С какво ви дразнят свекървите - тема 91

• 77 695
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
Няма ли да ви е по-хубаво да не познавате свекървите си?

# 571
Ето това е идея- няма човек, няма проблем. Като не се познаваме със снахата, няма да си късаме нервите взаимно.  Mr. Green

# 572
Няма ли да ви е по-хубаво да не познавате свекървите си?

Честно казано ми е екстра, от едно известно време не се виждаме не се чуваме. Супер ми е да ти кажа. Така поне не ми се налага да лицемернича, че ми пука за нея.

# 573
Родителите на моите родители са строили съвместна къща, грижи по детето и какво ли не, съответно след развода големи драми и караници кой какво е направил и дал. Съответно при моя брак голямо мерене и цепене да не се прекара някой с нещо, па ако ще с добра дума да е. Но се видя, че и това си има последици...Как не им увряха главите, не знам, ама на криви хора всеки им е виновен. Такива наистина по-добре да не се запознават и показват много много Simple Smile

# 574
Аз имам малко радикална гледна точка по тоя въпрос, та предполагам ще ме оплюят някои, но това е - не е нужно тъстовете и свекърите изобщо да се познават. Особено както в масовите случаи напоследък народа живее без брак, та не се налага да се запознават заради сватбата. Вярно, има някои неудобства - семейни празници, които трябва да се празнуват по два пъти за да няма недоволни или да се редуват. Но пък има и предимства.

Е, нека дискусията набере сила Simple Smile

При нас е така. Никой не прояви интерес още от самото начало и така си остана. Може би роля играе и факта, че живеят в различни държави. Устройва ме.

# 575
И аз съм в лагера на Хай и Уишмастърова. Сватовете са се виждали веднъж - на сватбата.

# 576
И аз съм в лагера на Хай и Уишмастърова. Сватовете са се виждали веднъж - на сватбата.
Преди сватбата се разменят  посещения
и  при раждане на бебе и кръщавка,пък и   още някой път може,ако бъдат поканени заедно.

# 577
Значи, никаква сватба! Да си живеят незаконно!  Crossing Arms

# 578
Значи, никаква сватба! Да си живеят незаконно!  Crossing Arms
Може да си мълчиш,де...Твърдо си решила да не се запознаваш.
Никой  не те кара да им се обаждаш по телефон,аз не им знам адрес и  телефонен номер на сватовете.Добре,че не живеем в едно село,е щях да бъда  странна да не общувам.Моята майка е идвала няколко пъти,не сме такива   по  рождение  да общуваме със сватове.При положение,че аз живея  в същата къща.Тя  винаги  е смятала  дома на свекърите,не мой.Аз  си ходех ,де с мъж и деца,де сама.

# 579
  • София
Ще взема да конструирам един кОнкурс за " Темерут- прим", да ви видя коя ще спечели приза!? Joy
Имам няколко идеи за " висоти", които ви убягват засега...... Joy

# 580
Преди сватбата се разменят  посещения
и  при раждане на бебе и кръщавка,пък и   още някой път може,ако бъдат поканени заедно.
Наясно съм, но при нас е малко по-различен случай. Освен, че са в различни градове. Всъщност само майките ни са се виждали преди сватбата, и то на защитата на докторантурата ми.

# 581
Хм, конкурс. Аматьорки.  Crossing Arms

# 582
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вЕрно аматьорки! Simple Smile
отнесла си ги с поне две дължини, а?

не знам как да го кажа, но ще опитам. Simple Smile
Скрит текст:
вчера започнах да правя каша. извадих големия тиган... и до там.
наложи се половинът да прави кашата.
загърчих се от смях... въздух свърших... той взе спешни мерки, наля ми един бейлис и ме изпрати в хола.

# 583
Е, Добри, кАжи честно, не те ли спасих поне от готвенето на тиганЯ? Виж как мазно си го прехвърлила на съпружието.  Mr. Green

Ма, аматьорки, вЕрно. Срещу мен да тичат, по темерутлък ни моат ма стигнат.

# 584
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
спаси ме ти, ама кашата беше люта. Sad
виновна си. отнасяй тигана.

/липсва ми стария емотикон с пръстчето Sad  Sad и оня подсвиркващия..../

Whistling Whistling smile3513 smile3513 smile3513

Общи условия

Активация на акаунт