Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 3

• 80 611
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте, момичета

Да се цопна и аз при вас. Накратко за мен - след два месеца ставам на 41 г., мъжки фактор. До момента 4 опита, последния преди три години, успешен за кратко до към 4 месец, бебетата бяха три, редукция, накрая остана едно - изтекоха водите, и за съжаление нещата приключиха. В клиника Щерев съм, при д-р Андреева - това е моята лекарка. Ще подавам документи по фонда за 4 опит- този път вече последен.
Да ви попитам пусках АМХ- заради фонда и е 2,102, като на прегледа лекарката видя по 6 антрални фоликула в двата яйчника и един доминантен. Каза че нещата са добре, без да види АМХто де. 2012 г- АМХ ми е бил 7,898.
Според вас - от годините ли са стойностите или състоянието на яйчниците. Дали ще са читави тези фоликули с тези стойности на АМХ-то.
Стискам палци за много бебета BlushBlushBlush

# 181
  • София
направо са ти идеални цифричките, особено на тази възраст  Mr. Green

пък за качеството трябва да са качествени, няма друг начин.

много се радвам че не сте се отказали  Simple Smile

# 182
  • На остров
Дижии при мен преди две години Амх беше  2.6 и всичко се получи идеално ! Стискам много палци и пожелавам успех !

# 183
Джиджи, и според мен трябва да успеете този път!  Няма друг начин!
АМХ пада с годините, но твоето е супер!

# 184
  • София
Благодаря ви момичета,

Бамба нали знаеш - умиране има отказване - не. Като отида в клиниката, и съм готова да направя още сто опита ако трябва, действа ми като наркотик. То това граничи с лудост де.
Стискам палци за сестричките - след някой друг месец Grinning

Две в едно - успешен финал с този опит Blush
Пухче - мерси, ще успееме Kissing Heart

# 185
  • In transit
Djiji, успех и от мен!

Момичета сега се връщам от болницата. Прекратяваме опита. Сутринта пуснах хормони Е2 не е мръднал изобщо, според доки е трябвало да е в пъти по-висок от ЛХ, но не би. Каза, че няма смисъл да продължавам да се тъпча излишно с хормони, освен, че само един фоликул има тръгнал. Разбрахме се да пробваме следващия цикъл на ЕЦ ако имам доминантен Ф. Аз съм спокойна, стана ми малко кофти, но още вчера бях наясно, че този опит е обречен и организма ми стачкува нещо. От сутринта имам лео главоболие, явно съм усещала какво ще стане. ММ ме успокоява, че здравето ми е по-важно и не иска бебе с цената на всичко.

# 186
Момичета днес ми е 8 ден след трансфера,но се събудих със запушен нос и главоболие,пих един парацитамол и после разбрах, че е противопоказен.И май прецаках нещата.Обула съм се с вълнени чорапи, шапка на главата и съм се завила в леглото,че ми е студено,поне носа ми се отпуши.Оф мислите ли че това е знак, че не се е хванало ембриончето ми.Май взех да се филмирам много,но какво мога да пия,аналгин или витамин С разрешшено ли е.

# 187
  • София
По-добре парацетамол отколкото висока температура. А най-добре е някой лекар да ти даде насоки.
И антибиотик може да се пие, ако се налага.

# 188
Djiji, успех ти желая от сърце! Със сигурност ще успееш! Hug
Мики, много съжалявам Hug, не се отчайвай, не е бил подходящият момент просто, но искам да ти кажа, че и кръвните изследвания не са сигурни на 100%, защото Е2 може да е идеален и пак да няма кач. яйцеклетка,
дори кух фоликул.
Много правилно ти е казал мъжът ти, от здравето по-ценно няма!
Почини си, пак ще опиташ. Силно ти стискам палци! Hug
Бубанка, успокой се! Много си се филмирала наистина, нищо не си прецакала, има жени, дето не знаят, че са бременни до 2-3 месец, ядат и пият каквото им падне, пушат, вдигат тежко и раждат здрави деца, всичко е на психическа основа донякъде според мен. Аз пък защо си мисля, че в ТР ми казаха аспирин и парацетамол, че мога да пия, може да греша и да е било само аспирин, за него съм сигурна.
Не се притеснявай! Всичко ще бъде наред! Hug

# 189
Бубанка, колко ти е температурата? Аз имах 37,2/37,4 , ту ме втрисаше,ту  ми избиваше пот по челото, имах поносимо главоболие, вечер трудно заспивах. На мен от Турция ми казаха, че мога да пия парацетамол ( мисля, че скоро го четох и в истанбулската тема) Понеже при мен се оказа биохимична,  незнам дали това бяха признаци на успех, или на неуспех.  Сега с този грип гледай да нямаш контакт с много хора.Така или иначе след 2 дни можеш вече да направиш и кръвен, и пиклив тест. УСПЕХ!
   Мики, това е било правилното решение в случая.Наистина, ако ще е за един фоликул, по-добре на ЕЦ.

# 190
  • In transit
Пухче, Сиси, благодаря за подкрепата момичета! Ще им дам още някой шанс на моите калпазанки и ако пак отказват отивам към ДЯ.

# 191
  • На остров
Мики и аз мисля като тм, че здравето е по важно от всичко друго ! Ще стискаме палци другият месец на ец !.

Бубанка почивай и да се оправиш, тук не препоръчват парацетамол по време на бременност според последните изследвания. За носа физиологичен разтвор, под 38 не се брои температура над 38 е добре да се консултираш с клиниката ти. Стискам палци !
От един изпит парацетамол вреда няма, аналгин пък е забранен в Швеция от години ти къде ще го намериш в Германия?

# 192
Моля, Мики! Hug Дано да имаш късмет следващия път!

# 193
  • Бургас
Момичета и аз оставам за март,доки каза един фоликул че има и няма смисъл въпреки че и  предния път бях с един. Каза физиотерапия за един месец. Леко ми е кофти но какво да се прави. Disappointed

# 194
  • In transit
Момичета и аз оставам за март,доки каза един фоликул че има и няма смисъл въпреки че и  предния път бях с един. Каза физиотерапия за един месец. Леко ми е кофти но какво да се прави. Disappointed
Светле няма да се отчайваш! Този месец не е бил нашия.

Общи условия

Активация на акаунт