Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 90 137
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Хубаво е лосионите за изкуствен тен да се нанасят със специална ръкавица, която да прецизира равномерното му разнасяне по кожата. Мога да ти препоръчам бранд, който има добри продукти, но няма да ги намериш в дрогериите и изобщо не знам дали може да ги намериш някъде освен онлайн, иначе марката е St. Tropez. Hands V

# 241
Тoва тризъбото, което показва Клое Морело е точно на Essence и сигурно ще е 7-8 лв, а не $28 като това на Clarins, но не съм виждала такова тук.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 07:26 от ~Lily~

# 242
Изключително красива жена е Клои, много я харесвам,тя каквото и да сложи стои страхотно

# 243
  • София
Аха, и мен ми се струва, че е на Есенс. Но нямам спомен да съм виждала нито тяхно, нито на друга фирма в дрогериите. Ето го – https://www.essence.eu/trend-editions/good-girl-bad-girl/e/produ … e-eyeliner-pen-1/

П.П. И аз я харесвам нея.

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 10:29 от milenaka

# 244
Ехее, момичета два дни само чета , за да наваксам. Вчера най-после си взех пудрата на Аура. Нямам търпение утре да я пробвам ... И един литър душ олио на Юсерин Grinning Между другото си взех база за сенки на Гош и съм много доволна! И едно червило на Мейбълин от червените гилзи ама Цвета не се сещам, нюд някакъв. Много гланцово и кремообразно.

# 245
И едно червило на Мейбълин от червените гилзи ама Цвета не се сещам, нюд някакъв. Много гланцово и кремообразно.
И аз имам едно, розов нюд 162. Наистина е страхотно, стои чудесно на устните, трайничко е, а също и много комфортно за носене. Моето отива на свършване и вероятно ще си го купя отново.

# 246
Момичета, в ДМ шма 40% намаление на повечето продукти на Римел. Взех си свободната им пудра. Дано е добра, една моя любима блогърка много я хвали.

# 247
  • София
Момичета, в ДМ шма 40% намаление на повечето продукти на Римел. Взех си свободната им пудра. Дано е добра, една моя любима блогърка много я хвали.

Докога е намалението?

# 248
Може ли линк за пудрата?

# 249
На мен ми се видя, че намалението е до 07.02. Но не съм много сигурна. Наистина почти всичко е намалено.

Някой може ли да ми даде линк/снимка за коментираното черно олио за коса на Балеа? Гледах в ДМ, но не се ориентирах кое е. Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 14:41 от petyovaa

# 250
Ето това е пудрата. Намалена е на 11 и нещо лева от 18. Според мен е доста добре. Намалението е до 6/7 февруари.

# 251
Мерси,  а само един цвят ли е?
Предишната ми пудра беше пак на Римел, много ми харесваше.

# 252
Само един цвят е - Transparent.

# 253
# 254
Благодаря. Отива в листа за покупки. 😁

Общи условия

Активация на акаунт