Звездни компромати - 349 част

• 114 461
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Абсолютно подкрепям мнението на Денси, имала съм 2-3 пъти контакти с нея. Дори и визията и ми е селска и старомодна, а тя твърди ,че има стил на латино дива. Дрън дрън останала е на визия Шакира и JLO преди 15 години.

# 121
  • Once there was a Hushpuppy...
Едни и същи снимки гледам на Стъки и Юлияна. Като, че ли се вкамениха!  Тези жълти издания толкова ли не могат да намерят нова снимка на двойката.

# 122
Говорили ли сме за Део и Мариана, че са се оженили? Не помня да е споменавано в темата.
Скрит текст:

# 123
  • Вестерос
Мерси за темата Simple Smile

# 124
  • София

Русата Златка и клонинги на рождения й ден.

https://m.facebook.com/radost.teneva.54/posts/pcb.17970907736589 … ftid%3D&mdf=1

# 125
  • Пловдив
Холи Бери с едва прикрити интимна части  Laughing
Скрит текст:

# 126
Като се спомена Део, че се сетих за Лора Караджова. Гледам го колко добре изглежда и щастлив с това момиче и детенцето си и се радвам, че се раздели с Лора. Вчера я гледах в Черешката - не ми хареса на визия. Млада жена, а изглежда ... съсухрена. И ми се струва, че това е от прекалена употреба на алкохол. Вчера в предаването бая чашки обърна и позавали говора.

# 127
  • София
Златка и клонингите и задължителната снимка от WC, та дори и тоалетна хартия в кадър! Е, това е лайфстайл!

# 128
Райнето ми е като тази...
http://f02.bis.bulcdn.net/fsh/c/a/3/5/5/50041/albums/3/d/8/48528 … e/3642084.jpg?v=0
Чака перфектния. А след Константин няма и няма такъв...

Joy как ги измисляш Joy
Райна е голяма кривотия като характер, но пък със самочуствие до небето. Баща и го раздаваше бизнесмен, ако не ме лъже паметта, (май и депутат от Сандански беше по едно време), та я лансираше по разни конкурси. И добре че е той, иначе Райнето сама не би могла да си позволи стандарта на живот, който показва. Като певица хич я няма, а като психоложка пък съвсем. Така че и тя, нищо сама не е направила. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 129
Не гледах интервюто на Маги в "На кафе", но хванах в края да прави една салата точно по мой вкус - мариновано цвекло, краставица и ананас, ще я пробвам.😊

Райна уж симпатично лице, хубава фигура, но цялостната визия и е кошмарна. Не става въпрос да харчиш луди пари за тоалети като Галена например и с малко става, но при нея липсва всякакъв вкус и стил. За сметка на това обаче, следвам я във фейсбук и често качва много красиви снимки от пътуванията си.

# 130
Говорили ли сме за Део и Мариана, че са се оженили? Не помня да е споменавано в темата.
Да, отдавна.

Холи Бери с едва прикрити интимна части  Laughing
На тая па какво и стана?! И нея я тръшна криза на средната възраст...

Златка и клонингите и задължителната снимка от WC, та дори и тоалетна хартия в кадър! Е, това е лайфстайл!
Баш! Mr. Green Тоалетна хартия, до тоалетна хартия, мила моя майно льо... hahaha

# 131
Огледалото е ново. Не се шегувам.

# 132
  • Sofia
Хали Бери пак се е изложила.

# 133
  • София
Аз си я спомням Райна от Биг Брадър, голямо мрънкало беше, не се учудвам че е сама и си е доста простовата, но пък с претенции.

# 134
Райнето ми е като тази...
http://f02.bis.bulcdn.net/fsh/c/a/3/5/5/50041/albums/3/d/8/48528 … e/3642084.jpg?v=0
Чака перфектния. А след Константин няма и няма такъв...

Joy как ги измисляш Joy
Райна е голяма кривотия като характер, но пък със самочуствие до небето. Баща и го раздаваше бизнесмен, ако не ме лъже паметта, (май и депутат от Сандански беше по едно време), та я лансираше по разни конкурси. И добре че е той, иначе Райнето сама не би могла да си позволи стандарта на живот, който показва. Като певица хич я няма, а като психоложка пък съвсем. Така че и тя, нищо сама не е направила. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ти сериозно ли, баща и беше неиният озвучител.😁😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт