Декемврийчета 2017г.

• 98 680
  • 968
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Всички бебета си лапат ръцете и пръстите по някое време.Сега си ги откриват и това е най-близкото и лесно нещо, с което да играят и да си облизват.
Не е като смученето на палеца и не значи, че ще го правят някой ден.

# 181
Evianna, бързо и безболезнено възстановяване.
Хриска, с риск да се повторя - повиването помогна при нас - нито капки, нито чай, толкова колкото повиване. Почти от самото начало спи повит и адски много се успокояеа като не размахва ръце и не избутва крачетата. Спи много по-добре и много по-продължително.
За лапането на палеца-от скоро някак успява да си налапа и останалите пръсти-много е смешен и го прави и след хранене. Вадя му ръката, но той продължава да си облизва ръцете Simple Smile
Каква е тази прахосмукачка, която чисти сама? Някакъв домашен робот ли Simple Smile
Готвя, даже мъжът ми като се прибира от работа упорито продължава да ме пита какво има за вечеря. Веднъж пропуснах ( мн работа с бебо) и направо беше сърдит. Опитвам се да му обясня, че ще има и такива дни. Аз не гладя бебешките дрехи-много са и не смогвам, а и понякога нааква току-що облечено боди или пък като днес-повърна върху сутрешния си тоалет, а така го бях пременила Simple Smile
Напоследък повръща по-гъсто и се чудя нормално ли е

# 182
Да, тази година дядо Коледа донесе прахосмукачка-робот вкъщи. Според мен беше излишна глезотия отначало, но сега съм доволна, че ми е под ръка.
При моят малък господин повръщането е някакво странно непостоянно явление, ту повръща след хранене или по време, ту не. Бях писала, че понякога се случва и непосредствено преди следващото ядене.
Понякога е като разредено мляко, една бледа такава течност, понякога изкарва нещо на парцали, примесено със слюнка, което е по-гъсто. Не мога да направя някаква връзка кога, какво и защо изкарва. Та може би малко по-гъстото повърнато е нормално също. Simple Smile
А днес разсеяната мама не видя, че е повърнал върху дистанционното и за разкош сега не работи Simple Smile

# 183
Супер, много би ме улеснила една такава прахосмукачка, ще поразгледам в интернет, благодаря ти Simple Smile
И бебо не повръща всеки ден и е с различна консистенция. Тези дни се случва да реве след като си изпие АМ и тъкмо мислех да увеличавам дозата, но от 2-3 дни повръща често и за момента се отказах да увелича АМ. Вчера смених 3 блузи- 2 пъти повърна върху мен( въпреки кърпата, която намятам), а вечерта за разкош ме напишка. Пералня пускам много често.

# 184
Аз съм с такава прахосмукачка,няма такъв кеф
Всеки ден я пускам или през ден и тя си обикаля

# 185
Определено е голям помощник, но мен не знам защо, страхотно ме изнервя това бръмчене нейното, хем не е по-зле от обикновените прахосмукачки Simple Smile

Alma, ако се решиш на такава покупка, имай предвид, че в жилището не трябва да има никакви прагове, за да може да се разхожда из стаите. Wink

# 186
Леле, аз не съм виждала такава прахосмукачка и на картинка.
Моят помощник е мъжът ми  Heart От ден 1 ми помага адски много. Веднъж седмично ме сменя нощно време, за да се наспя. Той готви. Винаги е било така. Аз от време на време забърквам по нещо.Чистя на части, днес едно утре друго.

Началото ми беше трудно, но лека полека влязохме в ритъм.

# 187
Здравейте, родих началото на януари , нормално раждане със шевове. Конците ми ги свалиха 2 седмици след това, но на местата където са били ми останаха релефи , като топчета , които хич не са малко . Има ли други майки с подобен проблем и дали въпросните релефи ще се скрият с времето?

# 188
Повърнатото е различно, защото различно време е стояло в стомаха. Когато е на парцали, значи е било вече усвоено мляко, гладкото е скоро поето мляко, от скоро изяденото Wink така са ми обяснявали. Не е проблем консистенцията( мисля), а по- скоро да не е повръщане както казват на " фонтан" нееднократно.

# 189
Val, честито! за естественото другите ще кажат. Аз съм секцио.

# 190
Момичета,  аз съм от късните януарки ,  скоро родих и малкото ми момиченце е на кърма. Млякото ми слезе но тя най-редовно като я сложа на гърдата постояно заспива и незнам дали яде достатъчно...тези от вас които имат по-сънливи бебенца какво ги правите?

# 191
  • София
Хамсти, честито бебе! Да ти е жива и здрава!
Моето момиче е изцяло на кърма и в началото си поспиваше повечко. Слагах я по-често на гърда и така си хапваше достатъчно.
И до момента е на поискване, на мен така ми е по-лесно, вместо да се чудя и засичам минали ли са три часа, не са ли.

# 192
Хамсти, честито бебе! Да ти е жива и здрава!
Моето момиче е изцяло на кърма и в началото си поспиваше повечко. Слагах я по-често на гърда и така си хапваше достатъчно.
И до момента е на поискване, на мен така ми е по-лесно, вместо да се чудя и засичам минали ли са три часа, не са ли.
Аз също просто й предлагам по -редовно, и се надявам че си дояжда.
А кое се следи напишканите или нааканите панперси?
Исках да попитам имали ли сте придърпващи болки в корема, които се прибира...

# 193
Нормално е бебето да заспива на гърда, с учейки от мама, те се успокояват и заспиват.И моята бебка не е от лакомите и се унася бързо. Будя я. Поне 10 мин гледам да суче. Услушвам се дали преглъща.Ако не се е наяла е нервна.

Да ви питам, момичета. Когато излизате, взимате ли в чантата шишенце с мляко и ако да как поддържате температурата. Сиреч си търся нещо като термос ли, термо чанта ли.. Незнам. Препоръчайте нещо?!

# 194
  • София
Hamsti, гледат се по-скоро нааканите памперси. Трябва да ака доста често, минимум 3-4 наакани памперса. 
Хубаво е сега да не даваш вода, за да не заема място в стомаха на бебето. Предлагай често, денем не е добре да има повече от 3ч. пауза.Опитай се да имате минимум 8 кърмения за 24ч., най-добре 10 или повече.
Напишканите памперси са показателнк, ако не се дава нищо друго на детето, т.е. поглъща само кърма.

Общи условия

Активация на акаунт