НАРЪЧНИК ЗА КРАСИВО ТЯЛО И ОТСЛАБВАНЕ

• 709 578
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 705
  • София-Младост
В темата има много интересни и надявам се полезни линкове,
та да се запиша и аз.
Интересуват ме начини за поддържане на добра фигура на тиинейджърки.
Спорт и намаляване на тестените и газирани изделия  Wink

# 706
В темата има много интересни и надявам се полезни линкове,
та да се запиша и аз.
Интересуват ме начини за поддържане на добра фигура на тиинейджърки.
Спорт и намаляване на тестените и газирани изделия  Wink

Съгласна съм!!! В добавка на това дренажни масажи с вендузи, както и билки дадоха отлични резултати при мен за фгурата и целулитите.

# 707
Здравейте на всички дами!  Wink Качих за около 2 години 16 кг от 52 кг станах 68кг. Можете ли да ми кажете съвет как да се отърва от тях. Пазя диета не ям сладко,пържено внимавам какво ям,но няма ефект. Кажете ми вие как сте успели да свалите ненужните килограми. За съжаление работата не ми позволява да ходя на фитнес,по цял ден седя пред компютър,преди тренирах и ги свалих,но отново ги качих.Ще ви бъда благодарна,ако ми кажете с каква диета,хранителна добавка,правилно хранене ще мога да се отърва до тях.Бих искала до декември месец да съм свалила поне 5-6 кг. Благодаря предварително!  Simple Smile

# 708
По време на бременността качих 30 кг, които не мога да сваля. Храня се много здравословно, спрях всякакъв вид вредна храна, имам в къщи велоаргометър и по някога тичам и на място, защото няма кой да гледа детето, за да ходи майка му да спортува. Вярно, отслабнах 6-7 кг, но когато те чакат цели 30, някак не ме топли тази мисъл. Някаква идея как да подсетя тялото, че е време за промяна?  Rolling Eyes Thinking

# 709
  • Milano/Пловдив
Здравей Прекрасната,аз все още не съм раждала,но миналата година си правих операция и се залежах,съответно напълнях със 7 килограма.Какво ли не пробвах,даже исках да купувам хапчета,но майка ми беше против,а и аз като се замислих също.За Коледа бях на гости  на една приятелка във Франция.Тя е родина две деца и я заварих в страхотна форма.Свързала се по мейл с фитнес инстукторка,казва се Румяна Илиева,има канал в ю тюб.Та и аз като се прибрах се свързах с нея по мейл.И тя ми направи диета и ми прати упражнения,които да правя(разбира се това се заплаща).Също така в период на един месец ми попълвах таблица с мерки и и ги пращах,за да следи как се движа.За месец свалих седемте излишни килограма и си оформих тялото,мускулатурата,в момента се чувствам страхотно.Продължавам да тренирам,защото съм стимулирана от формата,в която съм.Та идеята е правилни упражнения и балансирано хранене,по малко и често.Дано да съм помогнала.Поздрави Simple Smile
П.П.Ако нямаш възможност да платиш за програма,виж поне канала на Румяна в ю тюб и започни да се храниш балансирано.

# 710
# 711
  • София-Младост
Не бих давала пари за подобни "препарати"

# 712
Здравейте,
в процес на отслабване съм - за 3 месеца свалих 12кг, но имам още доста да свалям. Взех да се притеснявам обаче, да не започне да ми увисва кожата. Какви мерки предприемате, за да предотвратите този момент, освен разбира се, физическите упражнения?

Последна редакция: пн, 23 мар 2015, 11:00 от miroslava_72

# 713
Здравейте,
в процес на отслабване съм - за 3 месеца свалих 12кг, но имам още доста да свалям. Взех да се притеснявам обаче, да не започне да ми увисва кожата. Какви мерки предприемате, за да предотвратя този момент, освен разбира се, физическите упражнения?
Темпото ти на отслабване не е такова, че да увиснеш, за това мисля, че упражнения и умерено кардио са напълно достатъчни. А иначе как отслабна?

# 714
Здравейте,
в процес на отслабване съм - за 3 месеца свалих 12кг, но имам още доста да свалям. Взех да се притеснявам обаче, да не започне да ми увисва кожата. Какви мерки предприемате, за да предотвратя този момент, освен разбира се, физическите упражнения?
Темпото ти на отслабване не е такова, че да увиснеш, за това мисля, че упражнения и умерено кардио са напълно достатъчни. А иначе как отслабна?
Благодаря за отговора! Дано наистина не увисне...

Не съм привърженик на диетите и не спазвам такива. Изключих сладкото и бялото брашно, ходя повечко пеша, не ползвам асансьор,правя упражнения, пия около 2л вода на ден.
Ето примерно вчерашното ми меню:
Сутрин – 2 филийки хляб + 1 домат
Обяд – пилешко филе + зелева салата + 1 филийка хляб
Следобед – 1 портокал
Вечеря – зелена салата + 2 филийки хляб
Хлябът е пълнозърнест (Вита) и никога не надвишавам 5 филии на ден. Вечерята задължително е само салата с хляб. Избягвам червеното месо.
При мен този режим на хранене работи, но аз бях 102кг (сега съм 90кг).

# 715
Не знам как стана, но отслабнах за 2 месеца 10 кг. На чай, плодове, малко салати.

# 716
  • Buffyworld
Браво !  Hug  bouquet

# 717
Аз от Октомври съм спряла всичко тестено, освен сега по Великден си позволих малко козунак Simple Smile Сега съм възобновила и тичането 30-45 мин в парка 3 пъти седмично. Миналата година така смъкнах за 2 месеца 3-4 кг. Тази година съм си поставила за цел до лятото да съм поне 5 към надолу. Дано само успея да съм еднакво мотивирана след няколко седмици Simple Smile

# 718
  • Пловдив
 Peace
как най-лесно/бързо се смъква мааалко коремче Confused т.е. тлъстинки по коремната област. Thinking

# 719
Peace
как най-лесно/бързо се смъква мааалко коремче Confused т.е. тлъстинки по коремната област. Thinking

Спорт и коремни преси. Wink Аз бих те посъветвал да опиташ с професионално мнение по въпроса.

Последна редакция: пт, 08 май 2015, 15:57 от ЗлаВещица

Общи условия

Активация на акаунт