Звездни компромати - 349 част

• 113 963
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Светлана Василева има ли дете?
Не. Но щяла да роди две на Гущерчо.
Значи много яко съм се заблудила. Мога да се закълна, че съм попадала в ютюб на клипче, на което показваше как си прави епилация на мустака, а зад нея си играеше малко момче, из цялата стая си личеше, че живее дете.
Странна работа, явно е била някоя друга госпожица, всичките са толкова еднакви Rolling Eyes

# 646
Не е трудно да ги объркаш хихи

# 647
Щяла тя. Тя и Марето щеше, ама не се оказа толкоз лесно. Доколкото си спомням някакво ин витро имаше намесено. Та докато не роди два броя, може да си приказва колкото си иска. Не знам има ли поставен краен срок за осигуряването на наследници на този расов мъжкар. Само да не се окаже проблемът за незабременяването в него, че тогава вече не знам каква ще я търси следващата.

# 648
  • софия
Лиляна Павлова се е разлютила от писаници в жълтурите, че била в костюм на Армани на откриването в НДК. Какво е тоалетчето в крайна сметка?

http://m.dir.bg/dnes/news/26804040/
Армани? ЪпсурТ, не шият толкова голяма номерация.
Майтапиш  ли се? Шият всичко, което поръчаш и можеш да си платиш. Че и на място за час го прешиват, ако нещо не те кефи случайно.
Естествено, че се шегувам  Simple Smile. Трябваше да сложа  Whistling

# 649
Доколкото знам с Мария са правили опити, но тя и с първото си дете е забременяла трудно и посредством инвитро, та, може това да е било в основата на проблемите им.

# 650
Бооже, Светлана и Гуши на корицата на списание. Влюбени! Сега годеж, на лято- сватба.
Тия ако за всяка фуста се охарчват за сватба, къде ще му излезе края?

# 651
Нека се родят наследниците и родата ще миряса вероятно.

# 652
Първата бременност на Мария не е от инвитро, а само стимулации.

# 653
Бооже, Светлана и Гуши на корицата на списание. Влюбени! Сега годеж, на лято- сватба.
Тия ако за всяка фуста се охарчват за сватба, къде ще му излезе края?

Баща му толкова народна пара е откраднал, че ще има, няма страшно.
К–рвите не могат да изхарчат парите на Добромир Гущеров, но могат спокойно да опитат Simple Smile

# 654
  • На ръба..
Пред снимката от корицата се сдържах, но тука вече не успях.. Joy
Скрит текст:

# 655
Това куче ли е?

# 656
Изумителна генетична комбинация ще е между тези двамата... Красиво, но и умно. Peace

# 657
Кланът Кардашиън - Дженър в реклама за СК
Скрит текст:

в статията се чудят, дали снимките потвърждават клюката за бременността на Кайли .... това последното ви го споделям да не изтървете още една евентуална бременност  Crossing Arms никакви клюкарки не сте  Mr. Green
Къде са възглавниците на Ким? Да не ги е махнала, или просто са я орязали прилично на снимките?
Наистина Кайли навсякъде е прикрита - може да е заради реална бременност, може за удължаване живота на клюката. Ще се разбере следващите месеци........евентуално  Laughing

# 658
Някои звезди и техните домашни любимци
https://lifestyle.bg/stars/11-znamenitosti-s-tonove-domashni-lyubimtsi.html

# 659
Хах, в първия момент помислих, че ръката под брадичката на Светла е неговата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт