Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 268
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Вероятно наистина е имало нещо между Снежа и Марин - като търсиха къде да правят помена и ходиха до ресторанта на Снежа, Марин като я видя нещо се притесни и веднага избута жена си навън.

# 721
Орлин, като цяло играе добре и много естествено според мен. Обаче любовните сцени изобщо не му се получават. Там някак спича. И във ваната с Ана, и в спалнята с Ана пак, и с Катерина. Нещо не може да се отпусне май в тези сцени. Притеснен ми изглежда.
Марин и Милица са си перфектно подбрани за брат и сестра. На мен Кадурин си ми пасва перфектно в ролята Hands V
PeaceИ аз чакам  Борис /Орлин/ да се разиграе най-после .Ако приемем ,че е по-възрастен от Анка , преживял е  наскоро стрес /с лавината/ и е в тази връзка малко по задължение , може да се обясни поведението му . Но ако и с Катето е толкова обран , без всякаква емоция , а само с декларации- харесвам те , привличаме се ,  Naughty няма да стане .

# 722
Вероятно наистина е имало нещо между Снежа и Марин - като търсиха къде да правят помена и ходиха до ресторанта на Снежа, Марин като я видя нещо се притесни и веднага избута жена си навън.

И, когато влезе с пушката в къщата, за да търси Станислав Марин я попита какво иска, а тя отговори, че от много време вече не иска нищо от него

# 723
  • София
Марин е баща на Ани и според мен. Още от сцената с пианото си го мисля. Снежа е майка ѝ и това е. Вече не виждам друга развръзка..   newsm78
Вече си мисля, че и сватба няма да има. От тия записи Борис ще разбере за Ана и Станислав, а той в един от епизодите докато си говореше с Катерина, ѝ каза, че никога не би простил изневяра. Освен това Ани вече 100 пъти го излъга за какво ли не.

Общо взето така го виждам - Катето с Боби, Ани с Любчо, приятелката на Катето - с Чочо, а Станислав с Дидка.  Laughing

# 724
  • Варна
Марин е баща на Ани и според мен. Още от сцената с пианото си го мисля. Снежа е майка ѝ и това е. Вече не виждам друга развръзка..   newsm78
Вече си мисля, че и сватба няма да има. От тия записи Борис ще разбере за Ана и Станислав, а той в един от епизодите докато си говореше с Катерина, ѝ каза, че никога не би простил изневяра. Освен това Ани вече 100 пъти го излъга за какво ли не.

Общо взето така го виждам - Катето с Боби, Ани с Любчо, приятелката на Катето - с Чочо, а Станислав с Дидка.  Laughing

Дидка е за Васил.

# 725
А Васил с този мазен перчем се предполага, че е представителна извадка на счетоводител според бтв? Актьорът е хубав и зорлем са го загрозили.  С Дидка са добра комбинация Grinning

# 726
Гледам все още сериала,но все повече ме разочарова. Изпуснали са възможността да направят нещо хубаво от идеята за наследството. Ненужно разводнени епизоди,ама как иначе ще направят 170 серии. Някои от персонажите-абсурдни, инфантилни. Напрягам се да разбера какво произнасят актьорите-дали е от озвучаване,дали от можене. Перфектен изговор има само майката на Катерина.
Сравнявам го с вървящия паралелно "Дървото на живота". Класи разлика, в полза на дървото, разбира се.

# 727
Да де, ама същите актьори, които играят в "Дървото на живота", в един друг "Откраднат" сериал трябваше с екстрасенс да им се установяват думите. Значи озвучаването играе голяма роля.

# 728
Преди време тук в темата се появи вътрешна информация, че за Любо щяло да има някаква блондинка. Такава не се е появила още, а и той с тази несподелена любов към Ана още не е готов за друга.

# 729
  • Варна
Преди време тук в темата се появи вътрешна информация, че за Любо щяло да има някаква блондинка. Такава не се е появила още, а и той с тази несподелена любов към Ана още не е готов за друга.
Не съм видяла такава информация, но мисля, че Любо ще си най-добре с друга.

П.П. И аз да се оплача от озвучаването. Трудно им се разбира.

# 730
  • Radnevo
Станислав е с някаква руса мацка в една стая с телескоп, не е тайна информация, а сцена от филма в който бтв представят продукцията.

# 731
Не ставаше въпрос за Станислав, а за Любо. BigCityNights го беше споменал в предишната тема след като е имал достъп до всички серии. Както и да е, засега такава не се е появила още и си мислим, че е влюбен в Ана, но каквито тя ги върши досега ми изглежда, че не само Борис ще се откаже от нея. Исках да кажа само, че вероятно ще се появят още нови герои.

# 732
  • тук, на мястото си
Чочо като се върне може да доведе някоя братовчедка или преродена сестра.

# 733
  • Варна
Чочо като се върне може да доведе някоя братовчедка или преродена сестра.

Надявам се да е прИродена, а не прЕродена, че ще стане зловещо. Laughing Peace

# 734
Каквато и да е, но този път Станислав да не успее пак да изпревари Любо с действията.

Общи условия

Активация на акаунт