Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 494
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Чудно ми е защо Борис толкова се ангажира с издръжката на Анка - и да не били заедно , нямало да се тревожат за пари с каката   newsm78

Е, как защо - нали е Супермен. Големия мъж, героя на селото, спасителя. Или поне за такъв се изживява:grinning:

# 436
Загатнаха за нещо преди 2 години, интересно и семейството му не знаело .

# 437
От началото на сериала се чудя, как е възможно да живеят в гората? Кой им раздава парцелите? Да не би да са роднини на Хензел и Гретел?
Има нещо, което ме кара да не следя стриктно сериала. Леко е досадничък.

# 438
  • София
А аз се чудя как ще изкарат зимата в тая паянтова къща на Борис. То толкова тънки стени, изолация никаква.

# 439
А аз се чудя как ще изкарат зимата в тая паянтова къща на Борис. То толкова тънки стени, изолация никаква.
😜

# 440
Тоя, дето са го били , били ли са го или сам се е набил?

# 441
Дърва в гората колкото искаш. Камината на макс целогодишно.

# 442
  • Враца
Та, Борето от де ги вади тия парици?

# 443
От никъде все още. Нали видяхме, че ходи да търси дарения от заможните за начинанието му. Надява се когато се развие бизнеса да има повече, но с тази инвестиция във Васил не знам дали няма да се объркат нещата.

# 444
  • Враца
Думите му към Снежа, когато каза, да не се притесняват за бъдещето, ми звучаха, като на човек, който притежава някаква сигурност вече, а не тепърва че ще се замогва.
Затуй се чудя.
А и да вадиш 5 бона кеш от колибата в гората , която не се и заключва..  newsm78

# 445
Ами той имаше чек за 10 хил. След инвестицията в коне и останалото като даде последните 5 хил. на Васил вече няма да има какво повече да пази.

# 446
  • Враца
 Joy Добре е .

# 447
Анка  го играе "хем сърби , хем боли"..., изобщо не може да устои на  женкарчето .
Имам грозно предчувствие , че скоро ще имат  newsm32  Дано само да не са роднини  Praynig

# 448
Е, не. Секс в тази малка кола и бебе от първи опит ще си е чиста сапунка. Много е вероятно да се окажат роднини и бебе не вярвам да допуснат.

# 449
Аз все повече си мисля, че в крайна сметка Ани ще завърши с Любо.

Общи условия

Активация на акаунт