Против акне/пъпки по лицето 7

• 95 011
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Не съм много наясно, но тази ксантанова гума не запушва ли порите?

# 376
Благодаря, polinka_mi!
Проверих състава, няма комедогенни съставки, но ксантановата гума излезе неразпознаваема.
Отделно ретинол го дава, като съвсем небезопасен с индекс 9, но е в края на състава.
Като вечерна грижа ли го използваш?
Ще го търся във физически магазини да взема малката разфасовка от 10 мл. за тест.

# 377
Не съм много наясно, но тази ксантанова гума не запушва ли порите?
Не, не запушва пори и е с индекс на безопастност 1

# 378
  • София

Някой ползвал ли е това на ДМ за слънцезащитна...пише че е некомедонен продукт за лице и деколте

Взех го за морето,защото от другите слънцезащитни ми излизат после много подкожни пъпки

# 379
  • София
Да,вечер го слагам след като локално съм третирала със санитарен и изчаквам 15-20мин. Сутрин бепантен

Опа,скинорен имам предвид

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 17:18 от bubanka

# 380

Какво ще ми препоръчате за тази кожа ? (комбинирана е+дехидратирана).

# 381

Какво ще ми препоръчате за тази кожа ? (комбинирана е+дехидратирана).
Бих те посъветвала да почистваш добре кожата вечер с някакъв измивен гел по твой избор, след което да мажеш активния крем Акне Аут върху пъпките. Сутрин хидратиращ крем. В момента аз правя така и задържам положението.

# 382
Ох,на мен акне аут изобщо не ми помогна Sad.

# 383
  • Бургас
Според мен акнето не е толкова силно. Един крем с бензоил пероксид ще го изчисти за 1-2седмици.

# 384
И аз се включвам в темата. За пъпките най-накрая успях  да си намеря решение.Кожата ми е много мазна, постоянно ми злизаха гноини пъпки и най-вече на носа, няколко едновременно. Ходила съм на дерматолог, обаче все ми препоръчваше гелове и кремове, които бяха скъпи, свършваха бързо, и не ми помагаха досаттъчно. Започнах да експереминтирам и след дълго време докато не започнах да използвам сапун против акне със смрадлика. С него си измивам лицето. След това нанасям матиращ крем против акне който има лек цвят и съдържа хума, чаено масло и екстрати от бял равнец, смрадлика, невен, розмарин и салвия. Кремът е 75 мл. и струва 4.40 лв., а сапунчето ок 65 гр., и струва 0, 60 лв. С крема се мажа веднъж на ден, въпреки че може и два пъти. Купувам си ги от Билковата аптека на Лъвов мост. Откакто ги открих се чувствам много по-добре. Не мога да не кажа, че не ми излизат отново пъпки, но в сравнение с преди са доста по-малко, и много бързо се махат. А, по носа - проблембната ми зона, не съм имала от няколко месеца. Всъщност гнойни пъпки почти не ми се появяват. Имам някакви по-дребни, които са основно по челото. Относно черните точки - все още нямам решение, макар, че сякаш вече след като ползвам тези продукти, по-лесно успявам да ги махам, до колкото мога.

# 385
Момичета донесоха ми гел с БП 10%.
Не мога да не споделя,че резултата е перфектен..нямам излязла пъпка от първото нанасяне,като забележка имам 1 пъпка от преди гела,не е червена,болезнена или подута но си стои и не е мръднала.

# 386
И аз се включвам в темата. За пъпките най-накрая успях  да си намеря решение.Кожата ми е много мазна, постоянно ми злизаха гноини пъпки и най-вече на носа, няколко едновременно. Ходила съм на дерматолог, обаче все ми препоръчваше гелове и кремове, които бяха скъпи, свършваха бързо, и не ми помагаха досаттъчно. Започнах да експереминтирам и след дълго време докато не започнах да използвам сапун против акне със смрадлика. С него си измивам лицето. След това нанасям матиращ крем против акне който има лек цвят и съдържа хума, чаено масло и екстрати от бял равнец, смрадлика, невен, розмарин и салвия. Кремът е 75 мл. и струва 4.40 лв., а сапунчето ок 65 гр., и струва 0, 60 лв. С крема се мажа веднъж на ден, въпреки че може и два пъти. Купувам си ги от Билковата аптека на Лъвов мост. Откакто ги открих се чувствам много по-добре. Не мога да не кажа, че не ми излизат отново пъпки, но в сравнение с преди са доста по-малко, и много бързо се махат. А, по носа - проблембната ми зона, не съм имала от няколко месеца. Всъщност гнойни пъпки почти не ми се появяват. Имам някакви по-дребни, които са основно по челото. Относно черните точки - все още нямам решение, макар, че сякаш вече след като ползвам тези продукти, по-лесно успявам да ги махам, до колкото мога.

Може ли снимки на крема и сапуна?

# 387
Здравейте, изписаха ми Вибрамицин 2 по 100мг- за 10 дни за лечение на акне.Имате ли опит, дали има ефект или само ще се тровя?

# 388
  • Бургас
Вибрамицин е антибиотик от групата на тетрациклина. Ако акнето ти се дължи на бактерия, която е чувствителна към този антибиотик тогава ще има ефект, ако не - няма да има.

# 389

Може ли снимки на крема и сапуна?

Не мога да намеря снимка на сапуна, не съм запазила и опаковката. Но, намерих друга, сапуна е на Милва. По същия начин е опакован и надписът е същият, до колкото си спомням. Снимала съм крема.

Общи условия

Активация на акаунт