Звездни компромати - 350 част

• 103 954
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
 Сатанински  Mr. Green
 Млада е още, има да се развива. Баща и и той е в сатанински настроения понякога май.

# 526
Ми и ние с ММ ходим по улиците, хванати за ръка Blush Толкова съм свикнала, че като вървя до друг човек, ми е трудно да не се държа за него и да вървя ритмично в крачка. Та не ги оплювам напълно Радеви, но все пак трябва да се съобразят с позицията на него и местата, и събитията все пак!

# 527
Моля ви, пощадете ни от излиянията каква дама е Есил, че много захаросано взе са става!

Нека се възхищават на воля. Показателно е за самите тях към коя категория спадат.

# 528
  • Rock & Roll feeling ...
Мерки, баш сатанински... Е, гледай:
Скрит текст:

Който не се чувства отвратен, в профила ѝ може да намери още в същия дух! В съчетание с това, мечтата ѝ е да стане патолог. Труп да е човек, пак не бих искала същество с такъв "вътрешен свят" да го реже.

Да имаш подобни влечения,не е до възраст. До щриха в душичката е.

# 529
Моля ви, пощадете ни от излиянията каква дама е Есил, че много захаросано взе са става!

Нека се възхищават на воля. Показателно е за самите тях към коя категория спадат.

Е, хайде пък сега! И коя е въпросната категория? Не знам Есил дали е дама или не, но ми стана интересно  Simple Smile

# 530

Е, хайде пък сега! И коя е въпросната категория? Не знам Есил дали е дама или не, но ми стана интересно  Simple Smile

Любителки на чалгата.

# 531
Тук ,  Есил наистина е излязла късокрка,но според мен е от кройката дънки, а и от ъгъла на снимане.
По принцип тя не е висока,но в рамките на ръста си никога не ми е правила впечатление на набита късокрачка,като Николета нпр. . Телцето й не е лошо, младолика и поддържана, но най-от всичко харесвам държанието й - възпитана, сдържана колкото  трябва и никога не се е разписала с някоя простотия.  Това са факти и нямат общо с музикалния вкус  на който и да е.

Миналата година беше гост на Мариян Станчев, мисля че го качвах тук,но ако има някой на който му е интересно и го е пропуснал цък

# 532
Да има някой физически данни, които да набедиш зорлем и да му измисляш дефекти заради собствените ти предразсъдъци, е много по-показателно що за човек си от това, да твърдиш, че някой е калпав, защото не може да си криви душата и отчита тези физически данни, какъвто и да е притежателят им, и на каквото и поприще да се изявява.

# 533
Ким противягата :
Скрит текст:

Але Амбросио,ако не друго, поне е свежарка по душа:
Скрит текст:

# 534
~Lily~ - Ветеран,

споделям лично впечатление от изгледа и в реала, не по снимка.

И да допълня - да се пеят дитирамби за някого, игнорирайки съществуването на фотошоп също е доста показателно. За интелекта, не за размера на обувките.

# 535
Mirella_ - Редовен потребител,

начи, нито припадам по визията ѝ, нито по жанра, в който се изявява тъй спорната личност, но да кажеш за човек с такива размери, че е кюфте, няма да изброявам повече, признак на какво точно е! Имаш правото да не я харесваш колкото си щеш, лично или безлично, но бъди обективна и си подбирай определенията по-правилно. За кюфтето ми беше думата, ако случайно не е станало ясно все още. Пък и да не е, вероятно няма начин... Няма да се хАбя повече.

# 536
Преди, около 12 години, имаше интервю с Ернестина Шинова. В това интервю, тя беше казала, че дъщеря и е много нежна, крехка и плаха за този лош свят и че, много се притеснява за нея, как ще живее съответно в него!
Та, мисля си, явно с Андро Слабаков са положили доста усилия, за да и променят нежността в посока нахаканост и безсрамие, виждайки, че един простак се справя много по- добре в живота от един възпитан човек!
Знам ли!? newsm78

# 537
# 538
Mirella_ - Редовен потребител,

начи, нито припадам по визията ѝ, нито по жанра, в който се изявява тъй спорната личност, но да кажеш за човек с такива размери, че е кюфте, няма да изброявам повече, признак на какво точно е! Имаш правото да не я харесваш колкото си щеш, лично или безлично, но бъди обективна и си подбирай определенията по-правилно. За кюфтето ми беше думата, ако случайно не е станало ясно все още. Пък и да не е, вероятно няма начин... Няма да се хАбя повече.

От моя обектив си е кюфте с голям задник и къси бедра.
Откъм твоя обектив може да изглежда и като ангел на Виктория сикрет. Особено ако ти самата си от същия калибър.
И не виждам причина ти да си човекът, който ще нарежда какви да са ми определенията.

# 539
Ходи някъде да ти калибрират обектива, че ти бягат центровките. Аз съм глиган в анцуг, но ти със сигурност си най-малко мис Вселена, или даже мис Павликени! Ай със здраве! Beers

Общи условия

Активация на акаунт