Паническо разстройство - 31

• 84 193
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Сега искам и аз мнение от вас Хорица. Спрях Ривотрила с неимоверни мъки след кошмарни месеци спрях и АД и вече горе долу надявам се изплувам от вс тая химия, отвреме навреме ми става нервно сами и искам да опитам нещо само и единствено  на билкова основа оказа се че имам два варианта 1 ви Мента Глог и Валериан и 2 ри валидол. Кое да си взема събирам мнения кое е по ефикасно? Споделяйте?
Според мен можеш да си вземеш мента, глог и валериан на капки, три пъти на ден ще ти е добре. При нужда не пречи да взимаш и валидол, до 4-5 хапчета на ден.

# 691
Венчо, аз пих около 12 години стимулотон с по няколко години прекъсване при ремисиите и си ми действаше.

# 692
Извинявайте, но преди десетина дни vencho отвори нова тема  Паническо разстройство 32 с линк http://m.bg-mamma.com/?topic=1027640.60. Има вече 5 страници. Тя актуална ли е?

# 693
  • София
Актуална е, но дори и аз не забелязах, че пиша в старата хахаха

# 694
Ами на мен другата ми излиза с оня изчанчения вариант на бг . мама и аз затова пиша тук....

# 695
Трябва да се натисне "Пълна версия" най-долу на страницата.

# 696
Neji_s то хубаво капки анервина с бром ама от тоя бром дали няма да ми увисне нещо!?! 😀 Взех си Валидол ефект не усетих все едно е след картечница да ти дадат пистолет и да имаше ефект тои беше нищожен но не съм и очаквал да е това което ми вършеше ривотрила. Но днес пък карах кола след 6 месеца в мъки и заради виенето на свят не ми се сядаше зад волана но реших и ходих за риба няколко часа сред природата умрях от кеф. Утре пак ще ида и дано поне хвана нещо макар че отивам за релакс.

# 697
  • Перник
Дончев, освен носа, ти гарантирам, че нищо няма да ти увисне. Simple Smile

# 698
  • Перник
То се пие по 20 капки макс 30 2 пъти на ден. Аз съм пила и по 15, давала съм и на ММ, пък нищо не му е увиснало Wink

# 699
Хаха за брома съм чувал че навремето са го слагали в супите и манджите в казармата именно с цел увисване на някои неща. А между другото за мен АД и Ривотрила едното от двете имаше уникален страничен ефект при мен задържане на ерекцията и мацките се къртеха особено отгоре но след като спрях всичко се чудя кво ли ще е още не съм имал контакти но и ми е доста умислено да не се изложим че си изградих добра репутация 😁😁😁😁😁😁

# 700
  • Перник
Хаха за брома съм чувал че навремето са го слагали в супите и манджите в казармата именно с цел увисване на някои неща. А между другото за мен АД и Ривотрила едното от двете имаше уникален страничен ефект при мен задържане на ерекцията и мацките се къртеха особено отгоре но след като спрях всичко се чудя кво ли ще е още не съм имал контакти но и ми е доста умислено да не се изложим че си изградих добра репутация 😁😁😁😁😁😁
Жива да не бях Grinning репутация изградена с Ривотрилче
Пробвай Аневрината, няма да се изложш споко, на моя отговорност Joy

# 701
Няма майтап няма измама незнам кое беше щото винаги съм ги пил и двете Ривото и АД и съм търпял с часове това беше единственото полезно от тия химикали поне за мен някои се оплакват от пълна липса на либидото при мен си беше направо секс туризъм. Сега обаче Незнам и ми е чудно а Нежи ти искаш и с бром да ме заковеш хахахаха и как може да даваш на твоя ММ от тях или сигурно когато на теб не ти е до това 😂😂😂😂😂

# 702
  • Перник
Няма майтап няма измама незнам кое беше щото винаги съм ги пил и двете Ривото и АД и съм търпял с часове това беше единственото полезно от тия химикали поне за мен някои се оплакват от пълна липса на либидото при мен си беше направо секс туризъм. Сега обаче Незнам и ми е чудно а Нежи ти искаш и с бром да ме заковеш хахахаха и как може да даваш на твоя ММ от тях или сигурно когато на теб не ти е до това 😂😂😂😂😂
Моя мъж от напружение и стрес переше пулс  100, иначе е с 65-70. За това му давах при нужда. Не съм забелязала липса на желание или проблем. Има ли някой който да не му е до това, изненадваш ме направо Simple Smile
Брома успокоява, не прави друго, пробвай , знае ли човек, може пък при теб да няма ефекта като при казармата

# 703
Ясно разбрах те ами незнам ще помисля. А какво имаше предвид с това " Има ли някой които не му е до това, изненадваш ме направо" Ако имаш предвид секса и АД 95% от хората които познавам и са на АД и мъже и жени има пълна липса. При моите приятели мъже се оплакват че въобще немогат да го вдигнат и тези които са във връзка или в брак мн се сдухват от факта колкото и половинката да им влиза в положение. Колкото до жените и при тях е така никакво желание и оргазъм и вече за задоволят мъжа или приятеля се принуждават, но при жените поне не е видно и очевадно щото нямат какво да вдигат. При мен поне ефекта беше това което описах по горе. Има всякакви случаи но масата е пълна липса   на желание и оргазъм което е меко казано ужасно!

# 704
  • Перник
Казваш, че като съм му давала капките не ми е до това. Аз не съм на АД/деанксита не го включвам към тях, или поне няма такъв страничен ДЕФЕКТ при мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт