Гримиране - идеи и техники (Тема № 70)

• 110 770
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Барабанче, слагай снимки, където са й затворени очите, на отворени очи хич не се вижда добре при нейния паднал клепач. На мен ми се струва, че е с тъмнозелени сенки и тънка очна линия над тях, както и с изкуствени мигли. Целта на очната линия тук е да прикрие мястото, където са залепени миглите. На долния клепач - съвсем малко бежово.

# 661
Вчера си купих една гел-очна линия на Римел, която се оказа изсъхнала. Моля, дайте някаква идея какво да добавя, че да може да се нанася и да пусне някакъв цвят.

# 662
Вчера си купих една гел-очна линия на Римел, която се оказа изсъхнала. Моля, дайте някаква идея какво да добавя, че да може да се нанася и да пусне някакъв цвят.
Дюралайн Инглот, но той е вероятно два пъти по-скъп от самата очна линия, та едва ли има особен смисъл.

# 663
А коя гел очна линия бихте препоръчали, и четка?

# 664
Стана три дни съм с нови вежди и въобще не знам как да се гримирам. Много площ за сенки се отвори, което ме плаши. 😂

# 665
Стана три дни съм с нови вежди и въобще не знам как да се гримирам. Много площ за сенки се отвори, което ме плаши. 😂
Къде са ти веждите, какво им прави? Това е супер с голямото платно за рисуване, есен идва, време за хубави гримове, че лятото нищо не върви по лицето.

# 666
А коя гел очна линия бихте препоръчали, и четка?

На Лореал. Тази на Римел е боклук, жалко, че не си видяла предишни коментари, и си си хвърлила парите за нея. Може да пробваш да я разредиш с всякакво олио за лице.

# 667
Аз съм тази, дето се прекара с очната линия на Римел.
Жалко, че й скъсах картонената опаковка. Иначе с радост щях да им я върна и да си поискам парите. Онзи ден гледах една и на Аура - ами и тя беше изсъхнала. Не знам защо не виждам от очните линии на Есенс.
Точно за масло от гроздови семки мислех. Или за някакъв глицерин.

# 668
  • София
И аз се прецаках с  Римел !
Как може да продават сухи гел очни линии , не знам Sad
Да бях слушала за Лореалската
Иначе сега ползвам черната гел очна линия.
Пу-пу за сега още е “жива” 🤪

# 669
Единствената гел очна линия ,която съм изразходвала до край е тази на Лореал, без никаква промяна в консистенцията. На Черния петък си купих на Мак, черна със златни частици ,почти не е ползвана , а вече е взела да съхне. Е яд ме е.

# 670

Къде са ти веждите, какво им прави?

Микроблейдинг PhiBrows. Не ги показвам, че още са покрити с много мазно мазило.

Да, би трябвало да е много по-добре при голямата площ, но засега даже избягвам да се поглеждам в огледалото, затова пък вече прибрах дълбоко всички продукти за вежди освен безцветната спирала.😉

# 671
Супер, ще разкажеш. bouquet

# 672
  • София
Единствената гел очна линия ,която съм изразходвала до край е тази на Лореал, без никаква промяна в консистенцията. На Черния петък си купих на Мак, черна със златни частици ,почти не е ползвана , а вече е взела да съхне. Е яд ме е.

Привет, лесно ли се почиства очната линия на лореал?

# 673
Тази на Римел така и не се оправи като добавих масло. Изплува на повърхността и цветът съвсем се разреди. Направо замина в коша. Не знам как могат да продават подобни боклуци на хората.

# 674
Може ли снимка/линк на тази на Лореал, за да съм сигурна че ще купя правилната?

Общи условия

Активация на акаунт