НАРЪЧНИК ЗА КРАСИВО ТЯЛО И ОТСЛАБВАНЕ

• 709 610
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 720
Peace
как най-лесно/бързо се смъква мааалко коремче Confused т.е. тлъстинки по коремната област. Thinking

Спорт, кавитация и ограничаване на сладко и тестено.

# 721
Аз самата се опитвам да съставя един наръчник за красиво и здраво тяло.  Simple Smile bowuu
Тези дни фесбук страничката става на една година, моля, представям ви я:

https://www.facebook.com/pages/%D0%9B%D0%98%D0%A1%D0%90%D0%9D%D0 … /1434543080156596
  bouquet

А иначе, за "смъкване" на килограми, моята диета е "Диетата 50 грама", сама си я измислих. Ще рече - сурови зеленчуци повечко - или на салатка/задушени с една чл зехтин, плюс 50 грама от нещо по-концентрирано: пиле, риба, извара, сирене, леща, боб, овесени ядки на закуска.
Хранене - 5 пъти дневно,
вечеря в 19,30 най-късно,
плодове - според сезона, до 100 гр, само на втора сутрешна закуска.
И ТРЕНИРОВКИ И ТУРИЗЪМ.  Grinning
15 дни така и резултатът е ТРАЙНО свалени 3 кг и което е много по-важно - 3 см отвсякъде.  Simple Smile

# 722
Здравейте! Много ми харесва темата и съветите, които чета в нея. Аз съм прясно заслабнала и би ми било много интересно, ако някой има желание да сподели, как поддържате теглото си след отслабване?

# 723
Аз лично гледам да поддържам килограмите със активно спортуване и вечер не ям голямо количество храна, а си правя протеинов шейк. Даже сега съм си взела един с вкус на шоколад и мента и съм влюбена в него   bigdance2  bigdance2

# 724
Аз пък искам да отслабна без да отделям специално врема за тренировки, без специални диети и без химия.
Опитвам се да ям по-малко, ама нищо май не става. Може би трябва да извадя кантара и да се контролирам повече.

# 725
  • Sofia
Аз лично гледам да поддържам килограмите със активно спортуване и вечер не ям голямо количество храна, а си правя протеинов шейк. Даже сега съм си взела един с вкус на шоколад и мента и съм влюбена в него   bigdance2  bigdance2
От къде си го купуваш,на каква цена е,съдържа ли соя?

# 726
Аз пък искам да отслабна без да отделям специално врема за тренировки, без специални диети и без химия.
Опитвам се да ям по-малко, ама нищо май не става. Може би трябва да извадя кантара и да се контролирам повече.

Спри тестеното и захарта,намали въглехидратите и ще стане работата  Simple Smile

# 727

Спри тестеното и захарта,намали въглехидратите и ще стане работата  Simple Smile

Мерси! Simple Smile Да ги спра не мога чак, но уж го намалявам, обаче има дни, в които мноого ме изкушават тестените...

# 728

Мерси! Simple Smile Да ги спра не мога чак, но уж го намалявам, обаче има дни, в които мноого ме изкушават тестените...

И мен постоянно ме изкушават - и сладки, и тестени, и сладоледи, и чипсове, и газирани  Laughing
Ноооо.....да видиш как мога и без тях вече година и половина  Sunglasses И 35 кг. надолу  Simple Smile

# 729
От утре започвам зелева супа  Flutter някой случайно с мен да се подкрепяме?  Whistling

# 730
От къде си го купуваш,на каква цена е,съдържа ли соя?
Не знам дали съдържа соя, никога не съм гледала толкова сериозно на тези неща, защото абсолютно винаги може да те излъжат, като не го споменат на етикета. Иначе си го взех от София, има един магазин на ул. Раковски, за хранителни добавки.

# 731
От ядките, ако ги ядеш самостоятелно, напълнява ли се?

# 732
  • Sofia
зависи от количеството,най-много 100гр.дневно и то сурови

# 733
Сурови защото да не съдържат сол или по друга причина?

# 734
  • Sofia
като са печени губят някакви полезни качества,също и солта е вредна http://www.bb-team.org/articles/4902_surovi-sreshtu-pecheni-iadki

Общи условия

Активация на акаунт