Интериорен SOS /9/

• 120 371
  • 781
  •   1
Отговори
# 600
http://www.bg-mamma.com/?topic=649397

Аз тук чета , но не  е никак активна темата.

# 601
Здравейте, сега прилагам и снимка към питането ми от вчера. По съвет на --Gal--  да има килим пред секцията, а не пред дивана, което много ми допадна като идея избрах тази черга.
 Ще съм благодарна ако ме насочите към някои тъкани или многоцветни кръгли подложки за маса.

Скрит текст:
Слагам я и пред масата, само за сравнение

Скрит текст:

а това е жалкият ми опит да си изтъка такава подложка.

Скрит текст:

Може да се пробвате да оцветите тези.

https://www.zarahome.com/bg/%D0%B7%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B … 74p300480872.html

Могат да бъдат и едноцветни може би.

https://www.zarahome.com/bg/%D0%B7%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B … arentId=300485535

Или оцветете предварително въже и го навийте:

# 602
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, сега прилагам и снимка към питането ми от вчера. По съвет на --Gal--  да има килим пред секцията, а не пред дивана, което много ми допадна като идея избрах тази черга.
 Ще съм благодарна ако ме насочите към някои тъкани или многоцветни кръгли подложки за маса.

Скрит текст:
Слагам я и пред масата, само за сравнение

Скрит текст:

а това е жалкият ми опит да си изтъка такава подложка.

Скрит текст:

Може да се пробвате да оцветите тези.

https://www.zarahome.com/bg/%D0%B7%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B … 74p300480872.html

Могат да бъдат и едноцветни може би.

https://www.zarahome.com/bg/%D0%B7%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B … arentId=300485535

Или оцветете предварително въже и го навийте:

Нивиана, благодаря за идеята!

Последна редакция: пн, 07 май 2018, 01:02 от I T_376031

# 603
Дано не ми се смеете на въпроса Simple Smile, но какъв е стилът на този интериор? И още - какъв допълнителен цвят би могъл да се внесе в пердета, възглавнички, други аксесоари?

# 604
Английски съвременен )) Защо да се смеем. Много рядко нещо е проведено изцяло в конкретния стил. Има основни елементи.

Робин ег, демек яйца от червеношийка или патешки яйца.
Много характерно за тях.
Гледайте Лора Ашли.
Също и розови разни, пудра, пепел от рози. Много инглиш:)

# 605
Благодаря ти, Нивиана....ах, този английски интериор.....каквото и да ми хареса, все натам клони. Сиво с пепел от рози ми е много женствен интериор, нежен. Сякаш ми се иска да се получи нещо по-сдържано за хола да речем.
Преди време питах тук за цвета на пердетата в спалнята. Вече са сложени, но цветът е съвсем различен от първоначалния избран Simple Smile Това синьо-зелено изглеждаше съвсем зелено и ярко. Не ни допадна и избрахме други - на кремав фон с цветя на кафяво и розово. Това се получи. Сега предстои да и вдъхна живот на тая стая със снимки, картини, настолни лампи, полилей. Много съжалявам за лошото качество на снимката. Кувертюрата е току-що купена и застлана, нямах търпение да видя как ще стои. Ето

В спалнята вече има розово  Innocent.....за хола още мисля за цветовото съчетание, трудна работа...

# 606
  • Canada
За мен това е сканди стил с елементи на фарм хаус. Могат да се включат жълто, синьо, черно, естествени материали като дърво, кожа, бамук.

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 02:52 от Polar bear

# 607
Здравейте, можете ли да ме посъветвате с избор на цвят за стени на хол/трапезария. Подът е
Диванът е
Други мебели засега няма, защото стаята е в ремонт. Стаята е 6,4 на 3 метра с прозорец на едната къса страна и врата в другия край.

# 608
Откъде е дивана?

# 609
  • Canada
Ние боядисахме мазето оранжево - да си подхожда със сивите дивани и бежово шареникаквия мокет Simple Smile

# 610
Нивиана благодаря за прекрасната тема!
Решила съм какво искам,но ако може твоето професионално мнение?
Дали разположението е добре,приемам всякакви идеи.
Но най-вече ме интересува,дали белия цвят няма да се бие с останалите?
Продълговатия прозорец го затварям.На ширина 1,90м.,слагам стелиопорени плоскости имитация на камък.В тях вграден ТВ с бяла рамка.Отдолу бежав шкав с дължина 1,90м. и височина 0,90м. Отстрани на плоскостите плафони ли да сложа или бели рафтове от Икеа?
На лявата стена отиват двата дивана в една права,върху тях огледало с бяла рамка.Големия диван при преместването отгоре няма да има подлакътник,затова слагам пейка-ракла-бежава.
Пред плъзгащата се врата,два бели стола с дамаска на рози.Между тях конзолна масичка.
Голямата маса я махам и слагам Икевска бяла квадратна маса 0,55/0,55м. Да я тапицирам с дамаската на рози или да и сложа плоскости от паркета?
До плъзгащата врата има стена,на нея искам да направя имитация на камина.Да сложа ли от имитацията на камъни над нея?Да върже с другите,или ще стане претрупано?
Стените ще са светло беж.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 611
Здравейте. Върнах малкия килим и купих друг, по-голям, който пасна много добре и като размер, и като цвят. Вчера пристигна и масичката за кафе (избрах мраморната). Получи се точно както си го представях Simple Smile. Сега остава да измисля какви картини да сложа на стената, перденцата и странична масичка и съм готова.

# 612
 Много хубаво се е получило

# 613
Много хубаво се е получило

Благодаря Simple Smile

# 614
  • Варна
Здравейте. Върнах малкия килим и купих друг, по-голям, който пасна много добре и като размер, и като цвят. Вчера пристигна и масичката за кафе (избрах мраморната). Получи се точно както си го представях Simple Smile. Сега остава да измисля какви картини да сложа на стената, перденцата и странична масичка и съм готова.

Много е хубаво, браво! Може ли да споделите килимът от къде е? Много ми хареса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт