Тренировки в домашни условия - 91

• 62 754
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • ВАРНА
Да попитам - на единия ми отворен тахан (лешников) етикета се е скъсал и незнам докога му е срока на годност.Стои в хладилника,не мирише на гранясало,но се е разслоил- отдолу се е сбила твърдата част,а над нея течната мазнина ... Така консумирате ли го,вашето разслоява ли се ?

# 481
Моргана, така се получаваше и при мен обаче с Лешникова паста на Гайо. Просто разбъркай добре. Моята беше в хладилник един ден и въпреки това стоеше както ти си описала.

# 482
Моргана, и аз потвърждавам, че е нормално. Разбърквай добре или ползвай отделеното растително масло за някоя салата, както предпочиташ.

# 483
Sprinkles - добре дошла в отбора!
А сещате ли се за тази класика NYC Ballet Workout
49/99 80 DO Booty + 90 min skating
50/99 80 DO Cardio Core + 39 min elliptical
51/99 80 DO Total Body Core + 60 min skating
52/99 80 DO Legs + 28 km каране на колело по велоалеята...

В Неделя валя сняг - ринахме, в Понеделник валя дъжд, във Вторник удари 20С и цъфнаха  първите кокичета в двора ми, в Сряда удари 24С (официален рекорд) и Бостън буквално обезумя - половината град беше гол до кръста, другата половина се веехме по потници и фланелки, маратон се тичаше по всяка улица; сляпо, куцо и сакато в непреносния смисъл на думата беше навън и спортуваше. Децата отидаха с баща си да карат сноуборд (на север, че да търсят студ) - по пистите е имало скиори по къси гащи...само по къси гащи! Днес е четвъртък.... чакаме да завали сняг и да ринем! Ще ги заведа с приятелчета на ледената пързалка, че да сме тематични Wink

Последна редакция: чт, 22 фев 2018, 18:57 от Agent Provocateur

# 484
Гери, работа на постоянен трудов договор. То не се седи на борсата. Имам голямо обещетение, но .... няма какво да правиш, 4 часа фитнес, уморяваш се, писнаха ми баирите около нас.  Ставаш нервен, безполезен.  На график съм и като теб ще се налага събота и неделя да бачкам.

Все се чудя, дали половин часовите тренировки на БР ше ми заменят 2 часа фитнес, но от БР си е по-здраво задъхването. Аз сега по цял ден работя на едно място, почти не мърдам.

Качих се на кантар, откато бях безработна,  -7, и то ги няма на коремчето най-вече. По дрехите съдя къде изчезнаха.
Хапвам си, е не се тъпча де, много, но всичко е домашно.

Агент, и тук ще е така Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 фев 2018, 20:53 от Jerry F

# 485
  • 1st floor
Браво, Джери, честито! И за работата, и за коремчето! Laughing Hug И продължавай в същия дух. И аз престанах да ям на работата и си нося кутиите от нас. Никой не ме гледа странно, даже на масата искат да си боцкат от моЙто! hahaha Престанах, защото реално не мога да си преброя калориите в готовата храна, а у нас мога! Peace

И все забравям да ви кажа, че първата седмица от втора фаза ме срази, точно както първата от първа фаза. Всекидневно и целодневно съм с МТ на най-различни части. И вместо да минава след ден, се наслагва с нова на нови места. Crazy

# 486
О Непо, значи да се готвя психически. Трябва да кажа, че и третата седмица от първата фаза не ми се струва лесна. Просто е невероВатно как с едни и същи упражнения може да се постигне такова надграждане. Чудесна програмка.

# 487
Охххх, много ми харесва. Благодаря, че ми припомни Hug

# 488
Аз пък съм го пропуснала някак този балет, но сигурно и нямаше да събера сили да го пробвам. Истината е, че не обичам много балетни и пилатес. Правя ги, защото добре оформят краката, но гледам да се събера в 30-40 минути.
Airamber, мерси. Правя понякога тренировки на Трейси, въпреки че точно тази не съм пробвала.
Джери, БР не  е лош вариант, ако нямаш много време. Джилиън има и други по-кратки тренировки. Като свършиш програмата, можеш да минеш на тях.
Днес почивам, така че само кратка тренировка с Линда. Видях, че има комплекс с ролер.
https://www.youtube.com/watch?v=M1jKVnGA1QU&t=2s&index=2 … RAPAPMDvuiVw2ij5w
Щях да го пробвам, но съм много уморена, цяла седмица съм недоспала, а утре пак трябва да ставам рано.
Ще остане за друг ден.

# 489
За днес БР 4. Определено по-лесни са ми четните тренировки в програмата.
Момичета, дано да покажете снимки след 80 Д0, защото ми се струва доста сериозна работата с тези едночасови тренировки. Така ще мотивирате и колебаещите се да почнат програмата. Основно ме спира продължителността на тренировките и разни неща около оборудването.  
Джери, браво, много килограми си свалила. Това си е сериозно постижение за толкова кратко време. Браво и на всички останали, които постигат целите си. Аз от няколко дни съм минус един кг., но не бързам да се радвам, защото обикновено по това време на женския ми месец, съм най-лека. Сантиметър нямам под ръка и обиколки не съм мерила сигурно от повече от половин година.  Ползвам обаче едни дънки за ориентир, та мисля, че спрямо тях положението е добре. Особено добре стана след кросфит тренировките на Руми.

# 490
  • 1st floor
Едночасовите тренировки изобщо не се оказаха препъникамък, както очаквах. В крайна сметка това са едни 15 минутки повече, които да отделя от сутрешното си кафе, което също пия по около час. hahaha Свиква се, после се радваш на 40 минутните. Laughing

Днес правих ААА и много ми хареса, само не разбрах защо не се повториха във втори кръг всички упражнения. Simple Smile През повечето време ползвах по-големи тежести от тези във видеото и предполагам, че утре тъпкано ще ми се върне. Laughing

# 491
Еха, Непо и всички с едночасови тренировки - имате моите адмирации. Аз час и половина съм издържала само на кикбокс, но там 20-30 минути е загрявка, между рундовете има почивка и пак 10 минути е разгрявката, та активната част се понася по-лесно.

Аз съм в средата на втората седмица от 21 дей фикс, по-лесно не ми е, но по-малко мускулна треска изпитвам вече. Помните ли, когато се записах в темата, скоро след това си травмирах рамото. Докато не тренирах активно нещата бяха спокойни, но сега все по-често си напомня за себе си. Намалих тегелото на гиричките и сега правя с 1,5 кг.,а пресите за гърди с по 3 на ръка. По-добре ми е, но пак си приболява.
Днес съм замислила да направя освен пилатеса към програмата (леле как ми пали дупето) и един крос тренажор - дали са на заем на сестра ми и ще отскоча до тях за една 30 минутна тренировка Simple Smile

Спортен ден на всички Simple Smile

# 492
Агент, големи аномалии при вас! При се очаква да се застуди по-сериозно тези дни. Бях се настроила пролетно, но ще трябва пак да изкарваме ръкавиците.

За днес Cardio Core. Много си натоварих ръцете. Едвам завърших последния кръг на коремните упражнения. Днес си направих контролна снимка. Само след 9 тренировки виждам повдигане на дупето и леко изчистване в коремната област. Бричовете и паласките са намалели, но това го отдавам на режима, който следвам едва от неделя.
Наистина 1 час не се усеща. Има дни, в които тренировките са 30-40 минутни...т.е два дена. Реално 4 дена тренирам 15-20 минути повече отколкото преди.

# 493
отдолу се е сбила твърдата част,а над нея течната мазнина ... Така консумирате ли го,вашето разслоява ли се ?

Аз постоянно имам отворени по няколко буркана с тахан, различни видове и винаги се получава точно така. Просто си разбърквам, за да стане еднородна смес и след това използвам.

Аз изкарах втора седмица с тренировки. Blue Heart
Последните три дни тренирах с упражненията на Denise Austin по 20-22 минути. Аз като цяло тренирам по около 20 -25 минути и с другите упражнения за бременни, които имам. Не се уморявам много, но пък поне съм в движение. След време, може да увелича продължителността или да тренирам двуразово.

# 494
Привет момичета, приключих Гама вчера и днес отчитам първата тренировка от 21 фикс екстрийм PLYO
FIX Extreme. Първите ми впечатления са много добри, ще се харесаме с Отъм...и упражненията хем елементарни и простички(не са някакви засукани да се налага 5 минути да схващам какво да правя), хем ме подпалиха - на скачащите напади видях зор, по едно време детето ме пита защо викам майка си Smile, на последното упражнение също се наложи на няколко места да спра за малко, просто защото мускулите на краката ми вече отказваха. Утре ще ме скове МТ, усещам.
Агент, благодаря пак за съвета да я започна тази програма.
Тренировката за дупе на Юли, тази от линка, който даде Агент, снощи реших да я пробвам, само че, моят глутеус мост беше с 11 литрова туба с минерална вода Smile, а нападите и отпадите бяха с по 4 килограма. Точно в дупето удря, но си трябват по-сериозни тежести от моите.
morgana07, нищо му няма на тахана, и моят става така, аз даже не го държа в хладилник, а на стайна температура, не ми се е случвало до сега да се развали.

Общи условия

Активация на акаунт