Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 90 139
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • На планетата Земя
Beology я видях и в ДМ миналата седмица сякаш. Ползвали ли сте нещо от нея? Напоследък забелязвам че взеха да предлагат доста професионални серии в двете вериги. Biopoint са ми интересни.

Тази вечер тъкмо се измих с единия от шампоаните на Beology - червеният, който се води протеинов/възстановяващ. Като за първо ползване съм доволна. Изми ми добре косата, без да я премие и я усещам лека и същевременно плътна и гъста (ох ама как го обясних  ooooh! )

И аз вчера ползвах червения за пръв път (получих го от ДМ-ската скаутска програма). Засега съм доволна, точно както пише Tsukihime - добре измива още от първия път, разпенва се добре, нямах усещане, че имам нужда от балсам и нарочно не сложих, косата е лека и обемна. Да видим ...

# 406
Щанда на ГР в Мол Пловдив? Там обикновено зареждаха новите неща. Но не съм ходила лично да проверя де.

# 407
Видяхте ли, че и GR са пуснали металически течни сенки като Essence

И без това ще ходя до Лили за други неща, ще погледна и сенките

Имам металически и на ГР и на Есенс. И двете са хубави. На Есенс са с повече блестящи частици, докато на ГР придават по-скоро сияние.

# 408
Щанда на ГР в Мол Пловдив? Там обикновено зареждаха новите неща. Но не съм ходила лично да проверя де.
Мол Пловдив ми идва далече и без да знам със сигурност, че там ги има, не ми се бие път. Но ако някоя дама каже, че там ти е видяла, тръгвам де. 😆

# 409
Дами, къде в момента е намалена моята любима Lash Sensational Maybelline, че не съм стъпвала от две седмици ни в ДМ, ни в Лили? Подарих Парадайза и Мис Спорти, и м@мка му, заричам се, че докато я има тази спирала на пазара, повече няма да купувам глупости! А после какво ще правя, не знам... Grin

# 410
  • Враца
Скрит текст:
Не съм доволна от тази пудра, лъсвам на първия час

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 12:58 от zoia_ivanova

# 411
Lily, има намаление в Лили. За ДМ не съм сигурна. Мисля вече и аз да я купя.

# 412
Мерси, ще я търся първо там. Hug

# 413
  • София
Дами, къде в момента е намалена моята любима Lash Sensational Maybelline, че не съм стъпвала от две седмици ни в ДМ, ни в Лили? Подарих Парадайза и Мис Спорти, и м@мка му, заричам се, че докато я има тази спирала на пазара, повече няма да купувам глупости! А после какво ще правя, не знам... Grin
Astonished Невъзможно!

В ДМ в момента е 10.49, поне според каталога им, в Лили май вече нямат намаление, пак според каталога.

П.П. Много съм доволна от течните матови на Флормар, не изсушават устните, цветовете са плътни, благодаря за препоръката Simple Smile

П.П.2 И аз съм решила само на мейбълински спирали да карам, но при тази ме спира четката ѝ – не се разбирам с такива четки. Бях пробвала черната – става, но може и по-добре. Може пък да се навия да пробвам розовата.

# 414
  • На планетата Земя
Да, на последна страница на брошурата на Лили я рекламират за 8,99 лв. (спиралата, за която пита Lily).

# 415
  • Бургас
В ДМ е на цена 10.50, а в Лили е 8.99.

# 416
Лили, да не си залепила някой грипен вирус, че не си ходила толкова време? Smile Шегувам се, разбира се, дано не си, ама така внезапно Smiley

Някой има ли идея дали в Бургас има Никс някъде?

# 417
  • София
В ДМ е на цена 10.50, а в Лили е 8.99.
Вярно, че са я сложили накрая, а аз реших, че гримовете са били само в началото.

# 418
Арабескче, нищо не съм залепила, слава Богу Crazy, но... едни обувчици си купих Flutter (не на тази цена, разбира се!), лакове трябва да си взема днес от Спиди... такива ми ти работи Blush Пък и нямам нужда от нищо! Сега ще си взема спиралка Heart Eyes и един протеинов шампоан и смятам да е това.

milenaka, Crazy има опасност и от мен да излезе читав човек! Mr. Green И ... браво за червилото, а?! bowuu Страхотни са тези Флормар, пък и цветовата им гама е почни напълно моя. Дано не изчезнат, аз едно свърших, едно подарих, щото много розово ми стоеше и сега имам едно ново №10. Колкото до спиралата, какво ли не опитах, ми не стават миглите ми като с тази спирала и това е. Снощи последно сложих Парадайса, вида ми беше като на спала с грима си... Rolling Eyes Сутринта като се прибрах, още преди да станат за работа, една торбичка с десетина лака и двете спирали беше на масата за момиченцето ми (приятелката на сина ми) Laughing
rdb323, тенк ю Hug

# 419
  • Бургас
Да,Никс има в Лили в единия от моловете.

Общи условия

Активация на акаунт