Даже съм чувала и реплика от сорта "ох детето постоянно ме излага" (говорим за дете на 1 година, коеto просто си играе и се лигави). Кой подяволите би си помислил "Гледай го това 1-годишното бебе какво е навъзпитано"
По въпроса за срещите с непознати по улицата ... точно вчера срещнахме с ММ един негов познат. Застоях се 2 секунди и поздравих, но въпросния човек се оказа такъв простак, даже някакви реплики правеше по мой адрес (дали съм била харчела яко заплатат на мъжа ми??!??!), че най-демонстративно се дръпнах и им обърнах гръб. Заради единия етикет ще стоя и ще слушам някакви селяндури да ми тровят въздуха и да ми губят времето. Айде няма нужда
Оказа се, някакъв колега от работа, ама какво ми дреме, ако беше нормален и културен човек, да се заговориш и уважиш, а то...Иначе е странно, че чак след 6 години си показва тази черта от характера. Явно нещо го изнервя и се чуди на кой да си го изкара. Или пък нещо е отключило в него увереността, че може да издребянва...

как тя се държала толкова некултурно, когато излизали двамата, че той вече не я понасял. Не е било нещо особено, но той се дразнил на жена си.
((((