Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 8

• 141 866
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате шампоан за мазни корени? Използвах Balea Ultra Sensitive и съм много доволна. Скалпът ми се успокой, не ме сърби, но пак се омазнява много бързо. Ще се радвам, ако някой е намерил решение за мазната коса и сподели опита си.

Може би е добре да се посъветваш с дерматолог, щом си имала сърбежи, е възможно да имаш чувствителен скалп и да се нуждаеш от медицинска козметика.
Преди време четох, че за мазните корени са подходящи шампоаните за честа употреба, тъй като са най-малко изсушаващи. Колкото повече се изсушава коренът, толкова повече себум произвежда, затова шампоаните за мазна коса имат обратен ефект.
Аз съм ползвала шампоан на Ducray за честа употреба и той има ефект, подходящ за мазна коса, прави и много добър обем. Продава се в аптеките и се води медицинска козметика.

# 481
Някой купувал ли е от шапките за баня от ДМ, как са като качество.

# 482
  • В Космоса
Аз купих.  Необходима ми беше, но нямаше цена. Излезе доста по-скъпа от колкото очаквах. Само веднъж съм я ползвала и е добре засега. Изглежда стабилна за няколко пъти, въпросът е дали не се разширява ластика...

# 483
Заредили са със слънчеви очила и пак се възползвах Peace

# 484
  • Сливен
Има ли със сини рамки?Тази година съм луднала на тема сини аксесоари.

# 485
Има ли със сини рамки?Тази година съм луднала на тема сини аксесоари.
Има

# 486
  • София
В нашите ДМ има ли флумастри за рисуване по яйца?

# 487
Благодаря на "Г-жа Рамацоти", че сподели за слънчевите очила в DM. 
И аз си взех. Цените са между 10 и 20 лв., в зависимост от модела.

# 488
  • София
В нашите ДМ има ли флумастри за рисуване по яйца?

Мисля, че мярках. В лидл имаше със сигурност и може и още да са останали.

# 489
  • София
Мерси, дано поне на едно от местата останат до четвъртък.

# 490
Днес видях от тях в ДМ, имаше два вида - едните, които наподобяват ефект на рисуване със свещ (оставят бяла следа) и други, които оставяха блестящ гел. Около 5 и нещо май бяха.

# 491
  • София /Абсурдистан
Купих много хубав балсам за боядисана коса с нар, на Алверде.Косата става като коприна мека.

# 492
Купих много хубав балсам за боядисана коса с нар, на Алверде.Косата става като коприна мека.
Може ли да го видим?

# 493
  • София /Абсурдистан
Като се прибера, ще снимам и ще покажа.
Ето го https://www.meindm.at/pflege/shop/Naturkosmetik/Haarpflege/alver … 2_10022400.action

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 23:42 от Unknown_lady

# 494
  • София
Днес видях от тях в ДМ, имаше два вида - едните, които наподобяват ефект на рисуване със свещ (оставят бяла следа) и други, които оставяха блестящ гел. Около 5 и нещо май бяха.
Мерси, аз питех за съвсем нормални, плътни цветове като за рисуване на лист изглеждат. Но каквото-такова, късно се сетих, те и тук щели да ги приберат, че е минаю великден.
А този чай има ли го  в бг магазините
https://www.dm.de/dmbio-gewuerz-tee-chai-tee-klassik-20x2g-p4010355300782.html

Общи условия

Активация на акаунт