Предметите е добре да са непознати, за да не се насочи детето къ познат такъв. Върви по бяла постеля, да му е светъл пътят. Да мине поне 5-6 метра, да се види че върви. И за спъването знаех нещо, ама сега го забравих
Първото ми дете хвана метър и черпак и аз реших, че ще стане майстор-готвач. Верно, че гледа кичън24 до изнемога, но, ако трябва да съм честна, не си го представям точно това. Сега е на тема футбол, ама е още малък.
Смешка е голяма. Плъзга пръстчета по екарака, като докопа телефон. Още сме на тема тропане и чукане, главно по врати и прозорци, че много интересен звук издават
Размества си спането, което води до това да заспива сама на пода при играчките и да ме трови достатъчно по цял ден и нощ. И яденето си размества, което също ме подлудява, но никакъв избор нямам. Предпочита сама да яде корички хляб, ябълки, банани, от нашта манджа и само при краен глад яде пюрета, каши и т.н. СУкането е всеки миг, като ме намери. Вече ми тегли и блузата и вика "ам, ам" 
Днес ме побъркаха от работа - то куриери ли не идваха, то клиенти, имейли, радителска среща, изобщо като за последно
Дано го опазя, че тези дни разбрах едно съседче, с два месеца по-голямо от него, че паднало вкъщи и си счупило крачето. Ужас...
Препоръчани теми