Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 76 971
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Чак сега успях да наваксам със сериала. Направо съм влюбена в него. Днес изгледах 3 серии една след друга и днешната серия направо ме побърква - много гадно свърши. Сън няма да ме хване сега до понеделник. Има ли я качена понеделнишката серия някъде вече?

Относно сюжета - все по-хубав става.

Относно героите - в началото Дидката и приятелката на Катерина ме дразнеха, но сега много ми харесват и двете. Приятелката е една такава - небрежно шашава. Истински верен приятел. Дидката си е типичната селска клюкарка и много ме радва. С това сочене в бъдещето направо ме уби от смях. И селската дружинка ме радва много

# 706
  • София
Лорина Камбурова играеше във " Връзки".

Орлин наистина каза много дървено, че имало химия между тях, много се изложи в тази сцена.

# 707
Добре  че го каза , за да разберем  какво чувства героят  Joy Защо Орлин се усмихва  така приятно , а играе ужасно дървено . Вече не вярвам да видим  някакви по автентични  сцени на истинско , дълго подтискано  привличане .

# 708
А дали пък няма да се окаже, че починалият брат- Петър-  е баща на Ани Thinking

# 709
Възможностите за Ана да е Дочева както бях писал са само 3: Марин, Петър или дядото. С някой от починалите няма как да се направи интрига, но с Марин ще стане най-голяма и затова залагам че е той.

# 710
  • Варна
И аз мисля,че няма да се лишат от интригата Марин да е баща на Ани.

# 711
опс, като писах кои са добрите в сериала пропуснах Кадурин иТанев - може би защото са си добри и просто го
очаквам от тях, но са.. Heart Eyes

# 712
  • USA
Съсипали са Кадурин с образа на идиот.По добре да беше изиграл Цветан или Марин,но пък актьора Марин с тези сини очи се свързва с Милица и Станислав.Точно като семейна черта.

Марин е. Peace

# 713
Ако бащата е Марин то Катя и Ана се оказват сестри и за Борис става още по-трудно.

# 714
  • Варна
Съсипали са Кадурин с образа на идиот.По добре да беше изиграл Цветан или Марин,но пък актьора Марин с тези сини очи се свързва с Милица и Станислав.Точно като семейна черта.

Марин е. Peace
Очите на Кадурин също са доста сини, но някак не го виждам да играе музикант. Grinning

# 715
А всъщност някой може ли да ми каже защо Милица е сърдита на баща и защо са скарани Милица и Марин - какво делят те двамата???

В един епизод каза Милица, че са се скарали преди 15 години, когато е отишла да си иска нейния дял от наследството, а баща й отговорил, че е твърде рано. Това е единственото, което са споменали за сега.

# 716
Борис уж е основен персонаж, а е най-рядко показван от всички. Никакво развитие на образа, като  че ли е от масовката. Започна обещаващо - детски център, бизнес - сега дори не се споменава за това; екстремни спортове - и тях ги забравиха. Любовта  с  Ани внезапно заглъхна, а тази с Каролина не видях кога се появи. По-точно не почувствах.
Предполагам, че защото има много сюжетни линии  е трудно да развиват всички едновременно, но все пак не може да отделят повече внимание и време на пълнежи като трите баби / които много харесвам/, а да забият в трета глуха основен герой.
Като цяло сериала ми харесва и много ме забавлява, но Орлин ми е любимец и искам да се появява по-често

# 717
Орлин, като цяло играе добре и много естествено според мен. Обаче любовните сцени изобщо не му се получават. Там някак спича. И във ваната с Ана, и в спалнята с Ана пак, и с Катерина. Нещо не може да се отпусне май в тези сцени. Притеснен ми изглежда.
Марин и Милица са си перфектно подбрани за брат и сестра. На мен Кадурин си ми пасва перфектно в ролята Hands V

# 718
  • Разпиляна във въображението
След снощното промо не виждам как ще има сватба. Най-малкото Борката обича честността.

# 719
  • Варна
След снощното промо не виждам как ще има сватба. Най-малкото Борката обича честността.

Ммм.. може булката да е бременна. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт