Звездни компромати - 349 част

• 115 064
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Колкото и да я гледам Кандис, нищо не ми харесва в нея. Висока, слаба и дотам.
+1...кво се прехласват по нея толкоз не знам...
И на мен въобще не ми харесва, но не мога да кажа защо. По принцип е симпатично момиче, но на тези плажни бременни снимки не ми харесва.

# 226
Значи онова, което нарекох "кабаретен грим" ѝ е причинено на днешната велика юристка именЯчка от Бисерка! Цялото нещо! И по очите, и по устището? Scream Наистина ли Бисерка не осъзнава, че тази жена, Антония, е ходеща АНТИреклама? 😵

Това е на страницата и!  Crazy Crazy Crazy  Аз не знам, реклама или предупреждение смята, че слага "гримьорката"

# 227
  • У Диспансера ...♥♥♥
Имам чувството , че всеки момент гърдите й ще се взривят 🙈

# 228
  • Once there was a Hushpuppy...
Много мазна бее, ей, ейй... И това ли е по модата!? Да се завра в някой ъгъл и да завиждам..

# 229
  • София
Имам чувството , че всеки момент гърдите й ще се взривят 🙈

За гърдите не знам, но устните ще се пръснат. Едвам ги движи, ужасна работа.

# 230
Не мога да гледам клипчето сега, какво друго си е правила, освен евентуално веждите? Този опушен грим не ми изглежда перманентен.

# 231
  • На морето!
Гледам сега Тоца и Нети на запис, как можаха да ги съберат на блиц двете. Тоца  като "виден юрист" трябва да ги осъди за тази гавра.

# 232
Устата й е крива, веждите и те. От грима на очите изглежда и кривогледа.Викате това нещо не мое се умие с вода и сапун? Няма ли да се разгради в един момент? Хич не изглежда добре. Тя е май мой набор и наближава 40 те нали?В тяло е добре сякаш, ама що така си е направила лицето нз. 

# 233
Не мога да гледам клипчето сега, какво друго си е правила, освен евентуално веждите? Този опушен грим не ми изглежда перманентен.

Перманентен е. В клипчето точно това прави "гримьорката" върху друга жена. И седи УЖАСНО! А другата госпожа си е правила и перманентен руж...

# 234
  • Бургас
Освен ако някой "Бередин" не е участвал в направата му.  Stop  Joy

# 235
Искрено се надявам да не е перманентен грима на Антония. Днешния имам предвид. Така блестеше и червенееше, че очите ме заболяха докато я гледам.
И, ако искате да знаете, тя РАБОТИ.😜

Tя- моделът, Мис-ката, юриста, звездата  Whistling си е пуснала статия за себе си в Hotnews. Mного е забавна!! Нека лютата завист започне сега, средностатистически жени, които не можете да си позволите статута, лукса, грима и едномесечната почивка на Мис Тоци. Завиждайтииии
Зачитам и после мисля да се задавя от смях:
"Миската Антония Петрова, която отдавна се е посветила на правото, може да се похвали с отпуска, недостижима за останалите българки.:"

http://m.---/news.php?category=0&id=127748&page=1

Аз не мога все още да си отговоря на екзистенциалния въпрос дали дървесата ги боли от икебана, но мен със сигурност всичко ме боли, като я гледам как се опнала..
Скрит текст:

Кое му е недостижимото - отишла на гости на приятели в щатите? Реших, че кой знае в какъв курорт е била, пък тя в Маями..

# 236
  • София

Перманентен е. В клипчето точно това прави "гримьорката" върху друга жена. И седи УЖАСНО! А другата госпожа си е правила и перманентен руж...
наистина ли съществуват подобни перманентности? колко съм неинформирана  ooooh!
милите женици, аз пък си стоя перманентно красива и без това  Embarassed Laughing

# 237
  • София
Аз като един лаик да попитам. Този перманентен грим колко е перманентен? Не се ли изтрива по някое време?

# 238
  • София
Перманентният грим не е за вечни времена.
Да не говорим, че ако стоя наклепана с един и същ грим в рамките на 5 дни, ще откача. Обичам да има разнообразие.

# 239
Антония от тези прекомерни интервенции изглежда цялостно, болезнено подута, сякаш е получила алергична реакция.  А беше хубава. Не красавица, спираща дъха, но чаровна, с хубаво тяло. Скоро попаднах снимки и на Есмер, и тя сигурно върви към окепазяване, а също беше с нежно и хубаво лице.

Общи условия

Активация на акаунт