Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 9

• 129 284
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА - БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ

Миииии, то искало регистрация (до сега не ми се беше случвало) Sob
ХА ХА ХА , ама баба ви се справи!

Днес пържих във фритюрника (с въздух) - пилешко бутче. За първи път правя така, нищо че имам уреда вече две години ?! Стана ФАНТАСТИЧНО!  Гарнитурата - запеканка от броколи, тиквичка, сирена, яйца и течна сметана.

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 14:46 от sem22

# 676
  • София-Младост
Що така не ви се получават линковете от този сайт?  Това трябва да е флана
http://recepti.gotvach.bg/r-90943-%D0%98%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BD … D1%8F%D0%BA%D0%BE

# 677
  • София
Домашни спагети , сготвени като нудълс. Внука си поиска.

# 678
Сега ако дадеш и рецептата, цена няма да имаш. Аз пък обичам бързите неща.
Разбира се, че ще ти я дам, ама чакай малко да се качи за да не пиша. Много е лесно,  ако нямаш кондензирано мляко си купи, онова със захар. В Лидл има много.

Като кажеш, че е многолесно и се отказвам Simple Smile. Страхотно изглежда, а аз не обичм сладко. Хайде прави блога.

# 679
  • София
Сега ако дадеш и рецептата, цена няма да имаш. Аз пък обичам бързите неща.
Разбира се, че ще ти я дам, ама чакай малко да се качи за да не пиша. Много е лесно,  ако нямаш кондензирано мляко си купи, онова със захар. В Лидл има много.

Като кажеш, че е многолесно и се отказвам Simple Smile. Страхотно изглежда, а аз не обичм сладко.
Е, хубава работа, наистина е лесен, ама не обичаш сладко, значи пропада като рецепта при теб, ама ще съжаляваш... мда.  Simple Smile

# 680
  • София
Гъбен омлет с млечно-чеснов сос

Пускам рецептата за Милфьой с маскарпоне и парченца шоколад заедно с новите снимки.

# 681
Това последното ще го изпапкам с чинийката!

# 682
  • София

Милфьой с маскарпоне и парченца шоколад[/b][/url] заедно с новите снимки.
................................
Ванче, благодаря, чаках те с моливче в ръката.. bouquet Hug Много скоро ще го пусна сладкиша и задължително ще те цитирам,  вероятно си имаш  име с което да те запиша и ще те помоля да е на ЛС, разбира се, или да ми посочиш къде си публикувала рецептата, иначе няма как да я пусна така без автор, не става и ще излезе, че е моя, а аз така не обичам. Благодаря ти!!

# 683
  • Montana, Bulgaria
Пържоли със сол, черен пипер и чесън и качамак с масло и червен пипер.

# 684

У нас баница и пак пържоли. Утре слагам бобеца. Simple Smile

# 685
  • София
Не се спряхте с тези пържоли-мържоли..  Wink

При мен едни,  Малки италиански хлебчета, - Sugar Spun Run. Раздадох ги веднага, за да не ги ям  Mr. Green Има-няма най-много до 1 час са готови, и по-малко.

и супа топчета, това е.

# 686
В рецептата на този флан пише два пъти кондензирано мляко,веднъж карамелено.Какво мляко се използва?

# 687
Марчева, този лъскав загар на хлебчетата как го постигна? Дали след изпичането си ги намазала с мазнина, че много примамливо лъскат.

# 688
Записвам се с един от любимите десерти у дома.
"Лунизиран" наполеон с червени боровинки.
Скрит текст:

# 689
  • на последния етаж
Скрит текст:
Не се спряхте с тези пържоли-мържоли..  Wink

При мен едни,  Малки италиански хлебчета, - Sugar Spun Run. Раздадох ги веднага, за да не ги ям  Mr. Green Има-няма най-много до 1 час са готови, и по-малко.

и супа топчета, това е.
Може ли рецептата за тези апетитни хлебчета?

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 12:23 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт