Гримиране - идеи и техники (Тема № 70)

• 110 847
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
споделете моля, номерата на вашите керемидени и прасковени червила, аз също харесвам тях, но трудно намирам подходящ цвят,благодаря

Kat von D Lolita обикновеното червило, не течното
Jeffree Star Gemini - то е по-скоро като тъмен нюд
Morphe peanut
NYX lip lingerie Exotic

# 496
Мисля, че знам какво търсиш, защото имах подобна драма. Пробвай и от течните матови на Мак. От стандартните в гилза аз поне не си намерих такова червено, което да е хем светло, хем с лек керемиден подтон и да няма нито грам розово. А не е като да не съм пробвала всичко в тази гама на марката, да не кажа на пазара. Но устните ми/кожата са такива, че и мъъъничко циклама да има в пигмента, я изкарват на преден план.
Накрая взех молив, Auburn, маалко по ярък е от на снимката, и си начесах крастата за точно този цвят:

И едно от матовите, но не помня името, но тогава беше само едно. Във флакона изглежда по оранжево, на усни потъмнява леко и е без цикламен отенък.
Изумително е как от милион-и-двеста-червени червила от левче до сто, няма точно такова червено.

# 497
  • Germany
GatoNegro, ако се търси такъв цвят, препоръчвам с две ръце 225 Rosewine Revlon. Едно от любимите ми червила е.

# 498
Аз много харесвам алено червило, едно време имах такова на Коти, но го слагах един-два пъти в годината, трудно се спогаждахме

# 499
Най-любимото ми червило, което при мен има червеникав оттенък, въпреки че сякаш принадлежи към нюд групата, е Givenchy Brun Createur (103). Добре, че Денси ми подсказа къде да го открия в България, защото години наред се занимавах с поръчки. На моите устни доста наподобява това, което GatoNegro е показала - стои малко керемидено, но не е перлено, като това на снимката. Горе-долу така изглежда:

# 500
О, благодаря, при първа възможност ще ги пробвам. Винаги се търси такъв цвят, все си ме притеснява по малко, че още не са ми го произвели.
То било много хубаво човек да си измрънка, благодаря ви за предложенията.

Една идея по-кафяво, но пак в тази гама е  Clarins Joli Rouge в цвят Spicy Cinnamon, него много го харесвам и нося през есента.

# 501
Много обичам червено червило и много ми стои.
Брюнетка съм, с почти черни очи, варирам от доста светла до явен тен, с топъл подтон съм, любимото ми червено в момента е:
https://www.temptalia.com/wp-content/uploads/2018/03/colour-pop_ … by_003_swatch.jpg

Доста време носех червеното от матовата серия на Голдън Роуз.

Но за всяка жена има червено червило, така е. На блондинки също стои прекрасно.

# 502
Ето това като комбинация изглежда доста добре

# 503
Много смислвни неща са написали всички. Наистина червеното червило е по - скоро знак за самоувереност, отколкото красота, според мен. Задължително  на цяло лице, иначе според мвн всеки недостатък изпъква. Аз до момента не съм намерила моето, имам приятелка, която абс вс тонове и отиват, руса и синеока е.

# 504
Нещо в тази рекламна снимка ми напомни за Crystal Noir и Wind  и искам да ги видя и двете с подобен грим Simple Smile
(много забавно как се различава цветната температура на двата кадъра (от една кампания и страница)

и още веднъж друг ракурс:

# 505
Agent Страхотен е гримът, определено ще го пробвам и ще опитам да снимам. Изглежда много подходящ за зелени очи.
Wind Изглеждаш страхотно!
Да похваля изкуствените мигли на Аура (допадат ми повече от Ардел), стоят много добре и се слагат с лекота, а хипоалергенното им лепило е чудесно и за други брандове мигли.

# 506
Agent Страхотен е гримът, определено ще го пробвам и ще опитам да снимам. Изглежда много подходящ за зелени очи.
Ммм, не случайно съм направила асоциация с 2 чифта прекрасни зелени очи Wink Задължително снимай, плс, Кристал!
Agent Provocateur, ето ме с нещо подобно (поне цветовата гама се доближава малко)
Скрит текст:
Скрит текст:
Агент, ако ти си на аватара , изглеждаш прекрасно и доста променена, поне от последните твои снимки , които съм виждала Simple Smile
А, чудно, имаш цветовете! Сега скрий черните си моливи/очни линии по-далеч и изкопирай този, моля Simple Smile И след всяко нанасяне на цвят блендвай 2 пъти по-дълго! За снимането няма да потретвам Grinning

Да, аз съм на аватара, на всичките ми аватари винаги съм си все аз (или снимка, правена от мен). Мерси за комплимента, но мисля, че основно те подвежда широкоъгълният обектив на телефона с който съм се оселфила Wink

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 16:41 от Agent Provocateur

# 507
  • София
С каква четка нанасяте хайлайтър и как?

Ползвам на Becca Shimmering Skin Perfector (не течния, а този в кутийката за пудра) и имам чувството, че не успявам да го нанеса както и където трябва и съм по-скоро смешна отколкото красива.

# 508
С каква четка нанасяте хайлайтър и как?
Аз ползвам тази (Kryolan  Fan brush 1731), но към хайлайтер посягам изключително рядко, освен ако не е за вътр. ъгълчета на очите и извивката на устните, та не съм разбирач изобщо. Да се обадят майсторките!

# 509
С ветрило на Мас 184 нанасям абсолютно всеки ден задължително, хайлайтър. И с други разбира се, но ветрилата нанасят най-леко, а аз обичам супер блестящи дуохромни хайлайтъри.

Общи условия

Активация на акаунт