Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои идеи за торти?
Какво е мнението за оваситол и как се приема?
Как се прави костен бульон?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои идеи за торти?
Предложените идеи за торти включват различни варианти за импровизации, като използване на блатове от орехи, брашно от рожков, какао, брашно от бадеми и воал. Освен това има различни кремове като сметана със заквасена сметана и плодове, мус от тиква с печене и маскарпоне, разтопен шоколад и кокосови стърготини.
-
Какво е мнението за оваситол и как се приема?
-
Как се прави костен бульон?
-
Как мога да се справя с честото ходене до тоалетната, докато спазвам диета?
-
Какви са ползите от чая с масло и магнезий?

Но действително виждам, че порциите са ми огромни, със салатата едва се преборих. Едва ли ще отслабна с тези количества, но за отслабване ще мисля като посвикна.
Сега вече не е така, свиква се с времето. Все пак е важно и каква ти е физическата активност. Ако се движиш повече, може и да са си съвсем нормални количествата.
Явно и затова сега ми се увеличи апетита, но пак добре че не е към забранени храни. Тренировките ми не са интензивни - бързо ходене по около 5 км (два пъти дневно по 2,5) и по около 30 мин пилатес. Затова мисля, да не увеличавам повече храната - с 5 гр. В и около 100 кал. увеличих и ми е достатъчно добре, имам повече сила и желание да се движа.
днес ми е едно такова снежно, приказно, вълшебно...навсякъде е бяло, чисто и красиво.