Нашите кухни - 72

• 119 539
  • 841
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Някой да не каже, че правя реклама на марката, пускам го заради вратата.

Ейййй, как не ми го показа това клипче преди година? Много ме влекат такива хитринки....
Или да мисля място за трета фурна - майтапя се, споко!

# 196
Здравейте, записвам се при вас!
Ние сега сме още на оформянето на стените/пода. Сложихме дограмата в кухнята, но иначе всичко е в начален етап.

О, купих си и мивката със смесителя, ето тази:

https://www.emag.bg/komplekt-mivka-pyramis-mido-granit-1-korito- … 480/pd/DY3D52BBM/

Имам нужда от доста идеи. Засега съм се спряла на нещо подобно като подредба и структура:
http://opunplanner.com/interior_design_software/viewdesign3d-v2.php?did=MzE4Nzk4
Надявам се да съм дала нормален линк и да може да се навигира из модела.

Иначе шкафовете ще са крем гланц, гладки.
Още много се чудя какъв цвят да са стените, за да си пасват.
Пода ще бъде гранитогрес като мисля да махна вратата към кухнята изцяло, за да се получи едно отворено пространство и от коридора директно да се преминава плавно в кухнята т.е същия гранитогрес ще бъде и в коридора. Имам някои питанки по въпроса с гранитогреса. В магазините виждам голяма ценова разлика за гранитогреси, които са все "първо качество". Има ли някаква съществена разлика в качеството или е въпрос на марка? Засега съм си харесала един за 20 лв/м2, но не ми се иска да сбъркам, защото този гранитогрес мисля да не го пипаме пак скоро. Grinning

Приемам всякакви съвети за стените и за пода, а и цялостно критики към модела, който е първи вариант и ще търпи промени. Simple Smile

# 197
  • Раковски

Ейййй, как не ми го показа това клипче преди година? Много ме влекат такива хитринки....

Скоро ги видях за сефте тези неща.

# 198
shadowman, не съм виждала хладилника на живо, в Нашия град в Зората трябваше да си го поръчам, нямаше наличност, tasia даде горе линк към него. На този сайт в момента му е хубава цената, и се чудя дали да не го поръчам. Особено ако няма да се налага да мъдря пантите. Пише, че може да се промени позицията на врата, но дали има такива панти, както ми показахте - не знам. Пък и tasia каза, че нищо допълнително не купуваше...Ох голяма главоблъсканица са тези хладилници, иска ми се на живо да видя, но няма как Sad А пък ММ иска да е "no frost", но те са по-скъпи, и не знам, дали си заслужават.

# 199
И аз съм харесала един No frost, ще жертвам май пиролизата на фурната, за да си вземем хладилник, който не се размразява и не тече, че сегашният ме побърква, хем беше уж хубав, препоръчан, като го купувахме преди 7-8 години.

# 200
shadowman, не съм виждала хладилника на живо, в Нашия град в Зората трябваше да си го поръчам, нямаше наличност, tasia даде горе линк към него. На този сайт в момента му е хубава цената, и се чудя дали да не го поръчам. Особено ако няма да се налага да мъдря пантите. Пише, че може да се промени позицията на врата, но дали има такива панти, както ми показахте - не знам. Пък и tasia каза, че нищо допълнително не купуваше...Ох голяма главоблъсканица са тези хладилници, иска ми се на живо да видя, но няма как Sad А пък ММ иска да е "no frost", но те са по-скъпи, и не знам, дали си заслужават.
Да, по-хубави са с "no frost". Аз много държах и на чекмедже 0 градуса и на Fresh зона за зеленчуци и плодове.
Лятото купувах на Ъирпул за вграждане и си беше с пантите в комплект. Ние си обърнахме сами вратата. Има инструкции и е лесно.

# 201
Ох отдъхнах, че с тези панти си изпилих мозъка.
Аз до сега нямах ноу фрост хладилник, просто четох, че са по-хубави и по-харесвани, та докато не съм купила още се чудя. Пък сега съм с един Беко (пак е вграден), да ви кажа въобще нямам забележки към него. С автоматично размразяване си е, единствено веднъж се е задръстило каналче (не знам как се казва, там дето се оттича водата), и се е пълнил яко с вода където са чекмеджета, но ММ я отпуши, и повече нямах ядове. Преди година и половина се нанесохме, и досега не съм забелязала да прави проблеми. И разсъждавайки тъй, се чудя, дали си струва да давам повече пари за ноу фрост, щом и такъв ме устройва изцяло.
Вече фурната да, там държах да е с пиролиза, че това ми е най-омразното да чистя фурни.

# 202
Ма как ще избираш на външен вид Simple Smile

Аз пък точно по външен вид си избрах моята (зелено ухилено човече).

Sweet-Thing, отдавна не бях виждала такава хубава кухня в темата. Честито да ти е.

# 203
Sweet_Thing, наистина е много хубава кухнята. Плочките откъде ги взе?

# 204
Sweet_Thing, наистина е много хубава кухнята. Плочките откъде ги взе?
Благодаря. От Англия са плочките, тук не намерих този цвят.

# 205
Ма как ще избираш на външен вид Simple Smile

Аз пък точно по външен вид си избрах моята (зелено ухилено човече).

Sweet-Thing, отдавна не бях виждала такава хубава кухня в темата. Честито да ти е.
Благодаря Simple Smile

# 206
  • In transit

Скоро ги видях за сефте тези неща.
Те отскоро ги предлагат в БГ мисля, само, че цените са убийствени...за сравнение погледнах цените им в амазон. Ами там си бяха съвсем нормални. Т.е тук най-евтината фурна е 2000лв, а там беше 1000-1200 лв.

# 207
Някой дали е купувал от амазон кухненска мивка!? Гледам, че има доста приемливи оферти. Направо съм в потрес от цените им тук в бг!

# 208
  • София
Някой дали е купувал от амазон кухненска мивка!? Гледам, че има доста приемливи оферти. Направо съм в потрес от цените им тук в бг!

Да, аз - чакам я да пристигне тази седмица Simple Smile
Ето тази. Взех я на 119 паунда, в Бг е близо 500 лв... И смесителя от там си поръчах Simple Smile И за банята аксесоари, батерии, душове, смесители... Цените тук са абсурдни. На Grohe примерно са категорично х2 Angry
Из склада (особено английския) има мивки за без пари направо - Teka, Franke и др. Но са обикновено иноксови, а аз търсих черен композит.

# 209

Да, аз - чакам я да пристигне тази седмица Simple Smile
Ето тази. Взех я на 119 паунда, в Бг е близо 500 лв... И смесителя от там си поръчах Simple Smile И за банята аксесоари, батерии, душове, смесители... Цените тук са абсурдни. На Grohe примерно са категорично х2 Angry
Из склада (особено английския) има мивки за без пари направо - Teka, Franke и др. Но са обикновено иноксови, а аз търсих черен композит.

Да, и аз съм набелязала смесител Грое от амазон.
А мивката с директна доставка ли я поръча, или с превозвач?

Общи условия

Активация на акаунт