Гримиране - идеи и техники (Тема № 70)

• 110 846
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
  • в 1001-та нощ
Аз ползвам един молив на Севънтийн.

# 436
Aз полвам този:

Много е удобен и супер естествен вид дава, което беше и целта ми, но за парите му съм убедена, че бих могла да намеря 3 не по-лоши от него (ако си бях направила труда да попрочета вместо да вляза в Сефора и да купя първото, което ми хареса т.е. това, което ми хареса най-много от предложените ми от консултантката).

# 437
  • София
На мен най-много ми допадат сенките за вежди на L'Oreal genius brow kit, но на мен ми трябва само леко запълване и нищожно оформяне, когато искам да постигна по-драматичен ефект. Позволяват наслагване и не мърдат през деня. Стоят естествено.

# 438
Пробвах гела за вежди на essence и съм доволна Hands V днес в Morphe има 20% намаление Wink аз естствено се възполазвах. Кода е "WANT" и мисля, че намалението е само днес. Който ги харесва и има желание да побърза.

# 439
Поръчките от Morphe минават ли митница?

# 440
Поръчките от Morphe минават ли митница?
Вече имат клон за евро съюза.

# 441
Мерси. Поръчах една палитра и червило. Дано са хубави, за първи път купувам от Morphe, за мен имат малко слава на евтини китайски гримове, но дано остана приятно изненадана.

# 442
Мерси. Поръчах една палитра и червило. Дано са хубави, за първи път купувам от Morphe, за мен имат малко слава на евтини китайски гримове, но дано остана приятно изненадана.
Аз до сега съм си взимала само четки и сенки от тях. Палитрата е 35F Fall intro Frost и съм доста доволна от нея, за това сега си поръчах още 2 палитри. Специално четките им не са кой знае какво според мен.

# 443
Съгласна съм. Преди време си взех няколко четки, силно препоръчани от ДжаклинХил (когато и тя ме кефеше). Добре се работи с тях, но далеч не са толкова върховни колкото се опитват да ги изкарат. Взех си наскоро Зоева...еми нищо общо. Според мене сенките са същата работа - пигментирани и т.н. но не класни и супер качествени.

# 444
Съгласна съм. Преди време си взех няколко четки, силно препоръчани от ДжаклинХил (когато и тя ме кефеше). Добре се работи с тях, но далеч не са толкова върховни колкото се опитват да ги изкарат. Взех си наскоро Зоева...еми нищо общо. Според мене сенките са същата работа - пигментирани и т.н. но не класни и супер качествени.

Дори мога да кажа, че с четки на Lollipop работя със сенките от Morphe много по-добре от колкото с техните собствени четки. С четките на Morphe по-скоро блендирам или правя кът крийс, понеже поглъщат много продукт и с тях избягвам да нанасям сенки. На Zoeva все още не съм пробвала.

# 445
Аз пък никак не харесвам палитрите на Морфи и четките на Зоева, а последните много исках да ги харесам.

# 446
Палитри не съм пробвала и не бих, но четките на Зоева също не харесвам.

# 447
  • HH
На мен четките на Зоева за лице са ми любими, с тези за сенки не се спогодих. Едните ми идват големи, другите малки.... На Морфи нямам, но не ми харесват на външен вид и затова не поръчвам от тях .

# 448
Здравейте,
За един напълно новак в гримирането, кой фон дю тен бихте ми припоръчали?

# 449
  • гр. София
Здравейте,
За един напълно новак в гримирането, кой фон дю тен бихте ми припоръчали?

Какъв тип кожа сте, на каква възраст, какъв финиш на фдт-а търсите, какво покритие, какъв ценови клас?

Общи условия

Активация на акаунт