Тренировки в домашни условия - 91

• 62 823
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Тили, няма го. Те тренировките са с простички имена -Align 1/2, Strength 1/2  и т.н., но ги няма.

# 211
Тили, коя е тази програма на Румяна? Има ли я в сайта?

# 212
Звезди, благодаря ти!  Hug
DivaOrhideq, мисля че е последната й /ако не се лъжа/ програма, преди календарите, платена е. Така и си се казва- Високоефективна, нискоинтензивна. От две части е, като втората е с ластици. Упражненията са силови, залага се на много повторения със сравнително малки тежести.
Ох, днес пак се раздадох- след Румяна правих един комплекс на Кристин Макгий за корем /разбиващи 25 мин/, после от по- кратките уин серии на Бохо- то. Сега ще си взема една вана със соли за отпускане на мускулатурата.

# 213
Аманда, че то не е малко 5 кг при странично разтваряне. Особено ако са онези , които продължават безкрайно.

....ръце с Мери Хелън Бауърс. Ръцете бяха малко странни - много махове без тежести.

... през третата седмица тренировките от 80до май са малко по-кратки. Сигурно нещата загрубяват...
Swan Arms ли прави? Тази тренировка още ми е в топ 3 на най-най-странните!
Загрубяха определено Simple Smile

Пак напомням, че с каква тежест се прави едно упражнение зависи не само от личната "сила" и колко бил фит правещия го, но и от бройката серии и бройката повторения в серия. Когато се работи за сила се ползват малко повторения (4-6) с висока (лична) тежест, която колко е висока се определя с тест за 1 RepMax... едно и също упражнение, повторено различен брой пъти предполага ползването на различна тежест. Та 5 кг за страничното разтваряне могат да са ОК при НИСЪК брой повторения, но при средни и високи могат да са твърде много. И разбира се, на силата в рамките на един ден влияе и това как сме спали, колко сме яли, дали сме се възстановили от предишна тренировка, дали и колко дълго сме тренирали в конкретния формат (при начинаещи нещата се развиват взривно, докато когато се постигне едно прилично ниво на сила развитието става много бавно и с много, много работа). Също така хипертрофията на даден мускул не е индикация за сила - безброй пъти съм поствала и сме се блещили на стройната и елегантна шампионка по гиря от Русия.

Непо, аз имам подобен от години, в началото много му се радвах и най-вече на функциите "% мастна тъкан", и "% мускул", но установих, че не е особено точен, и дава странни отклонения и категорично както може да ме мотивира (уж съм на добри кг, но % мазнини ми е висок) така и почвам да се вманиачавам с меренията и статистиката и сега си седи под леглото, отвреме на време ММ ме уведомява, че бил отслабнал Simple Smile Разбира се, това е по-нов продут, може да са станали много по-точни, просто споделям моя опит.
Накарахте ме да си спомня бременностите Simple Smile  Шокът на първата в чужда страна и принцесата разбира, че такива глезотии като болничен преди термин в САЩ не съществуват (и платеното майчинство е 6 седмици, в супер социалния "комунистически" МА до 3 мес, но вече без пари). Та преносвах и продължавах да ходя на работа, огромна (но на ток и с костюм Simple Smile)) щото аз БГ кокона ли съм или какво) и като ме питаха кога го чакаме, аз отговарях "а, преди няколко дни, но не се безпокойте, девойката като реши ще излезе някога". Втората беше много тежка... от леката се възстанових много бавно и трудно, от тежката - учудващо лесно (първата завърши със секцио по спешност, втората - с планирано - един и същ екип, една и съща болница)...
Нещо интересно за дупетата ни:
https://www.beachbodyondemand.com/blog/butt-workouts-at-home-exe … rk-id=sf179728602

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 18:50 от Agent Provocateur

# 214
Днес пак не тренирах. Цял ден съм на легло с нетърпимо главоболие. Само през лекаря минах. Ходих на снимка и се оказа тежък синузит. Сега пия антибиотик и се моля болката да отшуми .

# 215
Да, Агент, това беше тренировката. Повече няма да я правя. Най-странно ми беше, като си разтягаше трицепсите след сериите. Все се чудех аз ли нещо не изпълнявам правилно, че не усещам и грам натоварване в тях и ми горят само раменете.
За кантара съм съгласна, че не са особено точни. Аз имах два. Единият е на Tanita, които по принцип произвеждат такъв тип оборудване, но професионално. Предполага се, че е относително точен/но мери само мазнините/, но дори при него има отклонения в зависимост от това къде се трупат мазнините. След това купих един друг, който ми даваше до 7-8 процента разлика в мазнините и на който му се изтощаваше много бързо батерията (впоследствие го подарих).
На практика всички действат на принципа на ел. ток, но реално върху резултата оказват влияние много фактори/вкл. дали се връщаш от разходка, дали са ти студени краката и пр./,  а освен това те си осредняват резултата спрямо зададени пол, възраст и дори часове физ. натоварване.

# 216
Сега се сещам, че кантарът ми в Сф е такъв- уж мерещ мазнини. Купих го преди близо 10 години, точно преди втората ми бременност и нито веднъж не съм мерила/гледала нещо, различно от кг. Голям съм заплес 'начи.  ooooh! При следващото ми прибиране барем не забравя, стига да успея да се ориентирам в настройките, защото упътването, както се сещате, няма да ми е под ръка.  Rolling Eyes

Лейла, честито!!!  Hug

# 217
 В тези кантари вкарват ли се основни обиколки? Според мен само тогава има смисъл, иначе е някакво относително изчисление на база ръст- тегло.
Беси, слагай си торбички с морска сол, много облекчава.
За днес БР 2 и много чистене:grinning:
П.п сега прочетох- по-умни са от тези, които познавам Grinning  Миналата година един уж умен кантар изкара една позната девойка с 27 процента мазнини, а тя е с направо божествено тяло- стегнато, леко сочно-да, но без грам целулит, дефект. На база- вкарани ръст и тегло.

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 20:00 от Аmanda

# 218
Не, няма обиколки, поне моите нямат. Има ръст, пол, тегло и възраст. Подареният имаше и опция за спортисти - ако тренират  над 12 часа седмично, което само по себе си е странно. Все едно няма значение дали тренираш два, седем или десет часа, или не тренираш въобще, нито пък какво тренираш.

# 219
Да се разпиша, че от вчера го мисля Stuck Out Tongue Winking Eye и после ще ви чета Kissing Heart

Започнах 8-week STRONGER вчера и от първите две тренировки съм много приятно впечатлена!
5.02 Day1 FIRE is STRONGER's 33-minute high-intensity interval training (HIIT) workout
6.02 Day2  Strength workout IRON
Ето линк - https://www.livestrong.com/article/1012121-10-workouts-fitter-stronger/

# 220
Биб, dysfunctional parrot много беше похвалил тази програма, но аз явно съм попаднала първо някоя плиометрична тренировка и съм я отписала. А сега, като гледам Iron, мисля, че всъщност има някои, които ще ми харесат. Тя ми прилича малко на Bodyweight Tabata на Боб Харпър (която е по-късна, от 2016 или 2017), но е по-разнообразна, с повече движения.
За днес 25 минути леко кардио + вътрешно бедро с Мери Хелън Бауърс + ръце със Сюзън Боуен (малко по-добре от вчерашните махове).

# 221
  • 1st floor
Кантарите вчера бяха свършили в нашия Лидл и няма да успея да си поиграя. Crossing Arms

За днес отчитам Ден 17 - Кардио.

# 222
Аз ви чета и ви следя и ми е интересно.
Не съм спортувала, нещо се сбърках и завчера вечерта много повръщах, вчера като пребито куче, днес по-добре, но пак главата ми ще се пръсне. ЛЛ мисли, че е от една зелена салата и нитратите в нея.
Чудя се за спорта, дали да продължа 21дф от където прекъснах или да я подхвана на ново? Какво ще кажете? Изкарах до ден 4 мисля, после заминахме за почивка и сега съм малко зле. Така като гледам, май в петък най-рано ще успея нещо да тренирам.

# 223
Аз ви чета и ви следя и ми е интересно.
Не съм спортувала, нещо се сбърках и завчера вечерта много повръщах, вчера като пребито куче, днес по-добре, но пак главата ми ще се пръсне. ЛЛ мисли, че е от една зелена салата и нитратите в нея.
Чудя се за спорта, дали да продължа 21дф от където прекъснах или да я подхвана на ново? Какво ще кажете? Изкарах до ден 4 мисля, после заминахме за почивка и сега съм малко зле. Така като гледам, май в петък най-рано ще успея нещо да тренирам.

Като се има предвид,че програмата е от едни и същи тренировки,от където и да я подхванеш все е тая
Да не си лепнала вируса с повръщане и разстройство?

Аз два дена съм на баир кардио по 40мин на вън,на въздух -така добре се чуствам.....3силови и 2-3 кардио ще е идеално на седмица.Храната ми като цяло е малко,за сметка на шоколада.....за съжаление,оправдавам се с цикъла,но и аз не се вярвам вече....

# 224
За днес отчет-Долна част от Кръговата на Джаки.

Общи условия

Активация на акаунт