🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (Тема 2)

• 117 521
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 90
Аз също бих върнала ризите, но поне няма да рева по социалните мрежи.

Като не ревеш, само ти ще знаеш, че пазаруваш от маркови магазини. А ако никой не знае каква "баровка" си, какъв е смисълът от тези ризи с дълги ръкави?! Joy
Точно!От цялата история забелязах само две неща :много "важният" факт -къде пазарува Антончо,и другото ,че явно е с много къси ръчички Simple Smile

# 91
Недейте така, може да няма нищо друго интересно в ежедневието му, че държи да ни занимава с нещо толкова маловажно като скъсяване на ръкави.

# 92
  • София
Антон не е висок.

# 93
Добре, че панталоните не са били намалени, че за тяхното скъсяване кой знае колко ще му искат.

# 94
JoyJoyJoy
Тази вечер с коя "звезда" стартираме?

# 95
  • София
Май с Ирен....

# 96
С глас се смея на драмата Антонова. 😂 Чак не ми се вярва. Бива ли да се жалваш във Фейса са такава глупост. Хвалипръцко който се е взел за голямата работа само, защото го дават сутрин при Гала.

# 97
Аа, май беше и редактор някъде. Не му омаловажавай така кариерата Grinning

# 98
Ооооо, това нищо не е. С глас се смях днес за спора между него и някаква от 24 часа😂 Кой първи е публикувал новината, че Лора К. е разделена със съпруга си.

# 99
Посипвам си главата с пепел 😁😁 Аз айде ясно е, някоя си простакела съм, ама тия у Кавали как са могли да му поискат 20 лева на Антон жълтия драскач. Не го ли знаят кой е!? А ма ха!

# 100
Аз също бих върнала ризите, но поне няма да рева по социалните мрежи.

Като не ревеш, само ти ще знаеш, че пазаруваш от маркови магазини. А ако никой не знае каква "баровка" си, какъв е смисълът от тези ризи с дълги ръкави?! Joy
Точно!От цялата история забелязах само две неща :много "важният" факт -къде пазарува Антончо,и другото ,че явно е с много къси ръчички Simple Smile
Те ръчичките му може да са си тамън, но когато шкембо е по-голямо, се налага да си купиш и риза по-голям номер за човек с по-дълги крайници Simple Smile)))

# 101
Аа, май беше и редактор някъде. Не му омаловажавай така кариерата Grinning

Май в списание ""Love story".
При Гала много отворко го раздава, петел между кокошките, а в Брадъра беше егати и мижитурката. Комплексар! Наистина ШеВа трябваше да е в неговата седмица. Mr. Green Гък нямаше да каже.

# 102
Ризи за 400 и 4000 се носят от милионери-основно,от хора,които могат да си го позволят и няма да им мине през акъла да се тормозят ако изхвърлят ризата ако нещо не ги кефи Simple Smile
Не бих хапнала от пицата с печени лиги от Ирен,и без това ми изглежда нечистоплътна Simple Smile

# 103
  • На ръба..
Аз миналата седмица се жалвах, че никой не ми харесва ама тази седмица са ми по - по - най - неприятни всички...освен това момиче Вяра, там съм пас, защото не я познавам. Но пак ще си гледам сеира де JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 104
Хохо сега четох и аз Тонкината драма с ризата. Голям смЕх! Всъщност е тъжно, за мен няма няма по- отблъскващ мъж от стиснат мъж. А той жена си търсел. Ми успех в начинанието, като се жалва публично колко му е скъпо....

Общи условия

Активация на акаунт