Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 400
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Имах голямо желание да гледам сериала. Убедена съм, че трябва да гледам всичко българско, /не ме интересуват турски и индийски /, но вече почти нищо не се случва, селският елит ми се струва прекалено селски, прекалено неестествен, като че ли създаден на база вицове, Ленин е като образ, създаден да осигури участие на Филип Аврамов, ....Като си помисля, че са направени толкова много епизоди, може би всички те са като че ли заснет купон на артистите, докато са били заедно през едно лято на село ....май ще предпочета книжката си пред екрана, а са толкова способни всички тези артисти !.

# 61
  • Бургас
Признавам си -  гледам сериала, заради Орлин Павлов  Laughing Ама, каква усмивка, а?!
Иначе пасторалните селски гледки не са зле, харесва ми рисуваната селска идилия и тия звуци - пойни птички, кукуригане...а бе, не е зле сериалчето, разтоварва...

# 62
  • Пловдив
Харесвам Ани и Борис като двойка и не мисля,че Катерина има място между тях...но за съжаление,натам отивам нещата.Клише!
Ми за съжаление във всички сапунки или подобни сериали (турски, индийски и каквито и да са) има такова клише, но тук поне не антагонизират образа на първата жена (в този случай Анито), за да може да се зароди любовта между мъжа и втората жена (тук Катето), за което се радвам. Обаче пък Румен трябваше да и изневери ooooh!
Просто в тези сериали и в тези любовни триъгълници трябва все някой да го антагонизират или да сгафи, отново за да се зароди любовта между главните герои и да стане интрига ooooh!

# 63
То ако не създадат достатъчно нови интриги само с природа и няколко красиви момичета и момчета няма как да запълнят останалите 160 епизода. Интриги се очакват всякакви, но поне да не ги представят много от тези зряли хора съвсем като с поведение на тийнейджъри.

# 64
Ленин е като образ, създаден да осигури участие на Филип Аврамов

Съгласна съм, ама то пък едно участие...

# 65
Ленин е като образ, създаден да осигури участие на Филип Аврамов

Съгласна съм, ама то пък едно участие...

Днес пя точно като Христо Гърбов...халтураджийски.
Прощавайте, че така критично гледам на нещата, но като човек, който се занимава с театър повече от 13 години, имам някакво усещане и направо им се дразня на моменти..

# 66
Знам ,че няма да "похарчат" Борко толкова бързо , но все пак кога ще  пуснат  епизода за понеделник ?
Него бих го гледала предварително .

# 67
  • тук, на мястото си
Който го намери първи, да даде линк тук, моля!

# 68
  • София
Впрочем Мария Кисимова след като описа всичко както си е, защо не написа че всичко това е копие  на чужд оригинал?

Да допуснем, че може и да не знае, че е адаптация, макар че много журналисти и критици четат бг мама и ако тя я сред тях, то щеше да знае.  Thinking
Иначе ревюто и е точно. Даже го е похвалила на няколко места, аз дори и това ми е трудно да направя, но все още му даваш шанс, защото е родно.

Да, изгоря къщата на баба Злата.

Относно Борис и Ани. Тук май всички сме за тях, като двойка, а не за Борис и Катето, хаха. Ето това е проблемът на нашите сериали. Продуцентите и сценаристите искат едно и ни замерят с това тяхно искане всеки един епизод, замерят ни и ни крещят дори, но ние не та не, не се даваме, харесваме си други двойки или герои и те така.  Grinning

# 69
  • тук, на мястото си
Аз Катя си я харесвам повече от Ана,  пък и Борката изглежда по- добре до Катето, приличат си  по голямата усмивка.

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 00:59 от Алфея

# 70
Аз също харесвам повече Катя, но една голяма любов не би трябвало да стъпи върху прецаканото младо Ани, защото така няма да спечели симпатиите ни. Засега Катя и Борко удържат фронта, така че се надявам преди да са се залюбили, да стане нещо, което да елиминира възможността любовта им да стъпи върху смачканото сърце на Ани.

# 71
  • Radnevo
Аз също харесвам повече Катерина. Ани ми се губи покрай Борис, а и той много бързо се изпълни със съмнения, откакто се появи Катя.

# 72
  • София
Засега Катя и Борко удържат фронта, така че се надявам преди да са се залюбили, да стане нещо, което да елиминира възможността любовта им да стъпи върху смачканото сърце на Ани.

Е, разбира се, съмнява ли се някой, че ще очернят образа на светото Кате.
Още в промото за епизод 11 се вижда как Ани и Станислав ще се целунат, докато любимия и Борис бере душа в гората...  Laughing

# 73
Не искам да очернят Ани.

# 74
  • тук, на мястото си

Е, разбира се, съмнява ли се някой, че ще очернят образа на светото Кате.
Още в промото за епизод 11 се вижда как Ани и Станислав ще се целунат, докато любимия и Борис бере душа в гората...  Laughing

Катя ще го спаси.
Защо  непременно да я чернят Ана,  със Станислав си приличат повече, той не е лошо момче.

Общи условия

Активация на акаунт