Кауфланд - тема 26

• 99 924
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
  • Русе
А на мен току що ми дадоха талон без да си искам. 😃 То си е за хвалба.
Профучах през магазина и нямах време да гледам при нас къде са кондензираните млека.

# 256
  • София
Манго и аз купих и беше развалено .

# 257
# 258
Вече направих списък нза следващата седмица. Много ми е интересно полугптовите пици на Д-р Йоткер дали стават? Искам да взема за гости?

# 259
  • оттам, откъдето започва България
Брадли, благодаря! И тази седмица едновременно пристигат и ел. и книжната брошура. Що ли почнаха да я забавят електронната?

# 260
  • София
Нишо особено не са - бедни на материал и скупчено по средата  Wink

# 261
Ясно значи ще поръчам от пицария та до нас. Благодаря!

# 262
  • оттам, откъдето започва България
Със сигурност от новата брошура няма да пропусна офертата за  т. хартия Фамилия и любимия ми хляб със семена.

# 263
  • Асеновград
Микрофибърните одеяла дали са пускани, и на тази марка качествени ли са.Взимала съм от Лидл и Юск а тези са на половин цена.

# 264
Ариела течния за цветно от другата седмица дали е хубав. Защо пише whites+colors? На мен ми трябва само за цветно, нещо не мога да го възприема да е хем за бяло, хем за цветно  newsm78

# 265
За цветно ще търсиш с надпис колор.
Този е за бяло, но тъй като съдържа само оптични избелители, а не кислородни....няма да избелва реално...а само оптически.

# 266
Този е за бяло, но тъй като съдържа само оптични избелители, а не кислородни....няма да избелва реално...а само оптически.

т.е ако го ползвам за цветни дрехи няма да ги избелва, тъй като това търся да е за тъмни и цветни дрехи.

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 15:28 от dani-ela-80

# 267
Олекотените завивки и чаршафите с ластик дали са добри?

# 268

т.е ако го ползвам за цветни дрехи няма да ги избелва, тъй като това търся да е за тъмни и цветни дрехи.

Според мен си вземи прах за цветно. Или течен за цветно...има промоции по др.вериги.
В ДМ и в Елитис например Омо е на промоция, вкл.и прахообразния, въпреки че в брошурата са само капсули и течен.

Харесах си нескафе крема....цената бива.

# 269
  • 1st floor
Аз забърсах кофа сладолед Джимис - от какаовия с лешници. Уникален!  Heart Eyes Ментовият май е най-гаден.

Общи условия

Активация на акаунт