Употребявате ли алкохол и ако да – колко често?

• 43 773
  • 389
  •   1
Отговори
# 60
Ами може, защото българите имаме сходство с азиатците. Абе гадно си е. На мен не ми става лошо, но го преработвам три пъти по-бавно от другите хора.

# 61
Лятото пия бира, не цяла и не всеки ден, може би два пъти седмично има(не знам къде и как побират хората цяла и нагоре). Трябва да е ледена, иначе не мога да я пия (и пак не знам как я пият хората по градинки и плажове, когато се е стоплила, от бутилката). Може да е у нас, може и да е на заведение.
Зимата не пия-ракия, вино, водка, уиски-не са м и по вкуса, не са ми вкусни. На заведение не ми пречи да не пия.

# 62
Пия само по чаша вино по празници ,и не винаги успявам да я изпия.

# 63
Чаша червено вино с вечерята. Лятото чаша бяло вино, розе или бира. Концентрати не пием.

# 64
Всеки ден ! Зимата вино,уиски,лятото -узо или мастика !

# 65
Не пия от години. Мъжът ми пийва в компания, което е рядко.
Като бяхме още гаджета, си бяхме купили по една бира за някакъв повод. Изпихме си я до половината и двете бутилки от по 500мл. така си стояха в хладилника...😄

# 66
Пием почти всяка вече по чаша бяло вино. Лятото ММ пие бира, аз пак съм на вино. Като казвам почти всяка вечер това е 3 - 5 пъти седмично. Понякога може да се получат и по - дълги периоди без да пием, например седмица, но е рядко. Твърд алкохол не пием.

# 67
Преди не си позволявах да пия "заради вредата от алкохола", но пък дойде един момент, когато реших, че ще си пийвам, като ми се прииска. През лятото пия бира основно, през зимата-вино (най-вече червено).

# 68
Пием рядко и двамата с ММ.
Аз 1-2пъти седмично мога да изпия 20мл. домашна ракия.
Той понякога пие и по чаша бира с вечерята.

# 69
  • София
Пийвам си с кеф каквото искам и когато поискам. Що?

# 70
Всяка вечер и не е зависимост, мога и без да пия, но ми е готино след работа с вечерята да изпия чаша хубаво червено вино или розе, а понякога и по две, лятото бяло вино. Бира не обичам. Рядко ракия- ако сме на гости или имаме гости, уиски- като сме на бар. Мъжа ми пие само като излизаме.

# 71
След като спрях цигарите не смея, защото ми се припушва. Пие ми се бира, но развих нетолерантност към глутен и пак не мога. Иначе обичам добрите червени вина. Един алкохол може да ми достави удоволствие само ако е наистина качествен иначе ми се скапва кефа.

# 72
Аз не го наричам алкохолизъм, но за мен чаша всекидневно, все едно какъв алкохол, ми е някаква зависимост. Може да е лека ама я има.
По-добре такава зависимост- чаша вино, от колкото по 3 чаши кафе с по 2 цигари. Simple Smile

# 73
Обичам вино, зимата - червено, лятото- розе, но не пия всяка вечер. Може би 1- 2 пъти седмично. Мразя бира, мирише ми отвратително и горчи.
Мъжът ми понякога пийва чаша вино или една бира, но и при него е по- скоро рядко.
Не одобрявам пиенето всяка вечер.

# 74
Като чета колко хора не одобряват пиенето всяка вечер се сещам за мой познат лекар, който беше дал съвет на пациент да пие всяка вечер по чаша червено вино (самият той също пие само по толкова, даже по повод). И на следващия ден беше дошла бабата, която вдигнала скандал в кабинета по случай съвета Smiling Imp

Ние обаче сме изпълнителни, слушаме докторите Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт