Тренировки в домашни условия - 91

• 62 748
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Някой да е правил нещо с Les Mills?

# 496
Combat. Малко са ми досадни треньорите, особено Рейчъл. Иначе самите тренировки са ок, може би малко монотонни за моя вкус, аз обичам по-чести смени на комбинациите. Pump изглежда интересно, но нямам всички необходими уреди.

# 497
Аз се чудех за Like Nina newsm78

# 498
Погледнах една от кардио тернировките, като не знам къде се пада в календара. За много напреднали е, силно аеробна тренировка с много плиометрични упраженния. В загрявката има бърпита, лицеви опори, напади с подскок в опора и в изправено положение, клекове с подскок. Тренировката продължава в същия дух. Нивото е сравнимо с Asylum и Max 30.
п.п. и малко за атмосферата: много хора, вкл. и различни треньори + доста гадна електронна музика (напомни ми "Черно огледало"), а Нина е там основно като рекламно лице, тъй като се измъчва още на загрявката (което е напълно разбираемо, тя е доста трудна).

# 499
Благодаря Heart

# 500
И аз я разгледах тази тренировка, мен по някакъв начин ме кефи лудницата. И понеже утре имам по график кардио, смятам да пробвам дали ще издържа.

# 501
Bon courage, както казват туземците. Мен още нападът с подскок в опора ме отказа.

# 502
[Аманда, ама то килата са ми свалени от притеснение и нерви, е не че не се старах 5 месеца във фитнеса по  3 часа. Браво и на теб!

Непо, мерси, то заплатата май ще ми е по-малко от обещетението, ама поне се чувствам човек, вече работна. И аз си нося храна. И при мен така, а я да те видим какво си направила и аз си оставам гладна Yum То тук има Спорт депо, нали мога да им поръчам ластици. Само да знам какви са, т.е. дебелина, опън.
Тоя час откъде ще го намеря, ами ще се става по-рано. В 5 вече, че то кафе, тренировка, къпане, ходене до спирката. Ходенето до спирката ми е 330 ккал. Пък гаджето недоволства, че се измъквам толкова рано Flushed

Звездичке, имаше една програма на Джилиън Килър абс, е щях директно да направя като първото име на тренировката.

Не я харесвах много Джилиън, но сега погледнато от окото на фитнес инструктор разбирам цялата й логика на тренировките.

Дълго стана, днес тренировка 2. Утре ще почивам и в неделя Cardio core expres и Kardio 1.

# 503
Джери, KIller Abs и 6 week six-pack според мен са й най-несполучливите. От първата ме болеше гърбът/по спомени - от второ ниво/, а от втората - колената. С никоя друга нейна програма не съм имала подобни проблеми, въпреки че тези двете не са особено трудни на общия фон.
За днес -кардио тренировка с пудовка
https://www.youtube.com/watch?v=avUNupheBow&list=LLa7LbIRAPA … ij5w&index=13
Не е най-добрата въможна комбинация. Пудовката сама по себе си осигурява достатъчно кардио натоварване и ми се вижда безсмислено да се съчетава с друг тип упражнения + доста натоварва рамената за сметка на другите мускули, но тъй като няма чак толкова тренировки с пудовка, я пускам.

# 504
Les Mills са винаги със страшно настроение, независимо какъв тип тренировка правиш с тях (но могат да ми бъдат и досадно жизнерадостни когато съм кисела и зла и се опитвам да източа негативната)
Звезди, ама с тренировки ли си го направила или си ударила генетичната лотария? Аз ще не съм намерила тренировка, която да прави моето по-плоско и неочеизваждащо, мдааа.... а кака ти Пудовка Бакман от блога на 2Lazy4Gym ли я видя? Гледам и някаква степ тренировка в момента и изглежда чудна - никакви финтифлюшки и яко пот!
Като казах "яко пот" да наругая нашата слънчева Отъмн, дето е такова засмяно и земно същество, но като почне да ми се превзема че някой от екипа се е изпотил ми иде да я плесна по задника балканджийската. Още от програмата със Саги Калев ме беше подразнило това - тя е инструктор за бога, ако ще се гнуси от малко пот кво' праим!?
Гледам плиометрика във вид на фигурно пързаляне на Олимпиадата (бясна съм , бясна, че не дадоха титлата на Медведева!) и оценявам крака - мускулести, по-мускулести, опааа - и дълги и мускулести, но нищо пренапомпано и грозно  въпреки безумното количество скокове, което тези момичета са направили и накрая стигаме до мускулести и гладни, да се разбира "руски". Ясно, че не са трътли по рождение, девочките, но колкото и да са малки и природно фини са и гладни, милите! Което не изглеждаше като норма при другите отбори, по скоро като изключение.
Да си похваля милата съседка! Видяла, че съм си запазила в Пинтерест един от протеините от статията на Спринкълс за аналози на Бийчбоди продуктите и ми праща смс: "Hi S, I saw you pinned this... I wanted to let you know I drink it and it is comparable to Shakeology and I think it tastes better (i get the chocolate). Plus I only pay 23 on Amazon for 2lb container! H." Така се прави!
53/99  80 DO AAA + 90 мин кънки на лед
54/99  Cardio Flow + 69 мин кънки на лед

Последна редакция: сб, 24 фев 2018, 02:17 от Agent Provocateur

# 505

Вчера трябваше да правя Day 38 Cardio Flow, но не знам защо реших, че не съм в настроение за тази тренировка(единствената от програмата, която не чакам с особено нетърпение) и реших да разгледам някоя друга тренировка от сайта на BeachBody, докато имам абонамент. Попаднах на Insanity Plyometrics Cardio Circuit. Тези хора са луди - направих я - доколкото можах, темпото им е убийствено, но НИКОГА няма да я повторя Twisted Evil
Пулсът ми по време на кардиото сигурно не падна под 140 - 150.
Не е за мен това.

И тази сутрин - въпреки че снощи излизах и се прибрах късно, да видите с какъв кеф си направих Cardio Flow hahaha
И през цялото време благославях Autumn, че прави тренировки точно по мой вкус.

# 506
  • 1st floor
И аз тази сутрин отчитам Cardio Flow с шестте повторения.  bowuu Накрая бях мега потна и червена. Mr. Green Някоя добра душа измери ли каква е разликата между изгорените калории с четири и шест повторения? Laughing

# 507
Ей, НЕПО хахаха най сетне разбрах какво е ААА (разгледах АЛО) (хахаха голямо откритие направих днес)

Вчера яденето беше идеално, до вечеря. Подкрепих зеленчуковата супа и салатата с препечени филийки (две!) бонус (лошо момиче).
Иначе сутринта имах 30 мин крос тренажор, а следобяд пилатес от 21ДФ.
Днес е кардио, два пъти съм ги правила и двата пъти ми призля и изобщо, като си помисля точно за тая тренировка нещо ми се обръща. Мисля да го заменя с друго кардио, отворена съм за предложения. Погледнах на Звезди линка, ама нещо не ми пасна.

# 508
Bon courage, както казват туземците.
Simple Smile Направих я. Не съвсем... До двадесетата минута издържах що годе прилично, следващите пет минути ги направих с голям зор и последните пет ги пропуснах. Но сега се чувствам прекрасно. Бих повторила друг ден, когато съм се наспала по-добре. Днес определено не ми беше много ок. А и  вашата Отъмн, ако ме беше видяла колко съм потна, щеше да получи позиви за отказване от треньорската кариера.... Simple Smile
Но препоръчвам на всички любители на щурото кардио, което ти изкарва всички бесове.
Джери, ясно, аз при стрес качвам. Трябва да ми е спокойно, сито и с достатъчно количество сън, за да се движа в правилна посока....

Последна редакция: сб, 24 фев 2018, 08:40 от Аmanda

# 509
Аманда, браво. Ти си герой. Там имаше и от онези ужасни скокове в стил "жаба след електрошок",  за които човешкото тяло според мен не е пригодено.
Агент, май наистина там я видях Ивет. Търсех отзиви за един комплекс на Кети и реших да погледна последните постове на мацката, а преди два дена сложиха и всички тренировки на Ивет на стената в гудлукера. Аз едва ли ще правя някоя друга от наличните, тъй като всички са над час, но прочетох в коментарите й, че сега - в отговор на многобройни молби, щяла да прави по-кратички, около 30 минути. Чакам с интерес. Що се отнася до формите, не ще да е генетика. Всичко е от клековете и нападите. Спомням си, че имах по-плосък период/и имам и снимков материал, така че не е заблуда/, а и много е внезапна промяната в релефа, особено в горната част. Природата действа по-плавно.
Дух, пробвай Core de force /изписва се и кор де форс/. Speed Workout  или Speed 2.0 Workout. На принципа на ММА са. Не са супер натоварващи, но вършат работа, а и има една дама, която показва по-лек вариант.
Тони, нещо по-поносимо от тази програма - Sanity Check и Cardio Recovery. Те са единствените, които правех с удоволствие и след като я приключих.
Отивам и аз да направя един степ, но ще е нещо по-завъртяно. Сигурно от 4Day Split.

Общи условия

Активация на акаунт