Тренировки в домашни условия - 91

• 62 741
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Пилатеса наистина натоварва, но аз бих я направила. Все пак се набляга на коремната област и долна част, така че едва ли ще имаш проблем, особено след като имаш МТ на горна част.

Днес Legs day. Трепериха ми крачката известно време, но си починах и хапнах стабилно. Вече се чувствам много добре. Утре приключвам с втората седмица и нямам търпение да видя какво ме очаква след това.
Вчера поръчах и аз гривна. Взех си Mi band 2. Само хубави отзиви прочетох, така че се надявам да се напаснем и да я ползвам активно.

# 526
Направи си Пилатеса - след като досега не си правила нищо тип Пилатес няма да правиш на 100% и определено няма да се натовариш прекалено!
Мисля, че е прекалено скъпа за това, което предлага. Не бих платила повече от $30 за подобна и съгласна с Маги, че тези базови модели дори когато си работят много добре рядко изкарват повече от 12-15 мес - и моят опит е идентичен!

Отивам да правя Booty day 39 аз Simple Smile

Последна редакция: нд, 25 фев 2018, 18:21 от Agent Provocateur

# 527
Благодаря и на трите ви за мненията Simple Smile. Направих го вече пилатеса, добре са го предвидили за след първите две тренировки, когато се предполага, че човек е с МТ,  чувствам се приятно раздвижена, но натоварена в никакъв случай... и както каза  Агент, не направих всичко на сто процента, даже се омотах нещо с ластика по едно време Smile, че се наложи да спирам видеото да го оправям.

# 528
За днес - Total body giant sets от (Оутъм няма да хареса това) Strong and Sweaty с Кети. Някои от тежестите ми бяха доста под нейните, така че бях умерено потна.
Арсен, на мен от 21ДФ ми харесваше повече пилатесът. Тоя ластик в екстрийма при лебеда ме побъркваше. Сериозно обмислях замяната на упражението с лък. Иначе препоръчват при мускулна треска да не се натоварват болящите мускули. Аз обаче обичам да правя обратното на принципа "клин клин избива". Днес напр. с удоволствие си правех плиетата (макар и само с мизерните 10 кг) въпреки леката МТ на вътрешната част на бедрата. Забелязала съм, че така мускулната треска трае по-малко, но сигурно съм единственият човек, който счита това за правилно.

Последна редакция: нд, 25 фев 2018, 19:35 от zvezdi4ka14

# 529
че така мускулната треска трае по-малко, но сигурно съм единственият човек, който счита това за правилно.
Всъщност съвсем не си единствена и всички експерти препоръчват умерено натоварване при мускулна треска
Днес ден 18 Горна част с 6кг, като цяло ми дойде лека. Едни и същи упражнения ли ще превъртаме 80 дена🙄

# 530
Здравейте, трениращи дами. След като след края на лятото реших да зарежа тренирането, сега вече се посъбуждам с 2,3 килца отгоре. Целта ми е да ги сваля и да се постегна. Следя тренировкитв на Руми и се мъча да ги изпълнявам, но няма да ми се размине и фитнеса.
Искам да ви попитам вие как се борите с мускулната треска? След като трвнирам ме хваща на 2-рия, 3-тия ден след тренировка, което ми пречи да тренирам отново. Иска ми се да е поне 3 пъти в седмицата. Пробвала съм с аспирин, но няма особен ефект.

# 531
Магнезий и разтягане.

# 532
  • София
Искам да ви попитам вие как се борите с мускулната треска?

Глутамин помага със сигурност

# 533
Аз не се боря с нея, аз си я обичам и я прегръщам Simple Smile
Хаха деля я на две:
лека мт -  усещам напрежение, болка и напомняне на мускулите ми, че съществуват - тогава отново спортувам и чувствам облекчение. След тренировка съм много фобре.
ужасна мт - продължава 1-3 дни, боли ме, неприятно е, не мога да седна, да се наведа - тогава прилагам фомуролер по упорито, магнезии, ходене пеша и малко си масажирам сама мускулите. Ама всъщност нищо не ми помага, докато сама не си мине.

# 534
  • 1st floor
При мен помага раздвижването - слабата МТ минава, а силната временно намалява след нова тренировка.

За днес Booty. И от два дена пак ме е налегнал неистов глад... Tired

# 535
Cardio Flow за днес. Що пот се изля от мен...при все, че тренирах на отворена врата, а навън беше -10градуса. Не ми се мисли това чудо как се повтаря 4 или 6 пъти Flushed

МТ не ми пречи да тренирам. Особено като тренирам по определена програма и знам, че на следващия ден няма да натоварвам толкова групата, която съм тренирала предходния ден.

# 536
Да се разпиша с 30 минути вело
следобяд total body и 20 мин. ринене на сняг...

# 537
Може ли да ми кажете за 21 day fix какви уреди трябват?

# 538
Тофи- фи, за 21 дф - два чифта тежести.
Арвен88, за МТ - дълго разтягане/поне 10 минути/ + масаж.

# 539
Zvezdichka14, благодаря.Исках да попитам някой иска ли от 01,Март да започнем заедно да я правим, или май повечето тук сте я правили вече тази програма?

Общи условия

Активация на акаунт