"София - Ден и Нощ" - 25

• 83 173
  • 768
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна/Филаделфия
Защо не харесвате Галя? Доста кофти мнения прочетох.
За всички в сериала е истински приятел. Винаги взима присърце проблемите на останалите, помага с каквото може, усмихната и мила е. В много ситуации е най- трезво мислещата.
На мен ми е един от любимите персонажи.

# 316
Дани постъпи типично по " мъжки" напоследък преди всеки разговор с Михаела използва репликата: " Не искам да я лъжа, обаче..." и в крайна сметка излъгва. То не бяха тагове, снощи беше на заведение с две от бившите си гаджета, а с нея да излезе няма време. А успя да я изкара и виновна! И като големия мъжкар я пусна нея да ходи на тавана,.
Интересна гледна точка. Има нещо вярно.

Може би и набрахме на Мишето заради постоянните обеди, визити и въпросът "ял ли си" във всякакви форми.

И Стефания всеки ден е в сервиза, да обядват. Боби и Ася взаимно редовно се изненадваха с цъфване за обяд 🙂 Симона, Асен като правеше сладки и още много случаи. Явно си е практика да го правят 🙂

# 317
https://nova.bg/accents/view/2018/02/16/207318/бизнес-проблемите-стават-лични-за-асен-и-симона-в-софия-ден-и-нощ/

# 318
Ана- Мария ще участва следващата седмица в Черешката на тортата.
https://nova.bg/accents/view/2018/02/16/207299/%D0%B2%D0%B5%D1%8 … 0%B0%D1%82%D0%B0/

# 319
Аз пък докато пътуваха към сватбата, си мислех, че собственика на колата, ще се окаже сред гостите и ще си я види.

Същото си мислех. Как публично стават за смях Simple Smile)

Галя я харесвам, ама малко е лека,  но сериала и по леки познава Simple Smile)

# 320
Аз също я харесвам в чисто човешките ѝ отношения с другите, харесвах я и от началото. Поведението ѝ на лека жена ми идва в повече просто...

# 321
Галя откакто се хвана с онзи титан на мисълта-италианеца, съвсем ми олекна.Само да му видиш физиономията на тъпа мутра и ти става ясен, няма нужда и да си отваря устата.
Галя дразни с това, че вечно е в някакви дилеми с мъжете-докато е с някой сериозно и друг се появява задължително.А тя вечно се изживява като многострадална Геновева.Ама иначе не е такава! 😉

# 322
  • София
Гакя ме дразни как говори. Режисьорът добре е преценил, че става точно за тази роля.

# 323
  • Варна/Филаделфия
Италианеца наистина е много анти Grinning Но да е лека, щото той е кофти - е не Grinning
Иначе така се появяват мъже понякога в живота Grinning Не ми е странно, нито ми е леко Joy Като се появи по- добър естествено, че ще се замислиш. Hands V

# 324
Само незнам , кое му е реалитито на тоя сериал?! Scream

# 325
Мдааа, Жоро перфектно си пасва за ролята също.
А "лекото" на Галя за мен е това, че вече загубих бройката на случаите, в които има уж супер сериозните отношения с някой и изведнъж започва да се занимава с друг. Ами не е ок... Един път да стане - грешка, втори път - добре, ама то ѝ е практика... Не говорим за търсене на по-добрия. Разбира се, че всеки търси най-доброто за себе си. Ама най-малкото не е коректно спрямо човека, с когото е във връзка. Колкото и тъп или ограничен да е той...

# 326
На кратко казано Галя, както всеки един от персонажите има своите проблясъци и падения. Grinning
Само не ми е ясно кога Стефания остана без работа? Нали работеше за Лео, за някаква фирма за дрехи? Thinking
И интересно Ясен, Калина и баба му къде ще живеят след като имат проблеми с апартамента, че чак да й предлага да са заедно тримата?

# 327
  • Варна/Филаделфия
Разбрах! Simple Smile Явно такъв и е стилът Joy
Шегата настрана - на мен си ми харесва Simple Smile

Само незнам , кое му е реалитито на тоя сериал?! Scream
Риалити сериал (и въобще риалити телевизия) е продукция, която НЕ се изпълнява от професионални актьори. Обикновено е без сценарии и ги поставят в ситуации, но има такива и със сценарии, като в случая.
Въобще има много видове - игри, скрити камери, популярни хора на живо, предавания за запознанства, за женитби и като това тук - просто за развлечение.
Та така.. Sunglasses Grinning

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 23:52 от Mery D Eve

# 328
Галчето прелита от цвят на цвят, а после го играе възвишена.Даже редовно мрънка, че е онеправдана във връзките си, макар, че винаги е извличала дивиденти-я работа ще и уредят, я подаръчета или апартамент в който да живее сама или с други кифли.
Хич не е трудно и да си представя колко тъпа жена ще трае примат като италианеца, който дърпаше Цвети, занимава се с побоища и далавери.И дори след като отвлякоха Галчето, тя повтори 1000 пъти, че не издържала, пак е с хубостника.Жена с принципи!

# 329
  • Варна/Филаделфия
#Frozen#, влюбена е бе, значиии Grinning
Оф, много се надявах да се прекрати тази връзка като се появи Милан, но уви.
А 'жеста' с детектора на лъжата просто строши! Joy
Абсолютно имате право, но аз си я харесвам и не гледам на нея като лека.
Сигурно съм от тези, които успява да убеди, че е онеправдана Blush

Общи условия

Активация на акаунт