Перилни препарати и омекотители – 51

• 74 742
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
След последната промяна Тема наистина е добър избор.
Ще я спрат. Това, което пишеш за P&G явно го правят и Фикосота. Бая марки са под секирата. All Nature и My Forest ги ликвидираха. 100% сигурна информация имам за Тема и Фея. Подозрения имам за Blazy, но обикновено подозренията ми се потвърждават, така че и тя си заминава. Ще оставят най-силните си марки и ще инвестират в тях, това е. А в Тема има хляб с малко усилия, особено като в нейния сегмент няма вече никаква конкуренция.

Попадна ми една малка кутия Савекс за бяло. Подготвям му тест да видя как се справя с гадни петна като лютеница, олио, майонеза, кетчуп, горчица, трева, шоколад, кафе. Ако имате някакви други идеи за петна, казвайте, но без червено вино, че нямам. Ще ги нацапам утре сутринта да имат време да съхнат до ранната утрин на съботния ден.

# 361
Продуктите на Фикосота ги бях отписала отдавна, но ето, че можели да правят и свестни неща. За кратко, както разбирам.

Предложение за петна: соев сос; декоративна козметика от сорта на червило, фон дьо тен.

# 362
След последната промяна Тема наистина е добър избор.
Ще я спрат. Това, което пишеш за P&G явно го правят и Фикосота. Бая марки са под секирата. All Nature и My Forest ги ликвидираха. 100% сигурна информация имам за Тема и Фея. Подозрения имам за Blazy, но обикновено подозренията ми се потвърждават, така че и тя си заминава. Ще оставят най-силните си марки и ще инвестират в тях, това е. А в Тема има хляб с малко усилия, особено като в нейния сегмент няма вече никаква конкуренция.

Попадна ми една малка кутия Савекс за бяло. Подготвям му тест да видя как се справя с гадни петна като лютеница, олио, майонеза, кетчуп, горчица, трева, шоколад, кафе. Ако имате някакви други идеи за петна, казвайте, но без червено вино, че нямам. Ще ги нацапам утре сутринта да имат време да съхнат до ранната утрин на съботния ден.
Ръжда.

# 363
Ръжда не се изпира с прах за пране. Трябва оксалова киселина или нещо друго - за лимонтузу споменаваха преди време в темата, но не знам доколко действа.

# 364
Мили дами аз имам витилиго /губене на пегментация на кожата/ и не мога да ползвам повечето перилни и домакински препарати .. но от около година ми препоръха продуктите на Amway и аз започнах да ги използваме и ефекта е огромен ... преди ползвах само като клиент ,но от скоро имам свой магазин и разбрах ,че имам много по големи отстъпки ... горещо препоръчвам тези продукти на майки и на хора с алергия

# 365
  • Враца
Какво общо има витилигото с перилните и миещите препарати? Това е автоимунно, не кожно заболяване?

# 366
Какво общо има витилигото с перилните и миещите препарати? Това е автоимунно, не кожно заболяване?
от перилни препарати петната ми се зачервяват... ако сте запозната достатъчно дерматолозите забраняват голяма част от гримове бой за коси и химични препарати Simple Smile

# 367
Ай пак реклами....

При генетични кожни и автоимунни надали ще се излекуваш със смяна на праха.

# 368
На мен една кожна , освен плакнене, ми препоръча употреба на течен препарат. Но чак до конкретни марки не се е стигало. Аз не харесвам течните де, тя смяташе че се изплакват по добре май....но аз мисля обратното. Но и на мен това ми прилича на реклама, съжалявам.

# 369
Вижте как се чистят петна.

# 370
Вижте как се чистят петна.

Направо страхотно клипче.
Относно виталигото и на мен на реклама ми прилича цялата работа имам витолиго от 6 годишна сега съм на 35 години и такова нещо не съм чула за праховете и измивните средства !!!!!

# 371
Добре де, защо така наскачахте? То цялата тема може да се сметне за една голяма реклама: непрекъснато се споменават марки с положителни и отрицателни отзиви и това се счита за напълно в реда на нещата май. Жената може би си харесва Амуей. Скъп е, ама като пести от бой, може да отдели 30 лева за прах за пране.

# 372
Цветното пера с течни REX color i PERSIL color, много съм доволна. А за бяло ползвам прах OMO, омекотител на медикс алвина. И искам да попитам някой дали е ползвал турския течен RINSO ?

# 373
Тя и моята коса е за боЙ...боята за коса бързо ми се отмива....

# 374
Има ли някъде из ДМ/Лили намалени цветоулавящи кърпички ?

Общи условия

Активация на акаунт