Дългото чакане след трансфер - Тема 66

• 90 132
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
Със свито сърце поглеждам всеки път тук- много неуспехи, много мъка. Бъдете силни и се борете. Надеждата е това, което остава на всички нас поели по този нелек път. Прегръщам ви.

# 496
И една добра новина от мен - миналата нощ имам всичко на всичко около час сън, пулс 100-120, който не мога сваля с повече вода или мента, глог и валериан и сутринта - на кардиолог. Тъй като лекарствата за справяне с високо кръвно по принцип не са за бременни - ща не ща пуснах един ЧХГ и резултата е 25.42 Blush

# 497
Супер, Avonavi!  Нека расте и се удвоява!

# 498
Браво! Нека расте Simple Smile

# 499
И една добра новина от мен - миналата нощ имам всичко на всичко около час сън, пулс 100-120, който не мога сваля с повече вода или мента, глог и валериан и сутринта - на кардиолог. Тъй като лекарствата за справяне с високо кръвно по принцип не са за бременни - ща не ща пуснах един ЧХГ и резултата е 25.42 Blush

Супер новина,дано всичко е наред😊

# 500
Ех, каква поредица само..съжалявам , момичета Sad

Не съм чувала да се връщат пари никъде , независимо какъв е опита.

Успех по-натам !  bouquet

# 501

Страхотна новина мила. Дано всичко се развие както трябва, и да се оправи и проблема с кръвното. Много ми беше мъчно като писа за отрицателните тестчета, и сега страшно се зарадвах  bouquet

# 502
Добро утро момичета! Направих грешката тази сутрин да направя уринарен на седми ден след трансфер на 5 дневни снежовци и ....разбира се ми се ми се уплещи на среща една чертичка. Confused

# 503
marvi, аз имах бледи черти 3 поредни дена и направих 3 теста в неделя - всички без чертичка, а в понеделник сутрин - 25, та по-добре на 9-ти ден кръвен. Hug

# 504
Добро утро момичета! Направих грешката тази сутрин да направя уринарен на седми ден след трансфер на 5 дневни снежовци и ....разбира се ми се ми се уплещи на среща една чертичка. Confused
Прекалено рано си го направила особено за уринен тест. Разбирам нетърпението ти, но изчакай да минат необходимите дни. В противен случай може да се заблудиш. Направи кръвен след 6-7 дни.

# 505
Не знам, но от вчера се появиха и пъпки, който са характерни за мен преди цикъл. Дано да сте прави момичета и ще изчакам още ден, два. Въпроса е, че миналият ми трансфер ми показа две черти още на седми ден. Хубав и снежен ден ви желая Blush

# 506
  • На остров
Аз видях някаква сянка н вторият тест от вчера, вчера съвсем се побърках и затова направих два. Днес още не съм правила.
Вероятно е изпарителна но този тест като го правих есента със ЗЕТ не се появи изпарителна колкото и да чаках.
То е ясно, че в желанието ни за плюс виждаме всичко.
Знам че е рано но аз съм адиктед сериал тестер Stuck Out Tongue Winking Eye

# 507
Здравейте, момичета:-)
Записвам се и аз в темичката, вчера ми беше трансфера на петдневни снежинки.
Дано от тук нататък има много положителни тестчета, тупкащи сърчица и радостни емоции!
Avonavi,  много се радвам за теб! Казах ти да не бързаш да го отписваш опита! Simple Smile
Аз искам да ви питам от следващия ден след трансфера ли започвате Медрола , че съм забравила..Изписани са ми по две на ден , но реално незнам защо. Освен че смъква имунитета, друго незнам за тях. Много зле ми става от тях, особено като дойде време да се спират , дори и по схема е едно главоболие, гадене, ужас направо. Чудя се дали да не си го спестя, ако не е жизненоважно..

# 508
Мен лично прекалено многото тестове ме побъркват. Искам един, ама да е точен. Мъжът ми предложи на 12 ден да направя уринен, но аз отказах. Като ще припадам да е само веднъж, че то само този тест ли е.

# 509
И аз мразя уринарните тестове и въобще не правех, чаках си датата за кръвния. Много излишни нерви и тревоги си спестява човек като не ги прави. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт