Тренировки в домашни условия - 91

• 62 718
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Честит ни национален празник, дами!
Отивам да си направя кардиото преди 2-та концерта и 2-те детски тренировки и БГ училището и цялата лудница днес. Изобщо съботите ми са АД! Затова и почивам днес, независимо от програмата!
Започвам втората седмица 21 фикс екстрийм. Обмислям да направя програмата повече от три седмици.
Горещо аплодирам! Програмата е сложна и ще е само в твой плюс да я завъртиш отново!
... 80ДО. Може би понеже не гледам участниците всеки ден, повече ми се набиват разликите на очи. Определено има промяна/въпреки че не мога да ги разбера съвсем, аз се опитвам да сваля сантиметри от дупето, а те се радват, че им били станали по-големи задните части/, но и ми се виждат доста поизгладнели. Може би не е зле за последната част да се вдигнат калориите.
Звезди, и за 2-та и за 3-та част се преизчисляват калорийните нужди по програма, като идеята е да се вдигнат спрамо 1-вата. Друг е въпросът, че масата масово рИве, че не сваля достатъчно и достатъчно бързо, та снощи доста се смях на един клип в Ютюб, където изнервената Отъмн се опитваше да обяснява защо снижението на кг не е линеен процес и призоваваше "to trust the process" И да се следва режима де!
(за да бъдем честни 90% от жените почват програма за да свалят кг, а не за да правят бицепс и квадрицепс)
Иначе трендът за "уголемяване на дупетата" при "едновременно шредване на коремите" е супер актуален от няколко години, дотам, че не можеш да си намериш нова тренировка, която да е лейбълната като "асс шринкинг". Прилагам малко видео мат'рял, ако на някой му е интересно:
Скрит текст:

"Dexter's diet
On July 1, Dexter went on a diet, resolute in his intention to shed 10 pounds before Labour Day. Every morning Dexter weighed himself and wrote the number on a piece of paper. Every evening, he plotted his weight on a graph and wrote any comments that came to mind in his Diet Diary. Let's relive those two months of Dexter's life by peeking at the records he kept...." - прочетете линка, брутално смешно е! Grinning

http://www.fourmilab.ch/hackdiet/e4/signalnoise.html
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 23:38 от Agent Provocateur

# 661
С интерес изгледах клипчето от 80ДО. Може би понеже не гледам участниците всеки ден, повече ми се набиват разликите на очи. Определено има промяна/въпреки че не мога да ги разбера съвсем, аз се опитвам да сваля сантиметри от дупето, а те се радват, че им били станали по-големи задните части/, но и ми се виждат доста поизгладнели. Може би не е зле за последната част да се вдигнат калориите.
Аз сега изгледах и първите клипчета. Направи ми впечатление какви рамене и ръце е направила мургавата красавица. Определено мацките изглеждат по-вталени и стегнати, но да, и с по-изпити лица. Само Отъмн и чернокожия младеж ми изглеждат като да са си хапвали добре  Laughing

Тони, помня една друга твоя снимка, какви умопомрачаващи крака показа  Crazy

Дневникът на Декстър, особено в началото, е като представителна извадка от темите за спорт и диети в бг-мама Grinning. Направо да се закове на първа страница!

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 16:44 от Аlibabali

# 662
Честит празник, момичета Simple Smile

Отчитам "Durty 30" - след вчерашното кардио, ми се видя много лека. Тамън се задъхах и свърши. Отчитам прогрес, днес правих едното упражнение с пудовката (6кг), преди го изпълнявах с гира от 4 кг.
Потупвам се по рамото, защото А) имам личен празник, за който се подготвям и Б) дойде ми цикъла, но тренирах.
Потувам се, че и 2 дни обикалям по магазините за довечера и не купих нищо изкушаващо за самата себе си - дори и веган шоколад.
Обаче не съм за потупване, не знам какво ми стана нощес, но в 12 часа станах  и ядох чипс ОБАЧЕ си взех точно една шепичка (аз съм с малки ръце) и доволна от живота си легнах.
Самоконтролът ми не е на 100%, но определено е значително повишен. И то няколко часа преди да ми дойде - нямаше шоколади, желание за солени и мазни и кисели храни и хляб. Не, че малко чипс е много ок, когато искам да свалям, но и "Хасан е човек" :/

Спортен ден на всички
ПС
Джери, да не те търсим после нейде из света с тия тесни клинчета по международните пътища Wink

# 663
S дребното сме на баскетбол след футбола, но буквално до залата му се оказа че има малък джим и Агентката се метна на гребния тренажор (старичък, очуканичък, но профи и много тих и мазен), извади си тел да види правилна техника и со кротце со благо си погреба вместо да се възхищава на спортните недоумения на отрочето Wink 30 мин и 630 загребвания по късно съм много доволна от съботния баскетбол и усещам как утре ще ме боли дупето още преди да ме е емнала кака ти Отъмн с Буути 2.4 Grinning

PS много е важно да мааш по клин и маратонки публично (нещо, което правя само тук), че иначе се пропускат такива златни шансове за тренировка Simple Smile

PS хиля се истерично на репликата Духчето „ама аз съм с малки ръце“

59/99 80 DO Legs + 44 min elliptical
60/99 80 DO AAA + 42 min elliptical
61/99 80 DO Cardio Flow + 44 min elliptical
62/99 55 min elliptical + 33 min гребане на тренажор
И Февруари като цяло:

Последна редакция: нд, 04 мар 2018, 18:12 от Agent Provocateur

# 664
Аз пък съм официално болна Cry Вчера вчера изгоних домочадието, завих се с родопско одеало и гледах Big Little Lies. Тази сутрин съм пак зле - иска ми се следобед да успея да направя ААА ... Жива или не, довечера имаме излизане с ММ.
Храната ми е хаотична днес - лимони, портокали, чай и кафе.

Съвсем не по темата - кой тук обичаше да ходи из Родопите? Замислила съм ходене там по Еньовден и ми трябва малко информация.

# 665
Непо, верно ли лицевите от cardio flow се правят на два крака?! И моят, който е опирам до лакътя, виси във въздуха.

Agent, аз пък се смея на твоето гребане. И викаш, дупето се натовари? Нещо този гребен тренажор ми се вдига в Ачите.

Спринкълс, бързо да оздравяваш!

Аз съм с мускулна на задно бедро и странично дупе от leg day. Не е нещо фрапантно, но ме кара да се чувствам уморена.

# 666
След като сутринта обявих на останалата част от семейството, че днес ще бъде най-мързеливият ден в живота ми, следобяд не издържах и се надигнах тежко - тежко от дивана.
Първо 10 мин. тае бо с щерката на Били Бланкс https://www.youtube.com/watch?v=XEZrFfktgSI
За основно сладура Майк https://www.youtube.com/watch?v=abnaNJUNNK4
И тази мацка ме довърши https://www.youtube.com/watch?v=FMtu2OPFRhc. Направо се молех да чуя таймера.

Спринкълс, бързо да минава!
Дана, и твойто дупе също  Mr. Green bouquet
Ох, Духче Laughing Laughing Laughing  Hug

# 667
Май ме хваща вирус Disappointed Relieved обаче направих едно буути, май 22 ден! Много ме тонизира тази тренировка, винаги! Както бях като парцел в края направо летя!

# 668
  • Sofia
Гледам и чета, чета и гледам. И не мога да реша от къде да започна...Дайте ми съвет моля Simple Smile

Та за мен - не съм начинаеща, тренирах допреди 2 месеца много редовно, поне 4 пъти в седмицата. Спининг 2 пъти, пилатес - 1 път и упражнения с тежести и без за корем, бедра, дупе.

Но искам да се занимавам вкъщи, омръзна ми да бича до фитнеса за да направя това, което мога и вкъщи. Спининга ще ми липсва, но мисля пролетта да си взема колело.

А, да, имам да свалям, но не много- около 3 килограма. Предимно имам да стягам, корема след две раждания няма оправяне и това си е. Но си и хапвам, в момента.

Ще чета още, но ще съм ви безкрайно благодарна ако ми препоръчате от къде да започна Flowers Sunflower

# 669
Благодаря, момичета!

Веси, пробвай 21 Day Fix като за начало на домашните тренировки.

Аз се загубих гласа си днес, но не и obsession-a. AAA беше успешно приключена! Тъкмо я започнах и пощальонът позвъни да ми донесе пратката с новите ластици! Сега душ, обличам се и забягваме!

# 670
  • 1st floor
Непо, верно ли лицевите от cardio flow се правят на два крака?! И моят, който е опирам до лакътя, виси във въздуха.

Два пъти се загледах вчера и два пъти видях, че и двата крака са на земята. Не занм в предишните видеа как е било... Laughing Някой по-наблюдателен да каже. Аз продължих по моя си начин, така и така вече съм свикнала. Laughing

Аlibabali, тази русата ли е щерката на Били Бланкс? Shocked

Аз днес ще почивам и имах план да спя поне до осем. Да, да, ама не. ММ се събуди в шест и съответно и аз станах по навик малко след него.  #Cussing out А ми се спи та две не виждам!

# 671
Добро утро, Непокорна! Лягай пак. И аз съм будна от шест, но по желание - този мой биологичен часовник не различава събота и неделя от работните дни hahaha

Иначе всички у дома все още спят. Поне си направих тренировката на спокойствие. В сайта на BeachBody са пуснали първата седмица от третата фаза и така се изкушавах да направя някоя тренировка, за да видя какво е различното, но си следвам плана.
Отчет за днес: първи ден от последната седмица на втора фаза DAY 45 - Booty . Прегледах обаче третата фаза.
Хм... какво да кажа. Денят с тренировката за крака особено ме притесни Crazy  
Упражнения изцяло на слайдърите, подскоци с тежести.
Първите ми впечатления, че се надгражда първа и втора фаза, но упражненията стават по-комплексни(а аз как не обичам сложни комбинации, но може би няма да е толкова объркващо - в основата са упражнения от първа и втора фаза), засилва се плио и кардио елементът. Ще видим - изглежда много по-трудно.

Размества се и редът на тренировките - "любимата" ни cardio flow става втора тренировка, седмицата завършва с Booty Day.

Alibabali, уви, не съм пускала снимка на краката си, а и да пусна, съмнявам се да те впечатлят Laughing Бързо да си признава кой е бил, защото и аз си спомням една такава снимка, но кой беше...

Надявам се днес всички болни да се чувстват по-добре! Hug

# 672
Духче,  е да вземеш да ме ориентираш правилно. Аз ловя хубави македонци и тираджии на стоп към града, а не в посока границата. Я да хващам правилната посока Kiss Heartbeat

Непо, и аз като теб. Изморена съм, казвам си - ще спя до 8. Първо БММ (Б е за бившето) се обади и ми говори нещо, не разбирах, че цяла нощ се беше лекувал с греяно вино. После баща ми дойде и търси нещо в моята стая 2 часа. Нали малко е с деменция и не можа да ми обясни какво, но ако го видел, щял да го познае. Единия заспа, баща ми хукна навън да кафе с коняк. И аз будна със затварящи се очи.

Ще взема да се набия. Като, че ли не съм учила ефекта от претренирането. Аз още вчера бях много уморена.
Една хубава, бавна  разходка си направих 10 км в низините на Рила до един парк извън града. Послушна бях в заведението - пилешка супа и шопска салата. Ама що се наврях във фитнеса на гърди и трицепси. И срещу мен тренираше готиния фитнес инструктор и си представете колко се престарах. За капак и кардиото трябваше да си направя. Едвам си дойдох. Преуморена съм. Край. Почивка днес.

Скрит текст:
Вчера хванах на стоп един дядо и той ми каза, че синът му (на 10 метра над нас му е фирмата) търси инженери спешно. Още днес да ходя да питам. Че той за чистачка на офиса даваше 600 лв. Първо отивам там, после до любимото  ми барче за 1-2-3- бири и се мушкам за следобеден сън.

# 673
Джери, ама аз нямах предвид, че ти ловиш хахах, а че може да се преврънеш в нечии улов.

Ама хаха аз наистина съм с малки ръце, малки крака и голям корем Grinning
Днес е йога по програма. Но не знам дали ще е от 21 фд или друга.
Спринкълс - оправяй се, по скоро Simple Smile)

# 674
Духче, дърта съм за такива работи. И за това не ме искат вече Simple Smile
Добре, че ме подсети, има една йога на Активия за кръст, ще взема това да направя.

Общи условия

Активация на акаунт