Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 9

• 129 320
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • София
На този сняг, на нас ни се дояде качамак. Със сирене и пръжки, както го обичаме.

Dara, сигурно и червено винце пиете...
Все едно сме на една трапеза...  😄😘

# 616
Hug Аз съм на винце, ММ е на ракийка. Наздраве! Wine Glass

# 617
  • In Wonderland...
В този студ какво ти трябва друго освен едно шкембенце на фурна. Yum

П.С. Тези облачета са от пара. На снимката е топло, топло. Не успя обаче да изстине... Joy

# 618
  • София
Лабрекс, преведи ми рецептичката, моля ти се, мука без мука и още си.... не става при мен. В едно изречение аз ще те разбера.

marchеva14, ей сегичка, секундичка и ти я слагам на бг! Simple Smile
=============================
Много благодаря, това е, лесно и си разбирам всичко,  преди четох, четох и щото не ми влиза в акъла я зарязах веднага. Почивните дни ще ги метна. Чудни са!

Ванче, напиши ми подробно, моля ти се, защото имах една, но къде е един Господ я знае и не ми се търси, освен това много добре изглежда при теб и освен това как не се счупиха корите, ей това винаги ме е спирало да го метна това сладкишче, а да ги правя, ми... не, не ми се занимава,  а като ми дадеш обяснения може и да стопля... последното не е много сигурно.  Wink  Благодаря !

Онова дето го правя, то нищо и никакво е,  не ще са стегне и ме ядосва и ще го метна в мелачката да си го носи водата. Еййй, как мразя нещо да не ми се получава и то от елементарни рецепти.. Заврях го във фризера, дано нещо се получи че...ще хване пътя.  Mr. Green

Да се добавя, онова стегна, малко му е трялбвало.   Mr. Green
 Сладкиш с желатин, плодове от сладко, портокал и черна череша и топинг от череша амарена. Леко и приятно е.

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 00:16 от marchеva14

# 619
  • Под сянката на разлистените кактуси
Ох, не е тук вече за мен, откакто не ям захар, брашно и ориз...Не се траят ваште вкусотии!

При нас пиле с гъби, запечен карфиол и зелен фасул...Чак ме е срам...Rage

# 620
  • Montana, Bulgaria
Ох, не е тук вече за мен, откакто не ям захар, брашно и ориз...Не се траят ваште вкусотии!

При нас пиле с гъби, запечен карфиол и зелен фасул...Чак ме е срам...Rage

Аз не ям и картофи...
Давай я насам чинията. Simple Smile

# 621
  • София /Абсурдистан

Торта с мини кроасанчета и карамел от мен. Не оцеля цяла за фотосесията.

# 622
Здравейте виртуози на изисканите, апетитни деликатеси!  Благодаря на пеп-4о, че попита за мен до като отсъствах.
ЕЙ на, сега мЪ разсърди, ( не че рИвнувам - споменаваш само пепи). Знаеш ли колко пъти сме питали за теб?! И не само аз, и Батето, И.Пейч, Лабрекс.... Ама хайде...... след като предлагаш осиновяване, че и козунако-тутманик - няма много време да ти се сърдя. Че като гледам списъка на кандидатите за осиновяване расте, и аз пак нИ моЖ сЪ уреди Nerd Каквото и да те е спирало да не си при нас, явно вече го няма. Така че добре дошъл отново  Wine Glass

tunata - остана ли още мъничко от тази апетитна "чинийка"? Че MoHu Todorinska ми я взе под носа Flowers Hibiscus
Марчева, Ваня,Unknown_lady - днес ще се засладя с вашите десерти. Ваня, като пишеш рецептата на Марчева, напиши Я тук моля ..... Едни готови кори за Милфей стоят в шкафа (купих ги от руския магазин тук, дали ще станат).

Аз правих пилешка супа за сина и супа от джолан за мен (че от вчера тук е хуууу - мнооого минус).

# 623
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
от какво дойде минуса, че проучвам? Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Скрит текст:
НВВМ?

# 624
  • София
Скрит текст:
НВВМ?

За температурата май става дума?

# 625
СЕМ, извинявай!

Скрит текст:
преди време беше споменала за ниско въглехидратната диета и аз, както никога запомних ника.
може би.Flushed
сега реших, че минусът е в килограмите и да не изтърва нещо...

тайна, благодаря!
Flushed гладна кокошка....

# 626
Скрит текст:
НВВМ?

За температурата май става дума?

Добри.... - СТУУУУД (ама правилно де, не уточних и аз). Мисля си че като си знам, то и вие трябва да знаете Smiley Но чета че и в българия на места било - много минус Т* Smirk

Пека едни картофки "пириян" по сръбска рецепта - много обичани у дома и едни готови панирани шницели ще сложа във фритюрника с въздуха. Ей така да не отслабне някой. Wine Glass

# 627
добре ме подсети за актифрая Simple Smile
само дето нашият фритюрник с въздух има бъркалка Sad шницели не стават, само шведски кюфтаци Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 628
  • SHOOT ME 10 $
sem22 Сори мила, но до като отсъствах, не съм ви и чел - казаха ми. затова но не за всички изглежда. Правете си списък, на ротационен принцип обаче...една по една...иначе в чудо ще се видя... doh
 AnyHr С тоя качамак ме уцели...оживя ми на корема...
Оффф, ей ви един от козунаците ми,, ама от миналия велик ден...рано ми е още за козунаци...(що пък да е рано?! newsm78)

P.S.
Добри, стига с тия шницели...снощи сънувах че ги мятам едни такива кат, каскети...хррр newsm22

# 629
Добри, стига с тия шницели...снощи сънувах че ги мятам едни такива кат, каскети...хррр newsm22
аз ще ти спестя гледка на шницели, но ти не ни  спести  гледката на тия  прекрасни пити Wink
Пилешки дробчета в прошуто у нас за вечеря имаше снощи http://pep-4o.blogspot.bg/2017/07/blog-post_29.html

Общи условия

Активация на акаунт