Тренировки в домашни условия - 91

• 62 741
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Охо, Звезди, веднага ги погледнах - изглеждат добре.
Направих 30 мин., вело, ще хапна и после ще ги тествам. Благодаря ти Wink

# 511
Добро утро, някой знае ли от всичките промос на 80 ДО максималната тежест, която вдигат накрая? Мернах във видеото на Тони, че Отъм използва във втора фаза за клека 55 паунда. Предполагам, че това е по-скоро изключение и иначе е на 35 паунда за другите упражнения за долна част. Харесва ми много, че програмата е силова и надгражда и се опитвам да се движа с нейното темпо, че и отгоре, но искам да съм подготвена. 55 паунда няма как да скалъпя на този етап.

Мернах и едни от най-омразните ми кардио движения, но предполагам, че ще ги заобичам. 😁

Гледах едно кратко клипче на Джилиан за правилна лицева опора и трябва да кажа, че от тогава чувствително задобрях на лицевите. Май ми липсваше това леко изнасяне напред. Може да е полезно на някой.
https://www.facebook.com/jillianmichaels/videos/10156155383702421/

А да, имам и хубава мускулна треска на горна част, гърди, трицепс от Total Body core. Нека някой каже сега, че не се натоварва горна част.

# 512
Момичета, моля някоя да препоръча марка и модел фитнес гривна с цена не по-голяма от 100 лв, която да върши работа. Гледам сайтове и модели, но не мога да избера ей така само по външен вид.

# 513
Марджи, каква по точно работа очакваш да свърши тази гривна? Т.е. кои функции са важни за теб?

Като питате нещо пишете детайли, бре, хора! Боб ли да хвърлим или глупости да ви пишем иначе!?!
В Спортуващи има и тема за фитнес гривни, за информация!

Данич, да, 55 лбс е макс. до тук, за повече не съм чула, но едва ли... в 3-та фаза ще се скача уж, няма да се надграждат тежести! Онзи ден си мислех обаче, че моите ластици са по-слаби от техните и дори като слагам по 2 не мисля, че винаги съм на нейното ниво, та се чудех дали да купувам още един сет плоски, или да не се превземам и да си връзвам лентовидните (от тях имам колекция от дължини и съпротивления)

Разбрах кой Полар монитор ползват - ето този: Polar FT7
https://www.amazon.com/dp/B00WLKH81G/ref=twister_B00NOLTQ2U?_enc … ng=UTF8&psc=1

Последна редакция: сб, 24 фев 2018, 17:01 от Agent Provocateur

# 514
Марджи, каква по точно работа очакваш да свърши тази гривна? Т.е. кои функции са важни за теб?

Като питате нещо пишете детайли, бре, хора! Боб ли да хвърлим или глупости да ви пишем иначе!?!

Ето това копирах от един сайт -

Крачки
Изминато разстояние
Качество на съня
Сърдечен пулс
Изгорени калории

Тепърва ровя из бг мама за тази информация и сега ще чета в Спортуващи. Благодаря!

# 515
Марджи, например:
https://ru.aliexpress.com/item/Senbono-S2-sport-Smart-Band-wrist … priceBeautifyAB=0
***************************************************************************************

***************************************************************************************
Прави ми впечатление, че и Джилиян, и Шон винаги правеха диетични режими към програмите си, но нямам спомен да сме ги следвали много-много или коментирали тук... чак около 21фикс май започнахме?

Последна редакция: сб, 24 фев 2018, 16:27 от Agent Provocateur

# 516

Крачки
Изминато разстояние
Качество на съня
Сърдечен пулс
Изгорени калории

Тепърва ровя из бг мама за тази информация и сега ще чета в Спортуващи. Благодаря!

Аз имам xiomy my band 2 и съм доволна. Нямам качество на съня, но не ми е и нужно. Май Има и нещо за съня на приложението на трлефона, но не съм сигурна. По принцип се инсталира едно приложение на трлефона, което е свързано с гривната и може и там да си следиш, но моето приложение е на телефона на мъжа ми, защото беше негова, преди да стане моя и не мога да проверя с точност това за съня в момента.

Батерията издържа около два месеца 😊 ако те интересува друго, питай. Цената е 109 лв, има я в техномаркет/технополис. Не си спомням точно от къде е, че е на 1+ год.

# 517
Аз също се замислям за гривни, но не мога да бъда конкретна, защото не съм се запознала с възможните й функции.
Leia и аз имах приложение за следене на сън, докато не се бъргна телефонът ми. Приложението точи много батерия, трябва да е включен в зарядното през нощта и да се намира близо до теб - отчита дишането и движенията, които правиш, както и шума.

Иначе, аз нещо се вдъхнових за "железа" и си направих дърти-търти следобяд, на обяд на гладно 30 минути вело. Тегаво ми е бе, не става по-лесно...

# 518
Ден 19 крака от ъбсешъна,на гладно, две кафета и преуъркаут в два след обяд, след тренировката-спагети с морски дарове и черен шоколад.

# 519

Крачки
Изминато разстояние
Качество на съня
Сърдечен пулс
Изгорени калории

Аз имам xiomy my band 2 и съм доволна. Нямам качество на съня, но не ми е и нужно. Май Има и нещо за съня на приложението на трлефона, но не съм сигурна. По принцип се инсталира едно приложение на трлефона, което е свързано с гривната и може и там да си следиш, но моето приложение е на телефона на мъжа ми, защото беше негова, преди да стане моя и не мога да проверя с точност това за съня в момента.

Батерията издържа около два месеца 😊 ако те интересува друго, питай. Цената е 109 лв, има я в техномаркет/технополис. Не си спомням точно от къде е, че е на 1+ год.

Лея, много ти благодаря!

# 520
И аз имам гривната на Ксиоми  Ми 2, показва час, минати крачки, качество на съня - колко време е лека фаза и колко- дълбока. Мери пулс. Показва и изгорени калории, но не съм сигурна, че ги мери правилно. Купих я за 29$ от Алиекспрес.

# 521
Отчет от последните няколко дни:
Ден 2 ДО. Хранене 1263 калории, БМВ: 32/29/39
Ден 3 ДО. Хранене 1078, БМВ: 26/36/38 + сауна. В ден 3 не пих протеин преди тренировка и макротата веднага пострадаха.
Днес - ден 4.
Калориите ми са малко - не се чувствам гладна, но трябва да ги вдигна, защото от опит знам, че след 5-6 дни ще направя безумно "зареждане" от 4000 калории ...

Започвам да свиквам с режима на хранене и ми се струва доста разумен. В предишни програми съм пробвала кратко време да следвам, но не мога да готвя това, каквото ми казват, всеки ден. В резултат, започвам да заменям и накрая става едно мазало.

Агент, днес и аз реших, че трябва да си поръчам от техните ластици. Аз ползвам моя най-силния на почти всички упражнения и си мисля, че техните са определено по-стегнати.

# 522
# 523
Upper FIX Extreme снощи и днес мускулна треска на горна част, а не ми е минала още мускулната треска от PLYO
FIX Extreme. Днес трябва да правя Pilates FIX Extreme, но се чудя дали да не почивам...пилатес никога не съм правила, много ли е натоварващо, става ли като за човек с МТ?

# 524
Пилатеса, макар, че няма много движение и изглежда, че е мързеливо, но ако го правиш правилно натоварва и то доста. Щом имаш МТ според мен или прави йога (най-добре) или си вземи почивен и пий магнезий.

Аз бях настинала последните 2 дни и не тренирах. Тренировките ми за изминалата седмица изглеждаха така: П: dirty 30+йога В: total body cardio fix С: горна част Ч:долна част П,С: почивка, заради настинката, Н(днес): кардио фикс+ пилатес. Настинката почти си замина, носа ми е отпушен, а по време на цялата настинка винаги имах енергия, но бързо се измарях заради запушения нос, и реших да отложа тренировките.

Какво ме спаси от ужасната настинка и минах само с общо по- малко от 5 парацетамола, вит. Ц и Д - по препоръка на нашата скъпа Мери (който я помни от темата) си направих смути от обелени 2 лимона, портокал (първия път ползвах грейпфрут), 3-4 скилидки чесън (големички, така, да има), парче джинджифил. Първия път само ги цедих, но ми се видя голямо плескане, и реших в каната за шейкове за 1-2 мин. и стана много вкусно смути, чесъна почти не се усещаше. Мисля, че именно заради това ми мина толкова бързо настинката + почивката, разбира се.

Гледам за гривни сте говорили. Аз имах две на Ксиоми МИ фит. Не бяха лоши докато работеха, но бързо издадоха багажа. Бързо- бързо... по- малко от година. А аз не обичам да ми се развалят вещите. На едната си спомням, че каишката се разшири и апаратчето взе да пада. За другата (предната, май) не си спомням какво беше станало. Сега МП ми е поръчал някаква друга, пак китайска, по дизайн на айуатч, горе-долу със същите характеристики, но на мен не ми трябва повече. Крачки, часовник и пулсомер да ми достатъчни, дори и за съня не ми трябва, защото спя повече, отколкото е "здравословно" и се ядосвам на себе си  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт