Пубертетът при момчетата

• 123 768
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Едно 18 годишно записвам ,ходещо цяла зима с къс ръкав под дебелото яке, дънки на дупки , обувки тип кецове ,но ниски .И чорапи разбира се рязани ,от тези дето не се виждат от обувките. Шапка и шал ...какво беше това . Къпе се сутрин преди да излезе .
Малкия върви по неговите стъпки ,но все още успявам да го навлека  (но най-много година си давам още)  Mr. Green
Дано на дърти годинки не съжаляват!  ooooh!

# 331
  • Бургас
моят синковец от години си ходи  през зимата по тениска с къс ръкав под якето, в училище му било топло и не искал да се навлича, оставям го да се калява, добре, че при нас на морето рядко има температури под нулата

# 332
  • София
Даааммм! И моят беше тръгнал днес за училище по тениска, а навънка е виелица и навява сняг, та едвам се ходи. Върнах го барем един суичър да сложи отгоре, получих - оффффффффффф!
Малкото все още слуша и днес беше с подплатен панталон, поло и пуловер.
А бебето днес проходи Heart Eyes

# 333
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Е-ха, това си е празник! Да са живи и здрави.

# 334
хаха сега докато гониш големия да му сложиш суитчера малкото ще тича в обратната посока да направи някоя беля Simple Smile

# 335
  • София
хаха сега докато гониш големия да му сложиш суитчера малкото ще тича в обратната посока да направи някоя беля Simple Smile

Ами - ще праща бебето да гони батко си със суичъра. Тъкмо по бързо ще започне да тича Laughing

belinda - честито ви прохождане Hug

# 336
Макар, че живея на другия край на света и в нас се мокри коса сутрин и се излиза с течаща от нея вода. Викам, крещя, разправям се. Не става. Карам го с кола до някъде, после слиза да върви пеш, но са си едни 10 мин, в които тая вода сигурно на шушулки става....Ужас.

# 337
  • София
Мерси, момичета Hug
Личи ми колко съм щастлива! Похвалих се във всички теми, в които пиша, независимо, че някои от тях нямат нищо общо с бебето Joy

# 338
  • Русе
 Белинда, шапка ти свалям. И трите ли са момчета.
  Аз едвам с едно успявам и то по принцип ми се дава, ама по негов си начин, който ме изправя на нокти често. Докато то се хили, ако не веднага, то няма и пет минути след като сме имали разпра некаква, обикновено свързана с необходимостта да се пишат домашни. И двамата чакаме заветната дата, на навършване на 18 години, когато съм му позволила да се мести при баба си ли, при гадже ли, на квартира ли, ама някъде да е самостоятелен. Уверявам го, че го чакам тоз ден, повече от него.

# 339
  • Варна
Амбър , моя горе долу от 16 годишен е изнесен в баба , гадже и приятели. У дома си идва в неделя и сряда .Simple Smile)) И само в тез два дни ми стига Хаха !

Честити ходещи крачета на най -малкия пубер в темата ! Simple Smile))

# 340
  • Русе
 Деска, не смея. Твоето е умно. Моето експериментира , до колко може изобщо да не използва мисловна дейност. Само на една любов и мускули да кара. Все чакам тоз миг, дет ще оцени че туй в главата също може да се използва за нещо.

# 341
Амбър, и аз чакам тоя момент, ей това че тук няма как да го пратя на баба му, но пък има пълно право да излезе на квартира, да си изкарва пари и да си покрива масрафите, гледайки ютуб по цял ден, цъкайки си на телефона или играейки на игри всяка свободна минута.

# 342

belinda
, честито проходило момче! Значи вече нямаш бебе  Simple Smile Wink

С прическите и при нас има проблеми- да се подстигва и да се реше. Ходи рошав, не ще и аз да го реша. Мокри си косата също, но умерено, не чак да капе....
За да се стигне до фризьор, имаме седмици наред уговорки и приказки.

# 343
  • София
Мен пък ме побърква тази постоянна разсеяност. Все нещо е забравил - днес химикалка, утре боичките за рисуването, на следващия ден гуменките за физическото и т.н. и т.н. Как не забравя да отиде в Гейм клуба след училище се чудя. Ето днес например си забрави домашното по английски вкъщи. Намерих го оставено до предишното домашно, което също беше забравил да занесе. Все забравил някоя тетрадка и писал в тетрадката по друг предмет.

# 344
  • София
Искам да ви питам как се справяте с постоянното гледане на клипчета в интернет? Лаптопът е с парола и там винаги виждам с кого и на какво играе, но върху телефона нямам контрол.Притеснявам се какво гледа,но какво реално мога да направя? Не мога да му спра интернета, защото всичките му приятели имат и така или иначе може да си го набави от тях. Как процедирате вие?

Общи условия

Активация на акаунт