Тренировки в домашни условия - 91

• 62 712
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Не съм, но и не изпитвам нужда, защото в тренировките има достстъчно акцент на корема. А не ми се замества някоя пълноценна тренировка с една концентрирана за корем. Пък и вече ме изплаши, така, че няма да се навия  hahaha

# 646
Grinning Да, има доста за корем и в другите фиксове, ама като направиш една с акцент на корема, разбираш колко си заслужава. Така де, аз разбирам хаха корема ми е специална слабост - другите места са ми "слабост", но корема се ползва с всички възможни преференции - най-много се нуждае от заслабване и трениране Simple Smile)))

# 647
Hahahah Grinning Maggie, а пробва ли коремния сет, който Бесито вчера сподели ? Като се смея и мускулите на корема ми напомнят за вчерашната тренировка Grinning

На мен ми беше любим! Много добри резултати се постигат с него Simple Smile

# 648
За днес - Longevity от Kettlebell Kickboxing/не знам как си подбират имената на тренировките, някакво ню ейдж тайнство ще да е/. Тони, да знаеш, че си по-стройна и мускулеста от треньорката в днешната тренировка.

# 649
# 650
Благодаря ви за добрите думи Heart Eyes

Понякога си мисля какъв късмет имам - да поддържам и подобрявам начина, по който изглеждам, докато правя нещо, което едва ли не не ми коства никакви усилия, а, напротив, доставя ми удоволствие и ми носи удовлетворение. А че съм постигнала и що годе добра форма по този начин си е истински бонус.
Всъщност доколко е добра е друг въпрос - онзи ден се смях, когато малкият ми син, след като порядъчно се гушка с мен и баща си, реши да ми направи "комплимент" колко повече обичал да се гушка с мен, защото баща му бил като скала, а аз като мекичка hahaha

За днес отчитам DAY 44 - Cardio Flow. И, колкото и да ми се искаше да не съм чула правилно - уви, тази тренировка остава и в третата фаза с още две, тоест общо осем повторения Twisted Evil

# 651
Тони, аз нищо не видях, но предполагам, че си показала много хубаво тяло.

Разглобих се вчера, около 2 часа показване на упражнения за корем.
После задно бедро и прасец, де що се сетих упражнения, ами и скоростно вело 17 минути, та и кардио с диск 4 повторения за двете страни. Ми човек без работа.
Днес ми се разхожда някъде, ама тябва да е по асфалт да не стана до ушите в кал.
Пак ще обувам тясно клинче и ще се качвам до международния път Stuck Out Tongue

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 09:40 от Jerry F

# 652
  • 1st floor
Честит празник, девойки! bg

Аз я видях Тони!  Grinning Браво за постигнатите резултати, браво и за това, че ги постигаш с лекота, а не по задължение.

За днес и аз отчитам Cardio Flow, но съм една седмица след първите.  Laughing За разлика от повечето тук, на мен тази тренировка хич не ми пречи. А мразя кардио по принцип. Втори път я правя с шест повторения и този път си беше съвсем ОК, миналата седмица ме поозори. И ми трябваше месец и половина, за да разбера, че лицевите се правят на две крачета, а аз ги правя от самото начало само на едно, сгънатото е във въздуха! hahaha

Вчера си поомазах храненето с малко Бейк ролс и един малък сникърс... Crazy Оправдавам се с МЦ, който очаквам днес.

# 653
УУУУУ, вярно, Честит празник!
Aз омазах положението с 4 бири, май и малко вино, та за това ми е отвеяно сега.
Това дали се обяснява с МЦ  Stuck Out Tongue

# 654
  • 1st floor

Това дали се обяснява с МЦ  Stuck Out Tongue
Всичко се обяснявав с МЦ!!!  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 655
Или с липсата му! Аз още го чакам след кюретажа и ми е вечното оправдание за всичко - лакомия, настроение, мързел и непостоянство!

# 656
  • София
Day 43 AAA -дори не се изпотих.За първи път ми се случва от както правя 80DO.
Храната вчера беше мазало , днес ще се стагям защото кантара веднага вдигна червен картон.Весел празник!

# 657
Честит празник, спортни! bg

Да се похваля със стабилизирани килограми- изчистих +2кг.....с високовъглехидратно хранене! smile3544

52кг съм. (157см) Останал ми е +1, но краката ми изглеждат съвършено различно. Квадрицепса е оформен, остава да сваля обиколки. Нещата се случват, да не повярва човек.
Вчера ме коментираха, че страшно много съм отслабнала за 1 месец....а аз съм същата като килограми. Усещам по дънките, де. И вече ходя с рокли само почти.

Боли ме д-то от тяги разни, но съм доволна. Днес ще подскачам с Шон. Heart Eyes

Яд ме е, че не започнах 80ДО с вас, но не ми влиза в програмата.

Тони, видях те! Прекрасно изглеждаш!

# 658
Честит празник на всички!
Днес се мотивирах особено рано за спорт и отчитам кардио с Кети и Step Blast. С интерес изгледах клипчето от 80ДО. Може би понеже не гледам участниците всеки ден, повече ми се набиват разликите на очи. Определено има промяна/въпреки че не мога да ги разбера съвсем, аз се опитвам да сваля сантиметри от дупето, а те се радват, че им били станали по-големи задните части/, но и ми се виждат доста поизгладнели. Може би не е зле за последната част да се вдигнат калориите.

# 659
Отчитам T25 Gamma Pyramid+ Cardio 3.  animal085

Общи условия

Активация на акаунт