Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-23

• 81 342
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Според мен пък, точно съвременното строителство е некачествено и нетрайно. Вече има цели сгради от гипс-картон - с юмрук може да се пробие дупка в стената ))) А да не говорим за многоъгълните стайчета...

# 406
Да де, но все пак е добре всяка сграда да има технически паспорт. Да се знае как е строено, по колко и за колко. Включително и експлоатационен срок.

# 407
Хахах баш
На центъра единият ни ап е с метър дебелина на едната стена
Аз пък се дразня защото ми се намалява светлата площ, а вратите са егати и цифрата...

# 408
Мен в щатите ми изглеждат супер паянтови къщичките. Строят ги буквално от талашит, малко греди и обшивка, и ей на - къща. А може и да съм гледала прекалено много Texas flip and move. Grinning

# 409
И аз гледах от този тип предавания (докато не ми омръзнаха) и ми направи впечатление как събарят вътрешни стени с моторна резачка))) Ако опитат този номер тук, ще се случи случка Wink
Това са бунгала, не са къщи.

# 410
И аз гледах от този тип предавания (докато не ми омръзнаха) и ми направи впечатление как събарят вътрешни стени с моторна резачка))) Ако опитат този номер тук, ще се случи случка Wink
Това са бунгала, не са къщи.
Да, аз също мисля така, но някои от купувачите ми изглеждаха съвсем сериозни. Grinning Aз бих изпитвала ужас да живея в картонена кутия.

# 411
 Един познат разви теория, че в САЩ има много торнада и затова строят паянтови къщи - понеже ако къщата ти от тухли се срине, докато си в нея, има огромен шанс да умреш, докато ако къщата е от дъски - може и да оцелееш Joy

# 412
Аз не бих се допитвал за в бъдеще до този познат.

# 413
Той няма нищо общо с Америка - предполагам, че се е вдъхновил от Магьосникът от Оз.
Все пак не разбирам какъв е смисълът да се натруфи толкова едно бунгало.

# 414
  • София
А какво ви е мнението за затворените комплекси над Околовръстното? Резиденшъл е много скъп, но до него се строи нов- Garritage. След него има “Камбани” , “Детски свят” до Панчарево... Какви недостатъци виждате, освен цена Simple Smile, и бихте ли купили там?

# 415
Абе не знам как се е крадяло при комунизма, ама няма такива дебели стени! Представям си, ако не бяха крали...
А сега не крадат, пък стените тънки, всичко се чува.
Тогава се е крадяло по един начин сега се краде по друг, българина е крадливо племе. На времето който е имал достъп цели къщи е строил с крадени материали от държавни обекти. А матрял както се казва е имало бол, затова са дебели стените.
А как стои въпроса със застраховките, може ли нещо да се застрааховаме от рушащи сгради. Иначе аз си имам пълна застраховка за пожар, наводнения, земетресение и разни такива.

# 416
За Щатите е много различно, там самата култура се е зародила в условия да е нужно бързо да изградят сграда, но и лесно да могат да напуснат, ако се наложи. Трябвало да е да са компактни и лесни, а гори бол. Торнадата и бурите пък отделно. Просто никога не е имало такова привързване към къщата, "моята крепост" и т.н.

# 417
Един познат разви теория, че в САЩ има много торнада и затова строят паянтови къщи - понеже ако къщата ти от тухли се срине, докато си в нея, има огромен шанс да умреш, докато ако къщата е от дъски - може и да оцелееш Joy
да, вярно е
Само съда, гражданското и училищата са масивни по закон
1. Строи се мега бързо
2. Макар че при пожар къщата ти заминава, за ,30 дена имаш нова
3. Докато явно само в Бг така си ги харесваме

# 418
Ами няма да я купят, щото могат да умрат при торнадо.

# 419
В този край нямаше и сега няма такива екстри

Общи условия

Активация на акаунт