Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 41 868
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
Александра, ние си искаме сърцеразбивача, ама Вергов очевидно е на друго мнение хахахаха
Аз предлагам да върнат психолога, че Генадиева и Кръстева няма да могат да им смогнат на всички - все пак и работа имат да вършат Grinning

# 196
  • Wonderland
Те сега като се оженят Галя ще освободи позицията на приятелка/любовница и Пешко може нова да си намери и... ето ни драма Stuck Out Tongue Closed Eyes Как да не го бутнеш от покрива? Joy

Един психолог наистина ще им дойде добре. Пациентите едно на ръка, ама поне и половината лекарски екип се нуждае от такъв.

# 197
Има ли го някъде това промо все пак?
Върни се май на предната страница, Яху го е сложил. Извинявай, но през телефона не мога да го копирам и да го сложа отново. Simple Smile

Добре де, а братята, като изключим, че са грозновати, защо ви плашат толкова? Те може да са добри със Зорница и промото навява идеята, че ще й помагат, няма да я бутат те в пропастта.
Все пак да не забравяме, че.причината тя сега да иска да лети от покрива е точно онзи, за когото така горко плачем. Grinning

# 198
  • Разпиляна във въображението
И аз не знам защо не харесвате братята. Разбирам Банков да е бил цветя и рози, а то - разбито сърце.

За Галя и Петърчо си мисля да не би да му порасне много много егото и да се превърне в една Виолета. Има достъп до фенансите, може и да се полакуми.

Калин няма да остане инвалид. Не виждам за слабостта ми такъв живот. Имаше преди време един руски филм. Там главният пострада и беше в инвалиден стол. Нямам много спомени, може и да се опитваше да я отблъсне. Спомням си финала обаче. Бяха близо до вода. Той стана от инвалидния стол, а тя се втурна към него. /въздъх/
Хубавото е, че бебо е добре. Другото ще се поправи.

# 199
  • Кърджали
Donna, това не ни пречи да си го искаме. Като малките деца "Искаммммммм". И да поплача мога.
Мда, психолога им трябва да е постоянно на работа вече. Макар че и той ще полудее накрая

# 200
  • София
Абе хем четох уж, а съм го пропуснала, отивам да го търся.  Simple Smile

# 201
Li77le Devil, психологът не е за пациентите, а за колегите Wink той от персонал за обгрижване дали ще има време за истински пациенти?

Fairy, нищо против момчетата, просто спрямо Зорница все още ги сравнявам с Банков/Вергов и не ги възприемам(засега, то по-натам къде ще ида....няма да имам избор) - пусти инат...

Това жените сме страшно нещо - той наистина й разби сърцето, ние ревем за него хахахаха Smile

# 202
Аз обаче определено някак след промото омекнах към тях. Innocent
Защото я спасяват нали Grinning и аз изведнъж проявих леки симпатии към тях заради това.
Ама какви сме лоши Grin хем видяхме, че с близалките и шоколада до никъде не я избутахме, хем пак да я събират с него, пуста му химия между тях Grinning Sunglasses

# 203
Майче, моля те да погледнеш вляво към аватара на maichetoo0o - там е истината Grinning Grinning

Както сама каза - пуста химия

# 204
Дона, така е, ама той като я заряза, дай тя да се хвърли отнякъде Smile
Ако успеят да разкажат историята внимателно, без да ни вкарват в някакви страстни бури (щото това дори не искам и да си го представя), а те са просто близо до нея, готови да й подават кърпички, за да си бърше сълзите, може да излезе хубава история. Сега, ние си го искаме обратно, ама той замина, дами, така че нека дадем шанс на момичето да се излекува. Щото съдейки по промото, направо не ми се мисли каква е разнебитена сега...
Да, Майче, точно защото я спасяват и защото абстрахирайки се от химията, Банков направо я съсипа. И независимо, че тя му прости накрая, той й причини такава болка, че не двама братя, ами футболен отбор ще й трябва, за да се съвземе Grin

Ааа, и друго. Промото акцентира върху критичните моменти. Но ако се заслушате в песента, там се пее - всеки има нужда от някого. Разглеждайте го така - не, че всеки ще страда и ще им се случват гадости, а че когато ти се случват гадости, има кой да те хване Simple Smile

# 205
Представих си футболния отбор Grinning Grinning Grinning

В промото може да преувеличават, може да не е чак толкова разнебитена, все пак са минали 3 месеца

Незнам, искам нашето момиче да се усмихва щастливо, но засега ще си мълча. Връщам се да чуя песента.

# 206
  • Разпиляна във въображението

И така

# 207

По дяволите......снимката е добра

# 208
Мириел, има голяма вероятност от двамата братя да харесваме повече големия. Така че ти ще трябва да закриляш малкия Stuck Out Tongue Winking Eye

# 209
Така сте го разбили това промо, че няма какво повече да добави човек  Laughing
Единствената глътка свеж въздух, без особен драматизъм, я виждам при Тасев. Да не забравяме, че Наум не е професионален актьор, вероятно и затова са го пощадили от предаване на по-голяма дълбочина на образа. Освен това и някъде официално беше споменато, че това му е последния сезон, в който участва. Останалите трябва да си заслужат високия хонорар, така както сценаристите го разбират - много драма и сълзи  Mr. Green Mоля се при Kалин и Hаталия да са временни изпитанията, сви ми се сърцето като го видях в тоя стол. Hаправо започвам да се радвам, че не се предвижда участие на Вергов. От братята симпатизирам повече на големия. Малкият, до този момент, просто ми е непознато лице, но колкото повече го гледам, сякаш и той ми става симпатичен  Simple Smile Ще видим в какви роли ще ги вкарат, но е ясно, че и двамата ще се въртят около Зорница.    

Общи условия

Активация на акаунт