувствие 4470
Както си разбрала от моя пост, какви ли не диети опитах, но постигнах само разочарования и дано не съм си докарала някоя неприятност! Та, действай с умерено хранене и гимнастика в домашни условия. Помага МНОГО!
Не вярвах вече, че ще имам реузултат, но с книжката на Тимъти Ферис и домашните ми упражнения, за които момичетата тук ме окуражиха да правя, усилията започнаха да ми се отразяват благотворно. Честно казано не знам защо си бях втълпила, че ако ходя на фитнес в салон...ще има по-голям ефект. Факт  е, че ефекта ме спохожда бавно, но убедително у дома.  newsm44 Сутрин и вечер гимнастика, а през деня все пак не прекалявам с храната, но и не оставам гладна Wink

Като стана въпрос за тренировка в къщи, мога да препоръчам гимнастиката на Синди Крауфорд. Някога  я имаше на видеокасета. Сега мисля, че я има във V-Box , но сега нямам време да търся. Преди години, когато я направих за първи път абсолютно цялата тренировка с всички серии - 3 пъти по 30  - упражнения за ръце и крака , на следващия ден имах мускулна треска на цялото тяло, дори и на шията. Много е ефикасна, доста е натоварваща, на моменти дори трудна, но си заслужава !

# 693
Като стана въпрос за тренировка в къщи, мога да препоръчам гимнастиката на Синди Крауфорд. Някога  я имаше на видеокасета. Сега мисля, че я има във V-Box , но сега нямам време да търся. Преди години, когато я направих за първи път абсолютно цялата тренировка с всички серии - 3 пъти по 30  - упражнения за ръце и крака , на следващия ден имах мускулна треска на цялото тяло, дори и на шията. Много е ефикасна, доста е натоварваща, на моменти дори трудна, но си заслужава !

Хммм, звучи любопитно, но  видокасета едва ли може да се намери, а във vbox - а намерих това- http://vbox7.com/play:a4a1fac7  тези упражнения ли имаш предвид?

# 694
  • Buffyworld

Хммм, звучи любопитно, но  видокасета едва ли може да се намери, а във vbox - а намерих това- http://vbox7.com/play:a4a1fac7  тези упражнения ли имаш предвид?

Да, точно това е. Благодаря, че го намери Hug. Те са три части.  Ако редовно ги правиш и трите части имат страхотен ефект. Освен това тялото става гъвкаво и премахва болки и схващания. Това ми е любимата гимнастика  Peace

# 695
От тези всичките диети, които сте напускали, ме заболя главата. Ако някой вече го е дал този съвет, съжелявам, че го повтарям.  Rolling Eyes
Първото, което е - За да отслабнете, трябва да смесите диетата със спорт.
Второ - Ето я моята диета. Сутрин изяждам 1 черна филийка с 50 грама сирене и чаша билков чай без подсладители. Между закуската и обяда изяждам малко плодове. На обяд хапвам пилешка пържола със салата. Много е важно на обяд да се яде месо и да е пилешко. Между обяд и вечеря хапвам друг плод. На вечеря ям задушени зеленчуци. Ако съм вечеряла не по-късно от осем, тогава към девет хапвам и кисело мляко с овесени ядки. В тази диета трябва да се пие само вода и на закуска-чай. Предполагам, че след първия месец може да си правите фреш вместо да ядете целите плодове.
Трето - Погрижете се за метаболизма си. Ето: http://mama.-spam136-/%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0/5-%D … 0%B0-%D1%81%D0%B8
Надявам се да съм била полезна.   bouquet

# 696
Да, точно това е. Благодаря, че го намери Hug. Те са три части.  Ако редовно ги правиш и трите части имат страхотен ефект. Освен това тялото става гъвкаво и премахва болки и схващания. Това ми е любимата гимнастика  Peace

Simple Smile Радвам се че съм намерила точните клипчета Simple Smile
Изгледах първите два и в интерес на истината малко ми се уплаши окото, но това няма да ме откажа. Почвам ги полека с непълно и стряскащо натоварване  Hug newsm39

# 697
Освен със спорт и ограничаване на храната, може да се увеличи ефекта на диетата и с храни, които стимулират метаболизма. От личен опит знам, че ябълковия оцет е много полезен за стимулиране на обмяната на веществата и намаляването на апетита.

Аз знам само за ябълковият оцет, но тук има и списък с други храни http://snurl.com/292c9bd

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 11:38 от jujifin

# 698
Здравейте и от мен, и аз реших да се включва в темата, тъй като това са неща които ме интересуват винаги - особено здравословният начин на живот. Ще ви споделя и моята тактика, тренирам си вкъщи, понеже в София да идеш до най-близкия фитнес без кола е нещо ужасно, за това реших че е по добре вкъщи. Програмата която правя е на Джилиан майкълс, от един месец горе долу съм на 1 ниво, и след още 1 седмица мисля да мина на второ ниво.

# 699
Момичета, някой опитвал ли е 2Slim и има ли отзиви?
сори, ако не ми е за тук въпроса  Blush
Аз съм една от повярвалите на д-р Папазова за 2Slim. Привършвам първото шишенце, но нито грам не съм мръднала надолу, въпреки обещанията, че първите 10 дни се губели между 1 и 6 кгц според организма. Аз не изгубих нито грам, макар че години наред изключително внимателно подбирам с какво се храня. В размисъл съм да купя ли второто шишенце или не.

# 700
Здравейте и от мен, погледнах от горе от горе темата, и съжелявам ако се повтарям, моя проблем е с целулита. Правя си рдовно упражнения, спазвам някакъв балансиран хранителен режим и въпреки това този целулит не се маха. Изпробвала съм какви ли не мазила, масаж суха четка, масаж с кафе и други подобни, но не става и не става, че даже напоследък имам чувството и че се забелязва повече. Sad Някакви съвети?

# 701
  • Пловдив
Здравейте и от мен, погледнах от горе от горе темата, и съжелявам ако се повтарям, моя проблем е с целулита. Правя си рдовно упражнения, спазвам някакъв балансиран хранителен режим и въпреки това този целулит не се маха. Изпробвала съм какви ли не мазила, масаж суха четка, масаж с кафе и други подобни, но не става и не става, че даже напоследък имам чувството и че се забелязва повече. Sad Някакви съвети?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=777026.0;topicrefid=19

# 702
Наскоро се премерих на улицата, защото вървеше някаква кампания за редуциране на излишните килограми. Аз съм доста едра 95 кг. но това, което ме тревожи са подкожните мазнини 35 ми измериха а нормата била 11.

Как да намаля мазнините вече не ям пържено, не ям червено месо и не злоупотребявам с алкохола.
Не мога въобще да не ям месо, хапвам пилешко на скара или филе пуешко по малко 70 гр. на ден.

Препоръчайте ми нещо - предварително благодаря!

# 703
Да се запиша и аз. Преди 8 месеца родих. По време на бременността качих много килограми, половината от които свалих още след раждането, но ми остават около 10кг., за да вляза в моята си кожа. Все още кърмя малката и затова не знам дали бох могла да спазвам някаква диета. Преди съм се подлагала на 90-дневната и бях доволна от ефекта, но сега не знам какво да спазвам. Ще се радвам на съвети.

Освен отслабване ми трябва и стягане на корема и бедрата.

# 704
  • Там, където ме обичат
В темата има много интересни и надявам се полезни линкове,
та да се запиша и аз.
Интересуват ме начини за поддържане на добра фигура на тиинейджърки.

Общи условия

Активация на акаунт