НАРЪЧНИК ЗА КРАСИВО ТЯЛО И ОТСЛАБВАНЕ

• 709 323
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте и от мене ,включвам се и аз със своя опит .От дете съм пълна ,после станах дебела и когато навърших 15 се боря с килограмите.При мене е така фитнес по 2 часа на ден и здравословна храна съм стигала до 58кг на ръст 177 ,после напълнях ,после пак отслабнах и т.к.Сега съм пак дебела 88кг и скоро пак започвам.От моя опит научих ,че се напълнява при заседнал начин на живот -без спорт и движение ,от скука ,от нерви.От заседнал начин на живот и скука си качвате 10 кг за година.От диетите няма полза да се отслабва пробвала съм го ,ако е без спорт всичко увисва ,а пък и все си гладена,нервна,психически се натоварваш и т.н.Всичко е много просто ставаш по раничко сядаш закусваш един сандвич с чай или кафенце,пускаш си приятна музика и правиш 20 мин упражнения.Обядваш нещо -салата,месо,плодове хляб избора е огромен стига да не е сланина,толумбички,баклави или супер мазни и супер сладки неща.И накрая вечеряте 4 часа преди да си легнете и порциите са малки.Много е важно да не се изключва нищо,за това аз съм доволна от 90-дневната диета(лично за мене това си е режим ). Момичета не се мъчете с диети единственото което ще придобиете е ниско кръвно,лошо настроение ,липса на витамини и много други.И на края искам да добавя УМНАТА ЖЕНА СЛЕДИ ЗА СЕБЕ СИ ,А ГЛУПАВАТА ЗА МЪЖА СИ .Успех след време че прикача снимки да се похваля с моя успех  bouquet  bouquet  bouquet

# 586
аз препоръчвам плуване. мен много ме успокоява и е индивидуален спорет, сама си решаваш колко време и с какво темпо да плуваш без някой да ти дава зор. освен това натоварването е върху цялото тяло и е разпределено равномерно
малко ми е сложно плуването,иначе с удоволстие..нямам наблизо басейн,а с бебе у дома не става..кърмя го Simple Smile

Йога  Peace Това за мен е най-доброто след раждане. Няма силови упражнения и най-важното укрепва и психиката и тялото

# 587
Аз искам да кажа , че съм опитала всякакви диети. Отслабвам и след месец два качвам всички килограми, че и отгоре. Началото на тази година година обаче открих начин. Чия. Това са едни семена, които се продават в магазини за здравословно хранене. Купувате си една опаковка и започвате прием веднъж дневно 2 супени лъжици с кисело мляко. После замествате едно хранене с това. Това което се случва , че се регулира обмяната на веществата. Ходи се до тоалетна по-често. Като казвам по-често, това не означава разстройство.Първите 15 дни се качваш на кантара, но ефект нула. Следващите 15 дни вече си 3-4 килограма надолу. Когато видях, какво се случва, бях приятно изненадана и включих и режим на хранене. Сутрин яйце (без значение варено или пържено). До обяд всякакви плодове. След 12 часа плодове са забранени. Обяд- месо с някакви зеленчуци. Следобед сурови ядки 40 грама. Вечер кисело мляко с една филия хляб. След осмия килограм надолу включих и аеробика на Синди или бягане 2 километра. Много е важно да се добавят последователно нещата, защото ако има чия, аеробика и диета едновременно организма се адаптира след 2 месеца и смъкването на килограмите спира., т.е таман спрете да смъквате и добавяте още нещо. Вече мина една година и се чувствам прекрасно. Няма йо-йо ефект. Няма отчаяние и глад. Трябваше ли да стана на 35 години за да разбера какво да правя. 10 години само диети, вечно гладна и дебела. Подарете си самочувствие. Инвестирайте в тялото си. Никой няма да забележи палтото ви за 100 лв, но ще бъде приятно изненадан да ви види в тениска с прекрасни мерки. Успех момичета!

# 588
Аз искам да кажа , че съм опитала всякакви диети. Отслабвам и след месец два качвам всички килограми, че и отгоре. Началото на тази година година обаче открих начин. Чия. Това са едни семена, които се продават в магазини за здравословно хранене. Купувате си една опаковка и започвате прием веднъж дневно 2 супени лъжици с кисело мляко. После замествате едно хранене с това. Това което се случва , че се регулира обмяната на веществата. Ходи се до тоалетна по-често. Като казвам по-често, това не означава разстройство.Първите 15 дни се качваш на кантара, но ефект нула. Следващите 15 дни вече си 3-4 килограма надолу. Когато видях, какво се случва, бях приятно изненадана и включих и режим на хранене. Сутрин яйце (без значение варено или пържено). До обяд всякакви плодове. След 12 часа плодове са забранени. Обяд- месо с някакви зеленчуци. Следобед сурови ядки 40 грама. Вечер кисело мляко с една филия хляб. След осмия килограм надолу включих и аеробика на Синди или бягане 2 километра. Много е важно да се добавят последователно нещата, защото ако има чия, аеробика и диета едновременно организма се адаптира след 2 месеца и смъкването на килограмите спира., т.е таман спрете да смъквате и добавяте още нещо. Вече мина една година и се чувствам прекрасно. Няма йо-йо ефект. Няма отчаяние и глад. Трябваше ли да стана на 35 години за да разбера какво да правя. 10 години само диети, вечно гладна и дебела. Подарете си самочувствие. Инвестирайте в тялото си. Никой няма да забележи палтото ви за 100 лв, но ще бъде приятно изненадан да ви види в тениска с прекрасни мерки. Успех момичета!
може ли повече инфо за въпросната чия и от къде се закупува?

# 589
Диета на основа витамин D

Има ли някой запознат с това. Авторката е Алиса Боуман, ма на мен това май нищо не ми говори.
Иначе диета звучи добре, особено ми допада твърдението, че се подобрява и статуса на кожата. Обикновено при диета тя страда, особено ако не се хидратира добре.

Към описание на диетата

Това изглежда добре, но какво ще кажете за витамин Д като хранителна добавка ? Дали ще има същият ефект ?

# 590
Кажете ми добър фет бърнър? Simple Smile

# 591
за мен спортуването е методът за отслабване няма нужда от спазване на много строги диети трябва само малко спорт

# 592
МНОГО СПОРТ и някаква диета.

# 593

emiliq22, Лайтън ъп е много добър фат бърнър със съчетание на още два продукта, за 4 месеца можеш да постигнеш уникални резултати, без този йо-йо ефект. А най-важното е, че диетите не помагат, гледайте този филм и ще се уверите - http://www.dokumentalni.com/?p=2177

# 594
Emiliq22 oт нещата, които съм пробвала (а те са много). Най-доволна останах от: http://www.silabg.com/bg/3980-PRIMAFORCE-Alcalean-Acetyl-LCarnit … ne-100-caps-.html, http://www.silabg.com/bg/11541-AMIX-No-Fat-Cellulite-Gel-200-ml-.html и http://www.silabg.com/bg/5083-PRIMAFORCE-Lean-Green-60-Caps-.html .
Последният път свалих 5 килограма и се стегнах изключително много, като кожата ми остана много гладка, сигурно защото ползвах гела против целулит.

# 595
Едно голямо браво за труда.  smile3501 newsm10

Zdraveite ,az  sam nova tuk i neznam kak funkcionira vse oshte saita,no shte se naucha.Nqmam ideq kade i kak da pisha,no naposledak mi e mnogo tejko,zashtoto sam ot 1 godina i 5 meseca v germaniq i reshenieto za idvaneto mi beshe spontanno i slojno.Kogato pristignah tuk az tejah 61 kilograma ,a sega sam 86.Probvah dieti i dori si kupih tabletkite na Acai bere ,no nishto.Operira mi kraka i sam s piron v kraka i tova sashto uslojni procesa po otslabvane ,zashtoto nemoga da pravq jogink.Inache rabotq i se dvija mnogo i na den qm po 2 pati ,a ponqkoga i samo 1 pati vinagi v menuto mi ima salata i plodove i samo pileshko meso ,ako qm meso.Saobrazqvam se kakvo qm i sportuva, nemoga da ticham vse oshte ,no pravq uprajneniq.Moje li nqkoi da me posavetva kakvo da pravq i kak da postapq.Dori i sqx pravim po rqdko,parvo ,zashtoto me e sram ,a vtoro ,zashtoto moq priqtel spomenava ,che ne mu e priqtno...mnogo mi e tejko i ne namiram reshenie,Molq nqkoi da mi pomogne Smile

# 596
  • Пловдив
Едно голямо браво за труда.  smile3501 newsm10

Zdraveite ,az  sam nova tuk i neznam kak funkcionira vse oshte saita,no shte se naucha.Nqmam ideq kade i kak da pisha,no naposledak mi e mnogo tejko,zashtoto sam ot 1 godina i 5 meseca v germaniq i reshenieto za idvaneto mi beshe spontanno i slojno.Kogato pristignah tuk az tejah 61 kilograma ,a sega sam 86.Probvah dieti i dori si kupih tabletkite na Acai bere ,no nishto.Operira mi kraka i sam s piron v kraka i tova sashto uslojni procesa po otslabvane ,zashtoto nemoga da pravq jogink.Inache rabotq i se dvija mnogo i na den qm po 2 pati ,a ponqkoga i samo 1 pati vinagi v menuto mi ima salata i plodove i samo pileshko meso ,ako qm meso.Saobrazqvam se kakvo qm i sportuva, nemoga da ticham vse oshte ,no pravq uprajneniq.Moje li nqkoi da me posavetva kakvo da pravq i kak da postapq.Dori i sqx pravim po rqdko,parvo ,zashtoto me e sram ,a vtoro ,zashtoto moq priqtel spomenava ,che ne mu e priqtno...mnogo mi e tejko i ne namiram reshenie,Molq nqkoi da mi pomogne Smile

Прочетете първата страница на този подфорум - има режими и диети, вижте кой ще Ви допадне най-много и просто го започнете.

И пишете на кирилица - горе вдясно има кирилизатор.

# 597
Здравейте,
аз също съм нова тъй че предварително се извинявам ако допускам грешки:)
При моя близка 90-дневната диета даде страхотен резултат- -10кг за 3 месеца, но аз лично съм се убедила че за мен работи схемата: здравословна храна, малки порции, без сладко- ( аз си позволявам един път в седмицата) и движение всеки ден! Не консумирам газирано, мазно, пържено и бързи закуски по принцип. Simple Smile

# 598
Mnogo vi blagodarq ,shte opitam vsichko vazmojno,az se dvija dostatachno mnogo i moje bi greshkata mi e ,che qm 2 pati dnevno i vinagi po razlichno vreme,dori ponqkoga sled 19:30 ,no sam na rabota do 19:00 i dokato sgotvq stava kasnichko i prilapvam po neshto predi tova,shte trqbva da se prigotvqm ot predniq den Simple Smile

# 599
Mnogo vi blagodarq ,shte opitam vsichko vazmojno,az se dvija dostatachno mnogo i moje bi greshkata mi e ,che qm 2 pati dnevno i vinagi po razlichno vreme,dori ponqkoga sled 19:30 ,no sam na rabota do 19:00 i dokato sgotvq stava kasnichko i prilapvam po neshto predi tova,shte trqbva da se prigotvqm ot predniq den Simple Smile

Трябва да ядеш по малко но на чести интервали. Аз си нося плодове в работата, както и няколко обелени моркова. Все още боря едни 5 останали кг но усещам че лека-полека заминават...В диети не вярвам, всичко е начин на живот:)

Общи условия

Активация на акаунт