Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 9

• 129 347
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
Много апетитни наденички Simple Smile
У нас  от вчера  глиган, задушен само с бира Simple Smile не бях правила така, хареса ни.

пача чорба Simple Smile http://pep-4o.blogspot.bg/2013/01/blog-post_25.htmlза истинската вече зима навън

и брускети разни

днешната манджа я довършвам, по-късно ще намина Simple Smile

# 496
Пак отворих старите тефтери от форума...Лесен сладкиш без яйца-Рени55
Дописвам-Пилешки бутчета по гръцки(Пеп-4о-твоя блог ми е настолната книга,много често си у нас...)ще отлежават до утре в хладилника

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 19:21 от denyil

# 497
  • Montana, Bulgaria
Днес шишчета на тиган.

Тези дни ме домързя да снимам пилешката супа, печените пилешки бутчета, картофената салата и разните му пържени филийки и картофи.

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 22:08 от MoHu Todorinska

# 498
  • София
Ловчански пирян   bouquet bouquet bouquet
 Благодаря за тази чудесна рецепта, много е вкусно, записах си го в тефтерчето, да си го имам и да си го приготвям често... chef

# 499
# 500
# 501
Супа от кладница,

салатка,

пица,

нещо тип фокача

и чудесният ловчански пирян на Илианка с благодарност за рецептата  bouquet, на снимката без заливка, защото пътува, носих го на майка, тя е от Ловеч Simple Smile и там я сложихме. Много, много вкусно ястие! Heart Eyes

# 502
  • сред люляците
Ех, как хубаво ме изненадахте само Лабрекс и Марчева  Heart Eyes Hug
Радвам се момичета, че ви хареса тази простичка рецепта.

Показвам какво имаше у нас от предните дни, защото снощи сармите и чушките си останаха без снимка.

Пълнено пиле с ориз и гъби http://ilrai.blogspot.bg/2018/02/blog-post_19.html?m=0

Питка http://ilrai.blogspot.bg/2018/02/blog-post_20.html

Баница по любима рецепта http://ilrai.blogspot.bg/2016/01/blog-post_15.html

# 503
  • Русе
Традиционно, темата си е пълна с вкусотии! Много апетитно при всички!
Ловчанският пирян и аз го загледах. Ще се приготвя, вкусно изглежда!
След вкусотиите на ilrai78 и labrex, да покажа и аз няколко не много добри снимки, на иначе вкусни неща.
Панирани пилешки бонфиленца с млечно-майонезен сос

Маскарпонено-сметанов терин с бишкоти

Маскарпонено-сметанова торта с бишкоти

# 504
  • In Wonderland...
След вашите вкусотии,ама те и красиви де, нямам какво друго да метна освен едно лавраче-скромно, но от сърце Grin

# 505
Гръцките бутчета по Пеп-4о...невероятно вкусни

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 19:53 от denyil

# 506
  • София
Чудесии виждам, терин разкошен, тортата изглежда прекрасно,  този лаврак ми е любим,  но тук не го приготвям, само го ям  Wink, пълненото пиле е разкошно, много обичам, ами всичко което сте пуснали е ... да оближа монитора.

От мен Pasteis da Nata  - това е нещо разкошно, крем печен в бутер тесто. Традиционен португалски сладкиш, който аз съм опитвала в Лисабон и много се чудих тогава как пък го правят, ами то било лесно. За нула време го спретнах.

Не ми стигнаха мъфин формите и последните завъртях в тарт-форма. По-тъничък е , но е ...разкошотия. Може и горещ и студен да се похапва, винаги е с превъзходен вкус.
Като всеки португалско-бразилско-аржентински сладкиш е с повече яйца и повече захар. Вкус, к `во да ги правиш тези хора.  Wink

# 507
denyil, как съблазняваш с бутчетата..... Heart Eyes bouquet chef
*sve* и тя с тия сладкиши и торти, ама не се траете! Heart Eyes bouquet chef
На ~Miracle~ чинийката с лаврака направо цялата си я прибирам! Heart Eyes bouquet chef
А ilrai78 сега ще ме кара баница да спретвам! Голяма изкусителка! Heart Eyes bouquet chef
marchеva14, ммм....... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes bouquet chef

У нас свинско с кисело зеле

и мързелив десерт - пияна мелба /шоколадов сладолед с бейлис и квот ми попадна под ръка/, чак се засрамих, като гледам marchеva14 какви вкусотии прави. Heart Eyes Embarassed

# 508
  • София
......................У нас свинско с кисело зеле
за края на седмицата ще си купя кис. зелце, и свинина, кой яде ще яде, който не ще... негов си проблем. Не мога повече да трая!!

и мързелив десерт - пияна мелба /шоколадов сладолед с бейлис и квот ми попадна под ръка/, чак се засрамих, като гледам marchеva14 какви вкусотии прави. Heart Eyes Embarassed
....................

Да ти кажа , че и аз се засрамих `щото изядох три  Mr. Green но го препоръчвам на всяка от вас, няма такъв удивително вкусен оригинален сладкиш. До момента никъде няма да го намериш, не се предлага, като сладкарница, не се прави у нас, а защо не го спретват, не знам,  освен  това се прави толкова лесно, нищо работа е. Ще взема да го предложа за производство.. мда.
Но да си кажа мислата,  Wink  за която дойдох, тази мелба как я сътвори, с готов ли шоколад или го направи набързо.  Правила си го... дай рецептата.

# 509
  • иска ми се Варна през лятото
Малееее, уж хапнах, а пък ми текнаха лигите... Особено на риба не издържам... Ще взема да се отпиша да следя темата, че то не се издържа CryGrinningYum
У нас пък пилешко с кисело зелуе.
Но пък му сложих соев сос, стана супер.
Салата печени чушки с пресни чесън и лук. В хлебопекарната - кекс. Но защо нямам снимки Thinking

Общи условия

Активация на акаунт