Паническо разстройство - 31

• 84 193
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Казваш, че като съм му давала капките не ми е до това. Аз не съм на АД/деанксита не го включвам към тях, или поне няма такъв страничен ДЕФЕКТ при мен Simple Smile
А това ли Да но то в тия капки сиг количеството бром е нищожно едва ли би му увиснало нещо на човека, по скоро се шегувах но е факт че навремето масово са бутали солидни количества бром да успокоят страстите в казармата.

# 706
  • Перник
Казваш, че като съм му давала капките не ми е до това. Аз не съм на АД/деанксита не го включвам към тях, или поне няма такъв страничен ДЕФЕКТ при мен Simple Smile
А това ли Да но то в тия капки сиг количеството бром е нищожно едва ли би му увиснало нещо на човека, по скоро се шегувах но е факт че навремето масово са бутали солидни количества бром да успокоят страстите в казармата.
виж го в нета има състав, приложение и т.н.

# 707
виж го в нета има състав, приложение и т.н.
Ще го разгледам благодаря ти, общо казано след тежката артилерия сега се залъгвам с това онова ама трудно Simple Smile

# 708
Атеист съм даже гранича с антихрист и за това днес не казвам нищо, но всичко най- прекрасно.
Напуснах. Еми няма как доцент да стане продавач.
Каква депресия имам, 5 дни не мига да стана от леглото и мислене за безполезност няа смисъл да ги пиша.
Баща ми не разбира. Само крещи да ставам ей тскза да си вися.
Сутринта му казвам - щи се самоубия. Той  щял да ми лепне 2 шамара. Тислих го за интелигентен човек.

# 709
  • София
Джери, знаеш, който не е минал през това, колкото и да е интелигентен няма да ни разбере напълно. Каквото и да ти кажа в момента, надали ще ти повдигне духа....само се надявам да има за всички ни по-добри времена и то скоро! Пиеш ли нещо в момента ?

# 710
 Венчо, не, само ривотрил. Но се усещам, че ставам още по-нервна. Много съм му привикнала, чак и така да ми действа.  Благодаря ти!
Някой да знае дали в Македония има ксанакс, т.е. подобно.

# 711
Венчо, не, само ривотрил. Но се усещам, че ставам още по-нервна. Много съм му привикнала, чак и така да ми действа.  Благодаря ти!
Някой да знае дали в Македония има ксанакс, т.е. подобно.

Jerry нали и аз години бях на Ривотрил щом си му привикнала не минавай в никакъв случай на Ксанакса тои е по гаден с кратък полуживот е вече веднъж на Ривотрил свикнала ксанакса хич няма да го отразиш и ако решиш някои ден както бе споменала да го спираш Ривото  а си го сменила на Ксанакс ще е още по голям АД. Навсякъде из световни сайтове пише и хора които са изстрадали също ако ще скачаш от Ривотрила на друго най добре е Диазепама най дълъг живот в тялото и по лесно от ксанакса и ривотрила да се намали и откаже в бъдеще.Страшно мн изучих за бензодиазепините и ако ги знаех тия неща по рано можех да си спестя някои гадости. Това е моя съвет към теб и също така не приемай вс толкова навътре клише е ама преди 2 месеца пак бе без работа плюс това от Доцент към Продавач работа срамна няма ама дай си и малко самочувствие. Продавач всеки може да стане но Доцент не и най важното не е твоя вината Държавата ни е боклук. Идва и лято и сезонните работи също Продавач винаги може да станеш не е мъка за умиране,знам че и пари трябват ама по добре да си ок ти самата. Поздрави и стига депресии! Simple Smile

# 712
И на мен ми беше много тежко като отказвах ксанакса и се влачих два месеца, но като знам какво изживя приятелката ми при спиране на ривотрила-не ми се мисли.  Тук съвсем скоро от любопитство взех 1 ксанакс да видя дали ще го отразя след 3-месечен отказ, но все едно вода бях пила. Ксанаксът е доста по-слаб от ривотрила, така, че Джери не знам дали ще го усетиш, щом си привикнала към ривотрила. Аз сега си туширам тревожността с хлорпротиксен.

# 713
И на мен ми беше много тежко като отказвах ксанакса и се влачих два месеца, но като знам какво изживя приятелката ми при спиране на ривотрила-не ми се мисли.  Тук съвсем скоро от любопитство взех 1 ксанакс да видя дали ще го отразя след 3-месечен отказ, но все едно вода бях пила. Ксанаксът е доста по-слаб от ривотрила, така, че Джери не знам дали ще го усетиш, щом си привикнала към ривотрила. Аз сега си туширам тревожността с хлорпротиксен.
Alinnna едно че ксанакса е по слаб едно че ако е взиман с години както ние с Джери е по гаден от Ривотрила за отказване или ако не по гаден е същия пък и зависи от всеки организъм. Абсолютно всичко е супер строго индивидуално при всеки човек. И при мен след отказването месец пих едно ривотрилче и аз така бях нищо все едно вода не се ли пие постоянно няма желания ефект но после няма спирачки.

# 714
Аз пих ксанакс 4 години. По тази причина бях в болница в началото на годината. Сама вкъщи ми беше още по-труднода го откажа. Вчера обаче никак не ми беше добре, а трябваше да излизам и си чупнах 1/4 ривотрил и направо засиях.  Simple Smile

# 715
Въпрос към всички които са спирали АД. След като ги спряхте колко време бяхте в страничните им ефекти 2 седмици 4 седмици или повече. Аз съм 3та седмица без тях но още имам мн гадна мускулна скованост и нервност а и главоболие което е от сковаване на мускулите на главата и размазано виждане, други симптоми засега нямам имах ама минаха останаха само тия. Понеже когато съм оставял преди АД е било лесна работа защото бях упоен от Ривотрила сега обаче не съм и им чувствам гадориите. Нека които е имал такива премеждия да сподели колко време му е отнело какви симптоми е имал и колко са продължили. Simple Smile

# 716
Това не е от лекарствата , а от самото състояние. Иначе страничните ефекти отшумяват до втората седмица. Аз дори не съм имала странични, когато съм спирала, защото ги спирам бавно и постепенно.

# 717
И аз не съм имала странични ефекти на отнемане.

# 718
Въпрос към всички които са спирали АД. След като ги спряхте колко време бяхте в страничните им ефекти 2 седмици 4 седмици или повече. Аз съм 3та седмица без тях но още имам мн гадна мускулна скованост и нервност а и главоболие което е от сковаване на мускулите на главата и размазано виждане, други симптоми засега нямам имах ама минаха останаха само тия. Понеже когато съм оставял преди АД е било лесна работа защото бях упоен от Ривотрила сега обаче не съм и им чувствам гадориите. Нека които е имал такива премеждия да сподели колко време му е отнело какви симптоми е имал и колко са продължили. Simple Smile
Дончев, за теб мисля, че тези странични ефекти са от дългия прием на лекарства. Според мен няма повод за паника и ще отминат 👍🏻 Ти постепенно ли ги спря?

# 719
Аз също не съм имала странични ефекти при спирането на АД  но за жалост и двата пъти когато ги спрях изкарвах по 2 месеца и ужаса с ПА се завръщаше и аз пак почнах АД

Общи условия

Активация на акаунт